چهارشنبه های رضوی

چهارشنبه های امام رضایی| مقصد ما مشهد است، اما تویی مقصود ما

فیلم| تایم لپس در حرم مطهر امام رضا (ع)

چهارشنبه های امام رضایی| رفیق واقعی یعنی امام رضا (ع)
فکر کن یکی بهت بگه توی سختیای زندگی، هرکجا کم آوردی،غمت نباشه. بدون من کنارت هستم، روی کمک من حساب کن.#چهارشنبه_های_امام_رضایی

چهارشنبه های امام رضایی| چقدر دوست داشتی الان اینجا باشی؟
هرجا توی زندگی کم آوردی بیا حرم و بگو...؛ هیچکس جز تو ندارد از من تنها خبر؛ خسته از دنیا پناه آورده ام تنها به تو؛ #چهارشنبه_های_امام_رضایی

چهارشنبه های امام رضایی| تنها حس غیرقابل توصیف توی حرم
بهترین موسیقی بی کلام میتونه صدای بارون باشه، اونم توی صحن انقلاب حرم مطهر امام رضا (ع).#چهارشنبه_های_امام_رضایی

چهارشنبه های امام رضایی| کسی که توان زیارت مشهدالرضا را ندارد
امام رضا (ع) میفرمایند: هرکس توانایی ندارد ما را زیارت کند، دوستان صالح مارا زیارت کند تا برای او ثواب زیارت ما نوشته شود.#چهارشنبه_های_امام_رضایی

چهارشنبه های امام رضایی| حرف دل دکتر سعید عزیزی با امام رضا (ع)
امام رضا (ع) یعنی یه همراه، یه همراز برای تمام عمر کسی که میشه بهش اعتماد کرد و حرف دل رو بهش گفت کسی که وقت تنهایی...باید او را تو انتخاب کنی، روی…

چهارشنبه های امام رضایی| توفیق پذیرش اعمال در ماه مبارک رمضان
امام رضا (ع) میفرمایند: در ماه رمضان خدا را بخوانید و از او بخواهید که روزههایتان را بپذیرد و شما را موفق به طاعت و دوری از معصیت…

چهارشنبه های امام رضایی| ماه رمضان، ماه برکت و مغفرت است
امام رضا (ع) فرمودند: ماه رمضان، ماه برکت و رحمت و مغفرت است، و هر کس در این ماه بخشیده نشود در چه ماهی آمرزیده خواهد شد#چهارشنبه_های_امام_رضایی

چهارشنبه های امام رضایی| زیباترین روز هفته
هفته رو به شوق رسیدن به روز زیارتت میگذرونم تا بیام و یه گوشه از حرم، به گنبدت خیره بشم، یه سلام بدم و آرامش یه هفتممو ازت بگیرم. آخه دست خودم…

چهارشنبه های امام رضایی| مومن در هنگام توانایی بیش از حق خود نمیگیرد
امام رضا (ع) فرمودند: مومن در هنگام توانایی بیش از حق خود نمیگیرد.#چهارشنبه_های_امام_رضایی

چهارشنبه های امام رضایی| استغفار از بیان امام رضا (ع)
امام رضا (ع) فرمودند: حکایت استغفار و ریختن گناهان به سبب آن، حکایت برگ درخت است که با تکان خوردن میریزد.#چهارشنبه_های_امام_رضایی

چهارشنبه های امام رضایی| گوشه چشمی به سوی گوشه نشین کن
گوشه چشمی به سوی گوشه نشین کن؛ زانکه جُز این گوشه کَس پناه ندارد...#چهارشنبه_های_امام_رضایی

چهارشنبه های امام رضایی| دلم چای نبات حرم میخواد
دلم چای نبات حرم میخواد؛ امام رضا (ع)، ما رو یه چایی نبات دعوت نمی کنی مشتی.

چهارشنبه های امام رضایی| تو اون لحظه که چشمت به گنبد میافته، چی از دل میگذره؟
اومدم نگات کنم، تو هم منو نگاه کنی...،اومدم صدات کنم، تو هم منو صدا کنی...، اینجا، دلم آرومه، جایی که همه دعاها شنیده میشن...#چهارشنبه_های_امام_رضایی

چهارشنبه های امام رضایی| یه شب صحن گوهرشاد، به همه دنیا میارزه...
مولای مهربان من، تمام عمر یک طرف، ثانیههای میهمان تو بودن، سمت دیگر است؛ چگونه وصف کنم، زائر بهشت بودن را...، السّلام عَلیکَ یا اَمینَ اللهِ فی…

چهارشنبه های امام رضایی| چهارشنبهها، یعنی زیارت امام رضا (ع)
چهارشنبهها، یعنی زیارت امام رضا (ع)، برای من روز زیارتی شما دلنشین ترین روز تقویمه. یک روز کنار شما بودن یعنی رسیدن به آرامشی برای تمام هفته، یا…

افتخار مردم میهن اسلامی، خادمیاری امام رئوف (ع) است
همایش مدیران کانونهای خدمت رضوی شهرستان مهر با حضور فرماندار این شهرستان، معاون کانونهای محله ای خدمت رضوی استان فارس، دبیر کانونهای تخصصی زیارت…

گزارش تصویری| حرم مطهر امام رضا (ع) در ایام میلاد حضرت جوادالائمه (ع)
حرم مطهر امام رضا (ع) در ایام میلاد حضرت جوادالائمه (ع) پذیرای عاشقان اهل بیت (ع) است.

گزارش تصویری| چایخانه حرم مطهر امام رضا (ع)
چایخانه حرم مطهر امام رضا (ع) پذیرای زائران است.

چهارشنبه های امام رضایی| بهت سلام می کنم، جواب آخر منی
در کنار تو نامم سلامت است، سعادت است؛ دلم در همسایگی خداست، روحم دردهای شفا گرفته است؛ پاییزی که چهار فصل غزلهای من است در زیارت رحیمانه تو به هم…

چهارشنبه های امام رضایی| دردمندم به من دوا بدهید
چاره کسی که دلتنگ و پریشان است چیست اگر شما را نداشته باشد و پناهی چون شما را در زندگی گم کرده باشد؟، آقاجان...بخواه تا که شبم در حرم سحر بشود، نخواه…

چهارشنبه های امام رضایی| بر شانه حرم برف میبارد...
بر شانه حرم برف میبارد...، سرد است اما دلها به وجود خورشید رضوی گرم است...#چهارشنبه_های_امام_رضایی

۴۴ زائر اولی از شهرستان نیریز فارس به مشهدمقدس اعزام شدند
مدیر کانون های خدمت رضوی شهرستان نیریز گفت: ۴۴ زائر اولی از این شهرستان در قالب طرح مهر درخشان رضوی با بدرقه امام جمعه و جمعی از مسئولین شهرستان و…

چهارشنبه های امام رضایی| یه دلخوشی برای تمام عمر
آدم باید توی زندگیش دلگرم به حضور یه نفر باشه و من توی تموم لحظههام جز شما کسی رو ندارم، آقاجان...منم گدای شما و شدی تو آقایم، دلم خوش است تویی…

چهارشنبه های امام رضایی| آقا به جان مادرت
آقا به جان مادرت، آن مادر غمپرورت، ما را مرانی از درت...#چهارشنبه_های_امام_رضایی

چهارشنبه های امام رضایی| تعریف دل تنگی
یه تعریف قشنگی؛ از دلتنگی شنیدم که میگه؛ وقتی روحت جایی باشه که جسمت؛ اونجا نیست، یعنی دلت تنگه :)#چهارشنبه_های_امام_رضایی

چهارشنبه های امام رضایی| من حالم خوبه، خوبه حالم با تو
من حالم خوبه، خوبه حالم با تو...#چهارشنبه_های_امام_رضایی

چهارشنبه های امام رضایی| گفتی که به دل شکستگان نزدیکی
ما دل به غم تو بسته داریم اِی دوست.../درد تو به جان خسته داریم اِی دوست.../گفتی که به دل شکستگان نزدیکی/ما نیز دلی شکسته داریم اِی…

چهارشنبه های امام رضایی| در جبهههای ایستادگی برای حق، مولای ما رضا (ع)، فرمانده حقیقی قلبهای ماست...
ما حافظان خاک ایرانِ عزیزیم/ با دشمن بدخواهِ ایران میستیزیم/ دریا، زمین یا آسمان، فرقی ندارد/ با عشق رضا (ع)، در راه حق جان میسپاریم…

روشنایی چراغ محفل چهارشنبه امام رضایی خادمان رضوی در شیراز با حضور روشندلان
چهارشنبه امام رضایی این هفته شیراز، منور به چراغ حضور روشندلان مدرسه شوریده شیرازی بود، محفلی که با ذکر صلوات و بیان روایات، احادیث و قرائت صلوات…

چهارشنبه های امام رضایی| هرکس به گوشهای به نیایش نشسته است
هرکس به گوشهای به نیایش نشسته است/سنگ صبور این همه دل بی حبیب نیست/اینجا دعا به اوج اجابت رسیده است/اینجا دمی به جز دم «اَمّن یجیب»…

چهارشنبه های امام رضایی| مولای من همیشه در قلبم هستی
مولای من امتداد فاصله، از اعتبار عاطفه نمی کاهد، همیشه هستی، همین حوالی در قلبم...#چهارشنبه_های_امام_رضایی

چهارشنبه های امام رضایی| چقدر دلم قرص است با بودنت مولا...
آرام میگیرد دلم در بارگاهت، ای مشهدِ تو جانپناهِ اهلِ عالم ...#چهارشنبه_های_امام_رضایی

چهارشنبه های امام رضایی| آقاجان ... خداکنه من مال تو باشم
آقاجان ...// خداکنه من مال تو باشم// با یک نگاهت حاجت روا شم ... // #چهارشنبه_های_امام_رضایی

چهارشنبه های امام رضایی| دلتنگی برای شما قشنگه...
وقتی کسی رو دوست داری، ازش که دور باشی، با تمام وجود دلتنگش میشی و وقتی هم کنارشی، نمیخوای یه لحظه ازش دل بکنی، آقاجان اینا رو گفتم که بگم خیلی…

چهارشنبه امام رضایی| قبولم کن من آداب زیارت نمی دانم
همیشه قبل هر حرفی برایت شعر میخوانم// قبولم کن من آداب زیارت را نمیدانم // نمیدانم چرا این قدر با من مهربانی تو// نمیدانم کنارت میزبانم یا که…

چهارشنبه های امام رضایی| هرکسی آمد، جز مهربانی از شما ندید
هرکسی آمد، جز مهربانی از شما ندید و هر که رفت جز خوبی از شما نگفت هر زائری گواهی می دهد که این امام، غریبی است غریب نواز #چهارشنبه_های_امام_رضایی

گزارش تصویری| عزاداری روز شهادت امام رضا (ع) در حرم مطهر رضوی
عزاداری روز شهادت امام رضا (ع) روز چهارشنبه 14 شهریور 1403 با حضور هیئات مذهبی در حرم مطهر رضوی برگزار شد.