یکشنبه, ۰۱ تیر ۱۴۰۴ | ۲۵ ذو الحجة ۱۴۴۶ قمری | ۲۲ ژوئن ۲۰۲۵ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
جمعه, ۰۹ خرداد ۱۴۰۴ ۱۰:۴۵
زمان مطالعه: 3 دقیقه
جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی شیراز، نگین تمدن ایران زمین، با نمایش عکس‌هایی شاخص در پایتخت پاکستان، تحسین شخصیت‌های علمی و فرهنگی این کشور را برانگیخت و بستر همکاری‌های بیشتر در حوزه دیپلماسی فرهنگی را فراهم کرد.

به گزارش پیام خبر، نمایشگاه عکس جاذبه‌های گردشگری، فرهنگی و تاریخی شیراز با هدف معرفی ظرفیت‌های گردشگری این کلان‌شهر و توسعه پیوندهای فرهنگی ایران و پاکستان در اسلام‌آباد برگزار شد.

براساس گزارش اداره کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری شیراز، نمایشگاه عکس جاذبه‌های شیراز به همت اداره ارتباطات بین‌الملل شهرداری شیراز و همکاری مرکز فرهنگی جاده ابریشم و رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران، پذیرای جمعی از شخصیت‌های علمی، فرهنگی، دانشگاهی و علاقمندان به تمدن ایران بود و با استقبال کم‌نظیر بازدیدکنندگان مواجه شد.

در این رویداد، ۴۲ قطعه عکس منتخب از آثار تاریخی، جاذبه‌های فرهنگی و اماکن زیارتی شیراز، نظیر تخت جمشید، پاسارگاد، باغ ارم، حافظیه و مسجد نصیرالملک به نمایش درآمد؛ تصاویری که گوشه‌ای از شکوه و هویت فرهنگی شیراز را نمایان کردند.

در آیین افتتاحیه، جمال شاه، وزیر سابق فرهنگ و میراث ملی پاکستان، با اشاره به جایگاه ایران در توسعه گردشگری منطقه، خواستار گسترش همکاری بخش‌های خصوصی ایران و پاکستان برای افزایش تبادل گردشگر و ارتقای تجربه سفر شد.

او تاکید کرد: تقویت ارتباط مردم دو کشور، به‌ویژه نسل جوان، از مسیر رویدادهای فرهنگی ممکن است و می‌تواند به پیوندهای پایدار در حوزه گردشگری بینجامد.

نبی شیرازی، معاون سفیر جمهوری اسلامی ایران در پاکستان، نیز گفت: شیراز شهری است که هر گوشه آن سرشار از روایت‌های تاریخی و زیبایی‌های فرهنگی است و برای تماشای همه جاذبه‌هایش باید فرصت کافی در نظر گرفت.

او افزود: نمایش چنین تصاویری می‌تواند بینش تازه‌ای به گردشگران پاکستان برای شناخت بهتر ایران بدهد و زمینه افزایش تعاملات مردمی را فراهم آورد.

مجید مشکی، رایزن فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در اسلام‌آباد، نیز شیراز را مقصدی ممتاز در حوزه گردشگری ایران معرفی کرد و افزود: اگرچه شهرهای باستانی زیادی در ایران وجود دارد، اما شیراز با مختصات منحصر‌به‌فرد خود سهم ویژه‌ای در فرهنگ و تاریخ ایران ایفا کرده است.

او همچنین ابراز امیدواری کرد که این نمایشگاه گامی مؤثر برای شناخت هرچه بیشتر مردم پاکستان از فرهنگ و جاذبه‌های گردشگری ایران و جذب گردشگران بیشتر به این شهر باشد.

این نمایشگاه در پایان به عنوان حرکتی مؤثر برای تقویت دیپلماسی فرهنگی دو کشور و برجسته‌ساختن جایگاه شیراز به عنوان نگین فرهنگ و تاریخ ایران در سطح منطقه ارزیابی شد؛ حرکتی که چشم‌اندازی تازه برای تعاملات فرهنگی و گردشگری میان ایران و پاکستان گشود.

 

کد خبر 254926

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید