یکشنبه, ۲۱ تیر ۱۴۰۵ | ۲۶ محرّم ۱۴۴۸ قمری | ۱۲ ژوئیه ۲۰۲۶ میلادی
هدر بالا
  1. مذهبی
سه شنبه, ۱۱ شهریور ۱۴۰۴ ۲۰:۱۸
زمان مطالعه: 2 دقیقه
مراسم معنوی غبارروبی حرم مطهر حضرت سید علاءالدین حسین علیه‌السلام با حضور جمعی از خبرنگاران برگزار شد، در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین سید محی‌الدین طاهری، دبیر جامعه روحانیت شیراز، با اشاره به رسالت رسانه‌ها در شرایط جنگ ترکیبی، نقش خبرنگاران را در خط مقدم جهاد تبیین یادآور شد.

به گزارش پیام خبر، مراسم معنوی غبارروبی حرم مطهر حضرت سید علاءالدین حسین (ع) با حضور جمعی از خبرنگاران برگزار شد.

حجت‌الاسلام سید محی‌الدین طاهری، در مراسم غبار روبی حرم مطهر حضرت سید علاءالدین حسین (ع) با اشاره به رسالت رسانه‌ها در شرایط جنگ ترکیبی، نقش خبرنگاران را در خط مقدم جهاد تبیین یادآور شد.

دبیر جامعه روحانیت شیراز، با استناد به آیه شریفه «وَاَنزَلْنَا اِلَیْکَ الذِّکْرَ لِتُبَیِّنَ لِلنَّاسِ» رسالت پیامبر اسلام را تبلیغ و تبیین آیات الهی دانست و گفت: امروز نیز وظیفه تبیین بر عهده خبرنگاران است تا وضعیت کشور و آرایش نظامی دشمنان را برای مردم تشریح کنند چرا که خبرنگاران بیشتر از هر گروه دیگری بر مردم اثرگذارند.

حجت‌الاسلام طاهری با قدردانی از تلاش خبرنگاران اظهار داشت: شما با کمترین امکانات و بدون چشم‌داشت مادی، مسئولیت سنگینی بر دوش دارید. دسترسی شما به مردم بیش از سایر اقشار است و باید اهداف انقلاب و دشمنی‌های بدخواهان را برای مردم روشن سازید.

وی با اشاره به تاکید همیشگی رهبر معظم انقلاب بر جهاد تبیین افزود: مردم باید آگاه شوند که دشمنان تنها به دنبال ضربه زدن به جمهوری اسلامی نیستند، بلکه هدفشان تجزیه ایران به پنج بخش و قرار دادن هر بخش تحت نفوذ صهیونیسم است چرا که ایران بزرگ و یکپارچه تهدیدی برای این رژیم خبیث است، در این میدان شما خبرنگاران یکی از پایه‌های اصلی مقاومت و آگاهی‌بخشی به مردم هستید؛ همان‌گونه که در جنگ‌ ۱۲ روزه عامل اصلی حفظ مردم و پشتیبانی از نیروهای مسلح بودید

 

کد خبر 258902

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید