چهارشنبه های رضوی
چهارشنبه های امام رضایی| چهارشنبهها، یعنی زیارت امام رضا (ع)
افتخار مردم میهن اسلامی، خادمیاری امام رئوف (ع) است
گزارش تصویری| چایخانه حرم مطهر امام رضا (ع)
چایخانه حرم مطهر امام رضا (ع) پذیرای زائران است.
چهارشنبه های امام رضایی| بهت سلام می کنم، جواب آخر منی
در کنار تو نامم سلامت است، سعادت است؛ دلم در همسایگی خداست، روحم دردهای شفا گرفته است؛ پاییزی که چهار فصل غزلهای من است در زیارت رحیمانه تو به هم…
چهارشنبه های امام رضایی| دردمندم به من دوا بدهید
چاره کسی که دلتنگ و پریشان است چیست اگر شما را نداشته باشد و پناهی چون شما را در زندگی گم کرده باشد؟، آقاجان...بخواه تا که شبم در حرم سحر بشود، نخواه…
چهارشنبه های امام رضایی| بر شانه حرم برف میبارد...
بر شانه حرم برف میبارد...، سرد است اما دلها به وجود خورشید رضوی گرم است...#چهارشنبه_های_امام_رضایی
۴۴ زائر اولی از شهرستان نیریز فارس به مشهدمقدس اعزام شدند
مدیر کانون های خدمت رضوی شهرستان نیریز گفت: ۴۴ زائر اولی از این شهرستان در قالب طرح مهر درخشان رضوی با بدرقه امام جمعه و جمعی از مسئولین شهرستان و…
چهارشنبه های امام رضایی| یه دلخوشی برای تمام عمر
آدم باید توی زندگیش دلگرم به حضور یه نفر باشه و من توی تموم لحظههام جز شما کسی رو ندارم، آقاجان...منم گدای شما و شدی تو آقایم، دلم خوش است تویی…
چهارشنبه های امام رضایی| آقا به جان مادرت
آقا به جان مادرت، آن مادر غمپرورت، ما را مرانی از درت...#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| تعریف دل تنگی
یه تعریف قشنگی؛ از دلتنگی شنیدم که میگه؛ وقتی روحت جایی باشه که جسمت؛ اونجا نیست، یعنی دلت تنگه :)#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| من حالم خوبه، خوبه حالم با تو
من حالم خوبه، خوبه حالم با تو...#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| گفتی که به دل شکستگان نزدیکی
ما دل به غم تو بسته داریم اِی دوست.../درد تو به جان خسته داریم اِی دوست.../گفتی که به دل شکستگان نزدیکی/ما نیز دلی شکسته داریم اِی…
چهارشنبه های امام رضایی| در جبهههای ایستادگی برای حق، مولای ما رضا (ع)، فرمانده حقیقی قلبهای ماست...
ما حافظان خاک ایرانِ عزیزیم/ با دشمن بدخواهِ ایران میستیزیم/ دریا، زمین یا آسمان، فرقی ندارد/ با عشق رضا (ع)، در راه حق جان میسپاریم…
روشنایی چراغ محفل چهارشنبه امام رضایی خادمان رضوی در شیراز با حضور روشندلان
چهارشنبه امام رضایی این هفته شیراز، منور به چراغ حضور روشندلان مدرسه شوریده شیرازی بود، محفلی که با ذکر صلوات و بیان روایات، احادیث و قرائت صلوات…
چهارشنبه های امام رضایی| هرکس به گوشهای به نیایش نشسته است
هرکس به گوشهای به نیایش نشسته است/سنگ صبور این همه دل بی حبیب نیست/اینجا دعا به اوج اجابت رسیده است/اینجا دمی به جز دم «اَمّن یجیب»…
چهارشنبه های امام رضایی| مولای من همیشه در قلبم هستی
مولای من امتداد فاصله، از اعتبار عاطفه نمی کاهد، همیشه هستی، همین حوالی در قلبم...#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| چقدر دلم قرص است با بودنت مولا...
آرام میگیرد دلم در بارگاهت، ای مشهدِ تو جانپناهِ اهلِ عالم ...#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| آقاجان ... خداکنه من مال تو باشم
آقاجان ...// خداکنه من مال تو باشم// با یک نگاهت حاجت روا شم ... // #چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| دلتنگی برای شما قشنگه...
وقتی کسی رو دوست داری، ازش که دور باشی، با تمام وجود دلتنگش میشی و وقتی هم کنارشی، نمیخوای یه لحظه ازش دل بکنی، آقاجان اینا رو گفتم که بگم خیلی…
چهارشنبه امام رضایی| قبولم کن من آداب زیارت نمی دانم
همیشه قبل هر حرفی برایت شعر میخوانم// قبولم کن من آداب زیارت را نمیدانم // نمیدانم چرا این قدر با من مهربانی تو// نمیدانم کنارت میزبانم یا که…
چهارشنبه های امام رضایی| هرکسی آمد، جز مهربانی از شما ندید
هرکسی آمد، جز مهربانی از شما ندید و هر که رفت جز خوبی از شما نگفت هر زائری گواهی می دهد که این امام، غریبی است غریب نواز #چهارشنبه_های_امام_رضایی
گزارش تصویری| عزاداری روز شهادت امام رضا (ع) در حرم مطهر رضوی
عزاداری روز شهادت امام رضا (ع) روز چهارشنبه 14 شهریور 1403 با حضور هیئات مذهبی در حرم مطهر رضوی برگزار شد.
چهارشنبه های امام رضایی| ای پناه قلب زارم هر چه دارم از تو دارم
ای پناه قلب زارم، هرچه دارم از تو دارم ... #چهارشنبه_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| جواب من همیشه همینه... امام رضاییام...
خداروشکر که هر کی بپرسه، اَزَم کجاییام؟ جواب من همیشه همینه... امام رضاییام... #چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| آقای بی پناهان
آقای این حرم دلگرمی بی پناهانی است که در تنهایی و نا امیدی، وقتی تمام درها بسته می شود، تنها به این درگاه پناه میآورند. #چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| پنجره فولاد امام رضا (ع) برات کربلا میده...
پنجره فولاد امام رضا (ع) برات کربلا میده ...#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| صحن باصفای امام رضا (ع)
روشنی شمس و مه ز آجر گنبد زرد رضاست// صحن باصفای او مدینه و مکه و کرببلاست#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| تنها با یادت آرام می گیرم
تنها با یادت آرام می گیرم و این عشق در تمام نفس هایم پیداست و «خوشبختی» همین محبتی است که از تو در دل دارم. #چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| اگر تو را بخوانند و از تو بخواهند، بی جواب نمی مانند
تو را صدا می زند نامت ذکر زمزمه دلدادگانی است که می دانند؛ اگر تو را بخوانند و از تو بخواهند، بی جواب نمی مانند.#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| سلطان علی موسی الرضا تسلیت آقا
امشب عزادار حسین گردیده زهرا // سلطان علی موسی الرضا تسلیت آقا#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| راه ملاقات خدا بدون گناه
امام رضا علیهالسلام: اى پسر شبیب! اگر میخواهی خداوند را بدون گناه ملاقات کنی، حسین علیهالسلام را زیارت کن.#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| سیره عملی امام کاظم (ع) در ایام محرم
امام رضا علیهالسلام: هرگاه ماه محرم فرا مى رسید، پدرم دیگر خندان دیده نمىشد و غم و افسردگى بر او غلبه مى یافت تا آنکه 10 روز از محرم مىگذشت، روز…
چهارشنبه های امام رضایی| پناه هر چه دل مبتلا امام رضا + فیلم برای استوری
پناه هر چه دل مبتلا امام رضا/تمام دار و ندار گدا امام رضا/خوشیم دست به دامان هیچکس نشدیم/خوشیم ذکر شب و روز ما امام رضا#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| ز تو کی توان جدایی ؛ چو تو هست و بود مایی + فیلم برای استوری
ز تو کی توان جدایی// چو تو هست و بود مایی...#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| پاداش فعالیت برای افزایش رزق + فیلم برای استوری
پیام خبر: امام رضا علیهالسلام: همانا کسى که در پى افزایش رزق و روزى است تا با آن خانواده خود را اداره کند، پاداشش از مجاهد در راه خدا بیشتر است.…
چهارشنبه های امام رضایی| کبوتری که به شوق تو لانه می سازد + فیلم برای استوری
کبوتری که به شوق تو لانه می سازد // از آسمان تو خود را جدا نمی سازد // کبوتری که تو را برگزیده هم از دور // به هر طریق دلش را روانه می سازد…
چهارشنبه های امام رضایی| صبر در راه خدا - فیلم برای استوری
امام رضا (ع) فرمودند: هر کس در راه خدا صبر کند، خداوند بهتر از آنچه در برابر صبر کرده، به او عوض خواهد داد. فقه الرضا ص 368 - #چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| الهی که کم نشه سایه ات از سر ایران...
تصاویری از بارش باران بهاری در حرم امام رضا (ع) #چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| خوشبختی در کنار امام رضا (ع)
هر چه برای خوشبخت شدن نیاز است، من کنار شما همان را دارم ... #چهارشنبه_های_امام_رضایی