دوشنبه, ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ | ۱۹ ذو الحجة ۱۴۴۶ قمری | ۱۶ ژوئن ۲۰۲۵ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
دوشنبه, ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ ۱۳:۲۵
زمان مطالعه: 4 دقیقه
مدیر مخابرات منطقه فارس، با اعلام آمادگی برای پاسخگویی به رسانه‌ها به صورت شبانه‌روزی، به معرفی چند پروژه جدید از جمله پروژه فیبرنوری و FTTH پرداخت و گفت: پروژه‌ فیبرنوری به منظور جمع‌آوری کابل‌های مسی و اتصال تلفن‌ها از طریق فیبرنوری در حال انجام است و کیفیت و سرعت اینترنت فیبرنوری به 900 مگابیت بر ثانیه می‌رسد.

به گزارش پیام خبر، مهندس هومان محمودی، در نشستی خبری با اشاره به آغاز پروژه‌های مخابراتی از تاریخ 21 شهریور سال گذشته، از اقدامات ارزشمند انجام شده در این زمینه خبر داد و گفت: نواقصی نیز وجود دارد که بخشی از آن به ورود تجهیزات به کشور مربوط می‌شود.

مدیر مخابرات منطقه فارس، با اعلام آمادگی برای پاسخگویی به رسانه‌ها به صورت شبانه‌روزی، به معرفی چند پروژه جدید از جمله پروژه فیبرنوری و FTTH پرداخت و گفت: پروژه‌ فیبرنوری به منظور جمع‌آوری کابل‌های مسی و اتصال تلفن‌ها از طریق فیبرنوری در حال انجام است و کیفیت و سرعت اینترنت فیبرنوری به 900 مگابیت بر ثانیه می‌رسد.

وی خاطرنشان کرد: در هفته حدود 600 مورد از کابل مسی به فیبرنوری در شیراز تبدیل می‌شود، اما به خاطر مشکلات موجود در تولید فیبرنوری سرعت این روند کاهش پیدا کرده و ما می توانیم تا هفته ای یک هزار مورد مشترک را به فیبرنوری متصل کنیم متاسفانه کارخانجات تولید فیبرنوری با چالش‌هایی مواجه هستند که این امر تامین فیبر نوری را دشوار می‌کند.

محمودی همچنین به برنامه‌ریزی برای تبدیل 50 هزار شماره به فیبرنوری تا سال 1404 اشاره کرد و گفت: در حال حاضر 990 هزار مشترک در فارس داریم که از این تعداد، 840 هزار شماره تلفن مربوط به شهر شیراز است که 95 درصد موارد فیبرنوری مربوط به مشترکین شهر شیراز است.

وی همچنین تاکید کرد: برای اجرای این پروژه‌ها، حفاری‌هایی در نیمه شب در برخی خیابان‌ها انجام می‌شود.

مدیر مخابرات فارس درباره سرقت‌های مکرر از شبکه تلفن ثابت گفت: شبکه کنونی قدیمی است و باید جمع‌آوری شود.

وی افزود: مودم‌های فیبرنوری به صورت قسطی به مردم ارائه می‌شود و هزینه مکالمات تلفن ثابت نیز ناچیز است.

محمودی در ادامه به مشکلات نصب دکل‌های مخابراتی به دلیل شایعات مربوط به زیان‌آور بودن آن‌ها اشاره کرد و گفت: اگر دکل نصب نشود، امکان استفاده از تلفن همراه وجود نخواهد داشت.

وی از وجود 488 سایت تلفن همراه در شیراز و یک هزار و 890 سایت در کل استان خبر داد و تاکید کرد: نصب این امکانات برای توسعه شبکه ضروری است.

وی همچنین به سامانه‌های مختلف خدمات مخابراتی اشاره کرد و گفت: سامانه 20117 برای رفع خرابی تلفن، 2020 برای خرید اینترنت و 2010 برای شرکت‌ها و دستگاه‌های اجرایی در نظر گرفته شده است.

محمودی به مشکلات ناترازی برق در سایت‌های مخابراتی اشاره کرد و گفت: بسیاری از سایت‌ها به باتری و ژنراتور دیزل مجهز شده‌اند.

وی تاکید کرد: تا به امروز هیچ افزایش تعرفه‌ای در خدمات مخابراتی نداشته‌ایم و در صورت سرقت تجهیزات، هیچ هزینه‌ای از مشترکان دریافت نخواهد شد.

محمودی پیرامون مشکل ارتباطی در آزادراه شیراز - اصفهان (شاهچراغ (ع)) هم گفت: تعداد هفت سایت در این منطقه مستقر است که طراحی برای سایت های دیگر هم انجام شده ولی به خاطر نبود برق امکان وصل به شبکه وجود ندارد و منتظر هستیم که تا رسیدن تجهیزات به مخابرات، برق هم در آن مناطق وصل شود.

 

کد خبر 255583

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید