دوشنبه, ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ | ۱۹ ذو الحجة ۱۴۴۶ قمری | ۱۶ ژوئن ۲۰۲۵ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
پنجشنبه, ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ ۱۱:۵۷
زمان مطالعه: 2 دقیقه
روز جنایت، الهه حسین‌نژاد برای مراجعت به منزل سوار یک خودرو سمند نقره‌ای می‌شود. راننده سمند قصد و نیت شومی داشته است که به دلیل مقاومت وی با وارد آوردن 2 ضربه چاقو به قفسه سینه او را به قتل رسانده است.

به گزارش پیام خبر، پس از اعلام فقدان الهه حسین نژاد در محدوده میدان آزادی و تلاش‌های گسترده برای پیدا کردن ردی از وی بود که در هفته جاری پرونده‌ای در دادسرای جنایی تهران تشکیل و دستورات ویژه‌ای از سوی مقام قضایی برای تحقیقات گسترده در این موضوع صادر شد.

این گزارش حاکی است در روز جنایت صورت گرفته مرحومه الهه حسین نژاد برای مراجعت به منزل سوار یک خودرو سمند نقره‌ای می‌شود. راننده سمند قصد و نیت شومی برای سرقت تلفن همراه وی داشته است که به دلیل مقاومت وی با وارد آوردن 2 ضربه چاقو به قفسه سینه او را به قتل رسانده و پیکر او را بین بیابان‌های اطراف تهران رها می‌کند.

با دستگیری متهم، جنازه شناسایی و برای تحقیقات بیشتر به پزشکی قانونی منتقل شد. تحقیقات پرونده ادامه دارد.

پیش از این خبرگزاری تسنیم علت حادثه را تجاوز اعلام کرده بود که با انتشار فیلم اعتراف قاتل این مسئله رد می شود، اما باید دید پس از اقدامات پلیسی و انتظامی قاتل به چه مواردی اعتراف می کند که هنوز پنهان مانده است.

 

کد خبر 255315

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید