یکشنبه, ۰۱ تیر ۱۴۰۴ | ۲۵ ذو الحجة ۱۴۴۶ قمری | ۲۲ ژوئن ۲۰۲۵ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
چهارشنبه, ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ ۱۱:۴۳
زمان مطالعه: 2 دقیقه
در پی اجرای عملیات پیاده‌روسازی در بلوار ورودی شهر سپیدان و آسیب به بخشی از شبکه توزیع آب، تیم فنی آبفا با اقدام سریع و دقیق، عملیات اصلاح شبکه را در کوتاه‌ترین زمان ممکن به انجام رساند.

به گزارش پیام خبر، در پی اجرای عملیات پیاده‌روسازی در بلوار ورودی شهر سپیدان و آسیب به بخشی از شبکه توزیع آب، تیم فنی آبفا با اقدام سریع و دقیق، عملیات اصلاح شبکه را در کوتاه‌ترین زمان ممکن به انجام رساند.

به‌دنبال آغاز پروژه پیاده‌روسازی توسط شهرداری، در بلوار ورودی شهر سپیدان، بخشی از شبکه توزیع آب شهری که در مسیر اجرای این طرح قرار داشت، دچار تخریب شد که به ‌منظور حفظ پایداری خدمات‌رسانی و جلوگیری از اختلال در توزیع آب شرب، امور آبفای شهرستان سپیدان بلافاصله نسبت به اصلاح شبکه آسیب‌دیده وارد عمل شد.

در این راستا، عملیات اصلاح شبکه به طول ۲۰۰ متر با استفاده از لوله‌های پلی‌اتیلن به قطر ۱۱۰ میلی‌متر و با رعایت کامل اصول ایمنی و استانداردهای فنی، در مدت زمان کوتاهی انجام شد؛ این اقدام ضمن هماهنگی کامل با پروژه‌های عمرانی شهرداری، نقش مهمی در تداوم خدمات آبرسانی مطلوب به شهروندان ایفا کرد.

گفتنی است شرکت آبفا استان فارس، همواره با تاکید بر اهمیت هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی در شهرستان های استان، بر تداوم تلاش‌ها جهت ارتقاء زیرساخت‌های آبرسانی و پاسخگویی سریع به نیازهای شهری و روستایی تاکید دارد.

 

کد خبر 254815

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید