یکشنبه, ۰۱ تیر ۱۴۰۴ | ۲۵ ذو الحجة ۱۴۴۶ قمری | ۲۲ ژوئن ۲۰۲۵ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
شنبه, ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ ۱۲:۰۳
زمان مطالعه: 3 دقیقه
مدیر مخابرات منطقه فارس، کمبود یک هزار باتری برای دکل‌های مخابراتی و قطعی برق را از دلایل اصلی قطع مکالمات و مشکلات آنتن‌دهی در فارس عنوان کرد.

به گزارش پیام خبر، هومان محمودی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تابناک در فارس، مشکلات آنتن‌دهی موبایل و قطع شدن مکالمات حین تماس را یکی از دغدغه‌های اصلی شهروندان استان فارس در سال‌های اخیر عنوان کرد و ضمن اشاره به این چالش‌ها، کمبود حدود یک هزار باتری پشتیبان برای دکل‌های تلفن همراه و قطعی‌های مکرر برق را از دلایل اصلی این مشکلات دانست.

مدیر مخابرات منطقه فارس اظهار داشت: بسیاری از دکل‌های مخابراتی به دلیل قطعی‌های مکرر برق و کمبود یک هزار باتری پشتیبان، در زمان قطعی برق از کار می‌افتند که منجر به اختلال در آنتن‌دهی و قطع مکالمات می‌شود.

وی افزود: برای رفع این مشکل، به‌روزرسانی زیرساخت‌ها و تامین باتری در دستور کار قرار دارد، اما این روند نیازمند تامین منابع مالی است.

فیبر نوری؛ راهکاری برای ارتباطات پایدار

مدیر مخابرات منطقه فارس با تاکید بر مزایای فیبر نوری، آن را راهکاری برای تحول در ارتباطات دانست و گفت: فیبر نوری امکان ارائه خدماتی نظیر اینترنت پرسرعت، اینترنت اشیاء، تلویزیون تعاملی و اتصال دستگاه‌های هوشمند خانگی را فراهم می‌کند که امروزه با وجود کابل‌های مسی نه تنها این خدمات بطور مطلوب ارائه نمی‌شود بلکه نیازمند توسعه فیبر نوری است که این مهم در اولویت مخابرات استان قرار دارد.

به گفته محمودی، فناوری فیبر نوری زیرساخت لازم برای هوشمندسازی منازل و ادارات را ایجاد می‌کند تا نیاز به مراجعه حضوری برای بسیاری از خدمات دولتی و بانکی را کاهش دهد.

وی افزود: برای توسعه فیبر نوری در شهرک‌های جدید، حداقل ۱۰۰ مشترک باید ثبت‌نام کنند تا هزینه‌های حفاری و نصب، توجیه اقتصادی داشته باشد. خدمات تا درب منازل رایگان است، اما هزینه‌های داخل ساختمان و تهیه مودم بر عهده مشترک خواهد بود.

چالش‌های زیرساختی و درخواست همکاری از مردم

محمودی با اشاره به موانع موجود در توسعه زیرساخت‌ها گفت: ساختمان‌های بلندمرتبه و موانع شهری گاهی باعث اختلال در آنتن‌دهی می‌شوند. همچنین، کمبود تجهیزات، سرعت اجرای پروژه‌ها را کاهش داده است.

وی افزود: ما روزانه تماس‌های متعددی از شهروندان درباره قطعی اینترنت و سایت‌های مخابراتی دریافت می‌کنیم و در تلاشیم با افزایش تعداد سایت‌ها و به‌روزرسانی تجهیزات، این مشکلات را برطرف کنیم.

مدیر مخابرات منطقه فارس با تاکید بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، از برنامه‌ریزی برای گسترش شبکه فیبر نوری و تامین یک هزار باتری برای دکل‌ها خبر داد.

وی در اقدامی کم‌سابقه به‌عنوان اولین مدیر استان فارس، شماره موبایل شخصی خود (۰۹۱۷۱۵۱۹۹۹۰) را اعلام کرد و از مشترکین خواست تا مشکلات آنتن‌دهی و قطع مکالمات را از طریق تماس یا پیامک مستقیماً با او در میان بگذارند تا پیگیری‌ها با سرعت بیشتری انجام شود.

به گفته این مدیر حل کامل مشکلات ارتباطی در این استان، نیازمند همکاری مشترکین، رفع موانع مالی و تسریع در تامین تجهیزات است.

 

کد خبر 255441

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید