چهارشنبه های رضوی
گزارش تصویری| عزاداری روز شهادت امام رضا (ع) در حرم مطهر رضوی
چهارشنبه های امام رضایی| ای پناه قلب زارم هر چه دارم از تو دارم
چهارشنبه های امام رضایی| آقای بی پناهان
آقای این حرم دلگرمی بی پناهانی است که در تنهایی و نا امیدی، وقتی تمام درها بسته می شود، تنها به این درگاه پناه میآورند. #چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| پنجره فولاد امام رضا (ع) برات کربلا میده...
پنجره فولاد امام رضا (ع) برات کربلا میده ...#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| صحن باصفای امام رضا (ع)
روشنی شمس و مه ز آجر گنبد زرد رضاست// صحن باصفای او مدینه و مکه و کرببلاست#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| تنها با یادت آرام می گیرم
تنها با یادت آرام می گیرم و این عشق در تمام نفس هایم پیداست و «خوشبختی» همین محبتی است که از تو در دل دارم. #چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| اگر تو را بخوانند و از تو بخواهند، بی جواب نمی مانند
تو را صدا می زند نامت ذکر زمزمه دلدادگانی است که می دانند؛ اگر تو را بخوانند و از تو بخواهند، بی جواب نمی مانند.#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| سلطان علی موسی الرضا تسلیت آقا
امشب عزادار حسین گردیده زهرا // سلطان علی موسی الرضا تسلیت آقا#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| راه ملاقات خدا بدون گناه
امام رضا علیهالسلام: اى پسر شبیب! اگر میخواهی خداوند را بدون گناه ملاقات کنی، حسین علیهالسلام را زیارت کن.#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| سیره عملی امام کاظم (ع) در ایام محرم
امام رضا علیهالسلام: هرگاه ماه محرم فرا مى رسید، پدرم دیگر خندان دیده نمىشد و غم و افسردگى بر او غلبه مى یافت تا آنکه 10 روز از محرم مىگذشت، روز…
چهارشنبه های امام رضایی| پناه هر چه دل مبتلا امام رضا + فیلم برای استوری
پناه هر چه دل مبتلا امام رضا/تمام دار و ندار گدا امام رضا/خوشیم دست به دامان هیچکس نشدیم/خوشیم ذکر شب و روز ما امام رضا#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| ز تو کی توان جدایی ؛ چو تو هست و بود مایی + فیلم برای استوری
ز تو کی توان جدایی// چو تو هست و بود مایی...#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| پاداش فعالیت برای افزایش رزق + فیلم برای استوری
پیام خبر: امام رضا علیهالسلام: همانا کسى که در پى افزایش رزق و روزى است تا با آن خانواده خود را اداره کند، پاداشش از مجاهد در راه خدا بیشتر است.…
چهارشنبه های امام رضایی| کبوتری که به شوق تو لانه می سازد + فیلم برای استوری
کبوتری که به شوق تو لانه می سازد // از آسمان تو خود را جدا نمی سازد // کبوتری که تو را برگزیده هم از دور // به هر طریق دلش را روانه می سازد…
چهارشنبه های امام رضایی| صبر در راه خدا - فیلم برای استوری
امام رضا (ع) فرمودند: هر کس در راه خدا صبر کند، خداوند بهتر از آنچه در برابر صبر کرده، به او عوض خواهد داد. فقه الرضا ص 368 - #چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| الهی که کم نشه سایه ات از سر ایران...
تصاویری از بارش باران بهاری در حرم امام رضا (ع) #چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| خوشبختی در کنار امام رضا (ع)
هر چه برای خوشبخت شدن نیاز است، من کنار شما همان را دارم ... #چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| تو نهایت عشقی نهایت دوست داشتن
تو نهایت عشقی نهایت دوست داشتن و لا به لای این بی نهایت ها، چقدر خوشبختم که تو رو دارم ...#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| حرم بنا میشه
حرم بنا میشه یه روز مدینه مثل مشهدالرضا میشه یه روزی کاشیهای صحنشهم طلا میشه ... #چهارشنبه_های_امام_رضایی ️به مناسبت هشتم شوال؛ سالروز تخریب قبور…
جایگاه عید فطر از منظر امام رضا(ع)؛ سیره رفتاری امام رضا (ع) در روز عید فطر چه بود؟
بعد از اتمام ماه مبارک رمضان که مسلمین مکلف آن را به عبادت و روزهداری میگذارنند، عید سعید فطر فرا میرسد، در واقع روزهداران پس از یک ماه میهمانی و…
چهارشنبه های امام رضایی| ای عشق دل افروز دل من به تو گرم است
گرم است به هم پشت رقیبان پی قتلم؛ ای عشق دل افروز دل من به تو گرم است. #چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| تویی غریب نواز
تویی غریب نواز و گواه من آهو؛ به ملک امن و پناهی صبور میآیم؛ کرم نما و به این خسته دل نگاهی کن #چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| توسل به امام رضا (ع) + فیلم برای استوری
امام رضا (ع) فرمودند: هرگاه برای شما پیشامد سختی روی داد، به وسیله ما از خداوند کمک و یاری بجویید. مستدرک الوسائل ج 5 ص 228
گزارش تصویری| نقاره زنی حرم مطهر رضوی در ایام نوروز
نقاره زنی حرم مطهر رضوی در ایام نوروز.
چهارشنبه های امام رضایی| یا مقلب القلوب
یا مقلب القلوب، بنده رو سیاه منم، با چه رویی در بزنم #چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| توصیه امام رضا (ع) برای استفاده از باقیمانده ماه شعبان + فیلم برای استوری
توصیه امام رضا (ع) برای استفاده از باقیمانده ماه شعبان اَللّهُمَّ اِِنْ لَمْ تَکُنْ غَفَرْتَ لَنا فیما مَضى مِنْ شَعْبانَ فَاغْفِرْ لَنا فیما بَقِىَ…
چهارشنبه های امام رضایی| به وصل خود دوایی کن دل دیوانه ما را + فیلم برای استوری
به وصل خود دوایی کن دل دیوانه ما را #چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| ای مهربان امام بر محضرت سلام
ای مهربان امام بر محضرت سلام #چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| دوباره باز دل تنگم هوای مشهدالرضا کرد
دوباره باز دل تنگم هوای مشهدالرضا کرد، هوای اون صحن و سرا که همیشه دردمو دوا کرد#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| نظری کن به دلم حال دلم خوب شود...
نظری کن به دلم حال دلم خوب شود.... #چهارشنبه_های_امام_رضایی
حضرت امام رضا (ع) به چه کسی فرمودند «خداوند در دنیا و آخرت تو را ضایع نکند»؟
حضرت امام علی بن موسی الرضا (ع) فرمودند: «همچنان که حق را پنهان نکردی، خداوند در دنیا و آخرت تو را ضایع نکند.»
چهارشنبه های امام رضایی| جلوهای از جلال هستی
جلوهای از جلال هستی را میتوان در شکوه گنبد دید #چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| پدر و مادرم به فدایت یا امام رضا (ع)
پدر و مادرم به فدایت یا امام رضا (ع)، آمدم بگم غلام سیاه نمی خوای؟...#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| تو اوج بی کسی دیدم کنارمی + فیلم برای استوری
تو اوج بی کسی دیدم کنارمی، من بی قرارم تو بیقرارم آقام امام رضا #چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| انیس النفوس
امام رضا (ع) یه لقب داره، من هر وقت میرم حرم امام حسین (ع) به اون لقب امام رضا (ع)، امام حسین (ع) را صدا می کنم، سلامم تو حرم امام حسین اینه «السلام…
چهارشنبه های امام رضایی| تار و پود فرشای حرم + فیلم برای استوری
آقای امام رضا کاش گم بشیم لای تار و پود فرشات #چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| از تو بهتر کیست تا باشد پناه بی کسان + فیلم برای استوری
از تو بهتر کیست تا باشد پناه بی کسان #چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| اومدم یکم باهات حرف بزنم + فیلم برای استوری
اومدم یکم باهات حرف بزنم سبک بشم...با زبون مناجات حرف بزنم سبک بشم... #چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| روی انگشت همه شوق دعا پر میزد + فیلم برای استوری
روی انگشت همه شوق دعا پر میزد؛ از ضریح دلتان آیه احسان میریخت #چهارشنبه_های_امام_رضایی