پنجشنبه, ۲۶ تیر ۱۴۰۴ | ۲۱ محرّم ۱۴۴۷ قمری | ۱۷ ژوئیه ۲۰۲۵ میلادی
هدر بالا
  1. سیاسی
یکشنبه, ۰۱ تیر ۱۴۰۴ ۱۶:۵۵
زمان مطالعه: 4 دقیقه
عضو شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به اینکه بار دیگر صفحه دیگری از کتاب قطور شکوه ایران‌زمین ورق خورد تا تاریخ آماده ثبت مجاهدتی دیگر از جانب ایرانیان قهرمان و دلاور باشد، گفت: نام ایران همواره با جهاد و مجاهده عجین بوده است، مجاهده‌ای که در آن هم زنان، هم مردان و هم جوانان مجال نمایش پهلوانی داشته‌اند.

به گزارش پیام خبر، افسانه خواست خدایی، امروز در صحن شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به اینکه بار دیگر صفحه دیگری از کتاب قطور شکوه ایران‌زمین ورق خورد تا تاریخ آماده ثبت مجاهدتی دیگر از جانب ایرانیان قهرمان و دلاور باشد، گفت: نام ایران همواره با جهاد و مجاهده عجین بوده است، مجاهده‌ای که در آن هم زنان، هم مردان و هم جوانان مجال نمایش پهلوانی داشته‌اند.

عضو شورای اسلامی شهر شیراز اظهار کرد: تاریخی که در آن از جهاد زینب‌پاشا، آن مجاهد تفنگ به دوش تبریزی تا باختر بیگلری آن بانوی مبارز انقلابی خطه فارس و از بی‌بی‌مریم بختیاری، آن شیرزن فاتح واقعی تهران و حماسه زنان لرده بوشهر، تا روسری آبی‌های شیراز و زنان مجاهد دیگری همچون مرضیه دباغ، نسرین افضل، مریم کاظم‌زاده تا اولین شهید راه قدس معصومه کرباسی در آن افتخار آفریده‌ اند، تاریخی که از ستارخان‌ و باقرخان‌ها و صولت‌الدوله‌ها و رئیس‌علی‌دلواری‌ها و ناصردیوان‌کازرونی‌ها تا همت‌ها، باکری‌ها، اسلامی‌نسب‌ها، ظل‌انوارها، ایزدی‌ها و استوارها قهرمانش بوده‌اند، تاریخی که برای نوجوانانی همچون حسین‌فهمیده‌ها، بهنام محمدی‌ها و مهرداد عزیزاللهی‌ها هم مجال پهلوانی دارد.

وی افزود: دشمن زبون و بزدل خیال می‌کند با ضربه‌ای که به کمک شُغادها، همان منافقان همیشگی تاریخ، در روز اول جنگ به فرماندهان شهادت‌طلب ما زده، می‌تواند مسیر افتخارآفرینی و جان‌برکفی ایران و ایرانی را تغییر دهد، همگان به چشمان خودشان می‌بینند که ایرانیان، آنان که شرافت نقش برجسته خصائل‌شان است، از هر قوم و قبیله و اندیشه‌ای، زن و مرد و پیر و جوان، چه در داخل و چه در خارج کشور، همه متحد و یکپارچه، خاک وطن را توتیای چشم و نام وطن را زینت کلامشان کرده‌اند تا نام وطن را همچون گوهری در بر، محافظت کنند.

خواست خدایی به نمایندگی از مردم شریف و صبور شهرم و تمامی عاشقان و خادمان وطن، از شیراز، دیار دین، هنر و حماسه، به تمامی دلاورمردان حافظ کیان کشور، از مرز داران و تیز پروازان و سربازان گمنام امام زمان (عج) و به ویژه نیروهای شجاع و غریب پدافند قهرمان کشورم ایران، عرض گفت: همه ما مردم و دوستداران وطن، قدر و عظمت شما قهرمانان جاوید را می‌دانیم و با تمام وجود، به شما افتخار می‌کنیم و نعمت آرامش خاطرمان را مدیون شما می‌دانیم، همچون آرش مستحکم بمانید و همچون رستم برزمید که دعای همه ایرانیان و بلکه ایران‌دوستان جهان بدرقه راه شماست.

وی با یادآوری این مطلب ایستادگی مسئولی دیپلماسی باید متناسب با دلاوری‌های رزمندگان شجاع و مدافعان وطن باشد، هرگونه کوتاهی، ضعف و ضعیف‌نمایی و هر عملی که باعث ارسال نشانه ای از ضعف به دشمن باشد، خیانت به خون پاک شهداست.

عضو شورای اسلامی شهر شیراز گفت: الحمدلله ملت رشید ایران، به فرماندهی مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) مستحکم و مقاوم همچون همیشه، راست‌ قامت ایستاده‌اند و ان‌شاءالله مسئولان نیز با قدرت و قوت، وظایف محوله را آنچنان که در شان این ملت پر عظت است به انجام خواهند رسانید.

خواست خدایی از مسئولان فرهنگی، سازمان تبلیغات، اداره کل ارشاد اسلامی، سازمان فرهنگی شهرداری و حوزه هنری مجدانه خواست ضمن مردمی سازی فعالیت های فرهنگی، در حمایت از رزم شیرمردان و جان برکفان نظامی و انتظامی، کوتاهی نکرده و از طرق فرهنگی همچون شعر و سرود ، ترانه، گرافیک، مستند، پلاکارد و تابلوهای سطح شهر، آنچنان که برازنده و درخور این شیرمردان رزمنده و خانواده‌ ایثارگر آنان است، روایت درست و نگاه صحیح به جنگ حاضر را منطبق بر سه اصل دین، هنر و حماسه به اطلاع جهانیان برسانند.

 

کد خبر 256305

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید