به گزارش پیام خبر، نوسان بازار ارز ادامه دارد و امروز شاهد افزایش قیمت دلار بود، دلار در کانال ۲۷ هزار تومان و در مرز ۲۸ هزار تومانی شدن قرار دارد و این احتمال وجود دارد که در ساعات پایان معاملات امروز به کانال ۲۸ هزار تومان وارد شود.
امروز دلار در بازار آزاد ۲۷ هزار و ۹۳۰ تومان و یورو ۲۹ هزار و ۸۷۳ تومان است.
با اعلام بانک مرکزی و صرافی ملی دلار آمریکا ۲۵ هزار و ۲۹۷ تومان و یورو ۲۸ هزار و ۶۴۲ تومان است، دلار در بازار متشکل ۲۵ هزار و ۱۸۰ تومان و در سامانه سنا ۲۵ هزار و ۲۷۴ تومان است.
نرخ ارزهای مهم بازار در ۷ اردیبهشت ۱۴۰۱
پوند انگلیس ۳۲ هزار و ۲۴۷ تومان، فرانک سویس ۲۶ هزار و ۵۹۷ تومان، کرون سوئد ۲ هزار و ۶۰۰ تومان، کرون نروژ ۲ هزار و ۷۷۰ تومان، کرون چک ۱ هزار و ۲۱۰ تومان، دلار کانادا ۱۹ هزار و ۹۷۴ تومان، روبل روسیه ۳۳۹ تومان و دلار استرالیا ۱۸ هزار و ۲۶۳ تومان بهفروش می رسند.
درهم امارات متحده عربی ۶ هزار و ۹۶۰ تومان، یوان چین ۳ هزار و ۸۹۸ تومان، روپیه هند ۳۳۳ تومان، یکصد ین ژاپن ۲۰ هزار تومان، لیر ترکیه ۱ هزار و ۷۲۶ تومان، یکصد دینار عراق ۱ هزار و ۷۵۰ تومان، یک هزار وون کره جنوبی ۲۰ هزار و ۲۷۹ تومان و منات آذربایجان ۱۵ هزار و ۴۵ تومان به فروش می رسند.
تا اینلحظه در بازار آزاد، ریال عربستان ۸ هزار و ۱۶۳ تومان، ریال قطر ۷ هزار و ۸۲۰ تومان، ریال عمان ۷۳ هزار و ۲۲۰ تومان، دینارکویت ۹۲ هزار تومان و دینار بحرین ۷۴ هزار و ۵۸۰ تومان معامله می شوند.