یکشنبه, ۲۲ تیر ۱۴۰۴ | ۱۷ محرّم ۱۴۴۷ قمری | ۱۳ ژوئیه ۲۰۲۵ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
دوشنبه, ۰۹ تیر ۱۴۰۴ ۱۴:۲۰
زمان مطالعه: 2 دقیقه
سرپرست تعاون روستایی استان فارس گفت: در سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴، میزان ۷۶ میلیون لیتر انواع فرآورده‌های نفتی شامل نفت سفید، گازوئیل و بنزین در سطح شهرستان‌های این استان توسط جایگاه‌های سوخت تحت پوشش شبکه تعاون روستایی توزیع شده است.

به گزارش پیام خبر، سید احمد احمدی‌زاده، گفت: در سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴، میزان ۷۶ میلیون لیتر انواع فرآورده‌های نفتی شامل نفت سفید، گازوئیل و بنزین در سطح شهرستان‌های این استان توسط جایگاه‌های سوخت تحت پوشش شبکه تعاون روستایی توزیع شده است.

سرپرست تعاون روستایی استان فارس اظهار داشت: این میزان سوخت با هدف تامین نیازهای سوختی مناطق روستایی و عشایری استان و در راستای ارائه خدمات مطلوب‌تر به بهره‌برداران بخش کشاورزی و روستاییان عزیز، از طریق جایگاه‌های عرضه فرآورده‌های نفتی وابسته به تعاون روستایی استان فارس توزیع شده است.

وی افزود: با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، تلاش داریم توزیع سوخت در شهرستان‌ها به‌صورت هدفمند، منظم و بدون وقفه ادامه یابد تا خللی در امور کشاورزی، دامداری و سایر فعالیت‌های تولیدی در روستاها ایجاد نشود.

احمدی‌زاده همچنین بر اهمیت نظارت دقیق بر فرآیند توزیع سوخت و تعامل مستمر با شرکت پخش فرآورده‌های نفتی و فرمانداری‌ها تاکید کرد و گفت: با بهره‌گیری از ظرفیت شبکه تعاون روستایی، تلاش خواهیم کرد تا خدمات‌رسانی در حوزه سوخت‌رسانی به مناطق کمتر برخوردار نیز بهبود یابد.

 

کد خبر 256582

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید