
به گزارش پیام خبر، سید ابراهیم حسینی با بیان اینکه حکمرانی شهری نیازمند الگویی متناسب با ساختار فرهنگی، تاریخی و اجتماعی هر شهر است، گفت: شهر شیراز با پیشینه دیرینه خود در عرصه فرهنگ و معنویت، باید مدل حکمرانی بومی خود را تعریف کند و از نسخههای تقلیدی پرهیز شود.
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در همایش «حکمرانی خوب شهری» با اشاره به حضور و اهتمام جدی آیتالله دژکام در مباحث نظری حکمرانی و نقش مهم همراهی چهرههایی مانند دکتر جعفر قادری، از برگزارکنندگان و حامیان این رویداد، بهویژه شهرداری شیراز، قدردانی کردگفت: ضرورت توجه به سبک زندگی اجتماعی و معرفی شیراز به عنوان شهر مهربانی امر بسیار مهمی است.
حسینی با تاکید بر این که سبک زندگی نرمافزار تمدن است و نقش کلیدی در شکلگیری تمدن اسلامی دارد گفت: حکمرانی خوب فراتر از ساختوسازهای شهری باید باعث ایجاد آرامش و امنیت در زندگی مردم شود.
وی گفت: تمدن را متشکل از دو بخش سختافزاری و نرمافزاری است، بخش سختافزاری شامل مسائل فنی، اقتصادی و نظامی است و بخش نرمافزاری همان سبک زندگی به ویژه سبک زندگی اجتماعی است و باید در حکمرانی دیده شود.
حسینی تاکید کرد: سبک زندگی اجتماعی شامل روابط مردم با مدیران، خانواده، همسایگان و جامعه است و باید مدلهای روشنی برای آن تعریف شود.
وی بیان کرد هدف حکمرانی خوب تنها زیباسازی شهری نیست بلکه فراهم کردن محیطی است که مردم در آن احساس آرامش و امنیت داشته باشند و
این مدل حکمرانی باید به گونهای باشد که مردم بتوانند در زندگی روزمره خود رضایت و آرامش واقعی را تجربه کنند.
رئیس شورای شهرشیراز، ابراز امیدواری کردکه این همایش نقطه شروع جلسات تخصصی بیشتری برای پاسخ به چالشهای حکمرانی اسلامی باشد و تصریح کرد: طرحی تحت عنوان شیراز شهر مهربانی در شهرداری در دست اجراست و مورد حمایت مدیریت شهری قرار گرفته است که این عنوان میتواند شیراز را به عنوان الگویی برای سبک زندگی اجتماعی مبتنی بر مهربانی و حکمرانی خوب در نظام اسلامی معرفی کند.