چهارشنبه های رضوی

چهارشنبه های امام رضایی| گویا عزای اشرف اولاد آدم است

چهارشنبه های امام رضایی| توسل به امام رضا (ع)
چهارشنبه های امام رضایی| بر امام مهربان خود پناه آوردهام
#یا_امام_رضا هرکه بودم هرکه هستم، با کسی مربوط نیست؛ بر امام مهربان خود، پناه آوردهام#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| جاوید بین مردم ایران رضا جان است
جاوید بین مردم ایران، رضا جان است؛ این شیعه خانه صاحبش شاه خراسان است..#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| صدایت میزنم با بغض مثل کودکی هایم
صدایت میزنم با بغض مثل کودکی هایم که در بازار غربت دست مادر را رها کرده به تو امید دارم من شبیه آن پسر بچه که هر باری زمین افتاده بابا را صدا…
چهارشنبه های امام رضایی| دیوانه می شود دل عاقل در این حرم
دیوانه می شود دل عاقل در این حرم دیوانه ای که عاشق زنجیر می شود 🏷حرف دلی با امام رضاجان✨ آقاجان... میرود اختیار از کف من هر زمانی که زائرت هستم من…
چهارشنبه های امام رضایی| تو بسازی خوبه واسم تو بساز، ای بنده نواز
من به دست و پات بیفتم کمه باز ای بنده نواز، تو بسازی خوبه واسم تو بساز، ای بنده نواز#چهارشنبه_های_امام_رضایی
فیلم| غیر تو یاری ندارم
غیر تو یاری ندارم، با کسی کاری ندارم، گر مرا از در برانی جای دیگر من ندارم، تو خوبی من بدم، به این در آمدم، به جان فاطمه مکن مولا ردم، علی موسی الرضا…
فیلم| تولدتون مبارک آقاجان
به مناسبت 11 ذیقعده تولد آقاجانمان، ولی نعمت همه ایرانیان امام رضا (ع)#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| دلم کبوتر جلدی است کنج گوهرشاد
یا امام رضا (ع)، دلم کبوتر جلدی است کنج گوهرشاد که دارد از حرمت خاطرات خوش در یاد#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| شاید این چای آخرم باشد
نام زیبای تو به روی لبم، تا ابد قند این حرم باشد؛ استکان را گرفتم و گفتم شاید این چای آخرم باشد.#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| من درد دلم با کسی ابراز نکردم
من درد دلم با کسی ابراز نکردم، من سفره خود پیش کسی باز نکردم#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| این مردم امام رضا دارن
این مردم امام رضا دارن؛ امام حسین و کربلا دارن؛ این مردم به پرچم روضه وفا دارن#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| شروع وعده های اوست پایانی که من دارم
به وقت مرگ می آید به بالینم؛ یقین دارم شروع وعده های اوست پایانی که من دارم.#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه امام رضایی| منو دریاب که حالم بدون تو آشوبه
منو دریاب که حالم بدون تو آشوبه؛ منو دریاب که لحظه ام با تو که باشم خوبه؛ منو دریاب آقا با یادت آروم میشم؛ آخه هرجا باشم می دونم هستی…
چهارشنبه های امام رضایی| نشد که شوق زیارت شود نصیب دلم
نشد که شوق زیارت شود نصیب دلم؛ دوباره پس از این فاصله، سلام آقا #چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| منم خاک درت، غلام و نوکرت، مران از در مرا به زهرا (س) مادرت
منم خاک درت، غلام و نوکرت، مران از در مرا به زهرا (س) مادرت، علی موسی الرضا (ع)#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| عمدا به زمین خورده ام و پا نشدم تا، تو از کرمت باز مرا دست بگیری
دنبال توام مثل همان طفل فقیری، هر کوچه به کوچه به دنبال امیری، عمدا به زمین خورده ام و پا نشدم تا، تو از کرمت باز مرا دست…
چهارشنبه های امام رضایی| دعای پایانی ماه شعبان
یا سریعالرضا، این دعای همه ماست تا این زمان، اگر که نبخشیدهای، بیا این روزهای آخر شعبان، مرا ببخش... توصیه امام رضاست که این دعا رو در روزهای آخر…
چهارشنبه های امام رضایی| آه چه شود آهویت باشم، دو سه شب در کویت باشم
آه چه شود آهویت باشم، دو سه شب در کویت باشم، دل یک صحرا مجنونت، به تو و چشمانت مدیونم، به نگاهی امدادم کن، من خرابم آبادم کن، چو کبوتر جلدم کردی، ز…
چهارشنبه های امام رضایی| سلام ای ضامن آهوی صحرا
سلام ای ضامن آهوی صحرا، سلام مامن دل های خسته، سلام ای بی نهایت مهربان تر، سلام ای مرحم قلب شکسته #چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| کاش رو سفید باشم
آقا کاش مثل این دانه های برف پیش شما رو سفید شدم.#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| افسوس خورم تا ابد از بی سروپایی
افسوس خوردم از تا ابد از بی سروپایی، نه فرشچیان گشتم و شیخ بهایی، نه دعبلم و روی لبم شعر رسایی، نه خوب غلامی بلدم من نه گدایی، اما تو نگفتی که نیاد…
چهارشنبه های امام رضایی| تو خودت باب الحوائجی آقا
سیاه پوشی حرم مطهر رضوی به مناسبت سالروز شهادت امام موسی کاظم (ع)#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه امام رضایی| به امام رضا بگو حرفاتو...
گر بنا هست کسی واسطه ما بشود، ضامنم شاه خراسان بشود، خوبتر است.#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| حرم آذین می بندن برای تولد آقازاده ابن الرضا
کتیبه زدن حرم مطهر رضوی ویژه میلاد امام جواد (ع)#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| سیاهپوشی حرم مطهر امام هشتم (ع) در عزای شهادت امام هادی (ع)
سیاهپوشی حرم مطهر امام هشتم (ع) در عزای شهادت امام هادی (ع)#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| از خودم به تو پناه می برم
کوچ می کنم به خاطرات تو از صداهای بلند تو سرم بی تو غیر قابل تحملم از خودم به تو پناه می برم#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| لحظاتی در حرم مطهر امام مهربانی ها
لحظاتی در حرم مطهر امام مهربانی ها️ • با شعری از استاد غلامرضا سازگار️ • هر قامتی که سرو لب جو نمی شود هر صورتی که وجه هوالهو نمی شود • هر پادشه که…
چهارشنبه های امام رضایی| سلام میدهم از دور، وصل قسمت نیست
دوباره آمدهام روی بام، رو به حرم...، سلام میدهم از دور، وصل قسمت نیست#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| زائر امام رضا (ع) میشه مشمول دعای فاطمه (س)
زائر امام رضا (ع) میشه مشمول دعای فاطمه (س)، سائل امام رضا(ع) رزق و روزیش همیشه فراهمه#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| تو پناه بی پناهانی
امام رضا جان شما پناه کسایی هستی که دستشون به هیچ جا بند نیست...#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| دل من لک زده تا کنج حرم گریه کنم
دل من لک زده تا کنج حرم گریه کنم، دو قدم شعر بخوانم دو قدم گریه کنم#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| منم خاک درت
منم خاک درت، غلام و نوکرت؛ مران از درت مرا به زهرا مادرت؛ علی موسی الرضا (ع)#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| تو مهر و مهتاب منی
تو مهر و مهتاب منی، آقا تو ارباب منی، آقا فدات شم، آقا فدات شم#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| درخواست کمک از خداوند
هرگاه سختی به شما رسید به واسطه ما از خدا کمک بجویید. (عیون اخبار الرضا، ج 2، ص 623)#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| بینم اگر روزی تو را، من در بغل میگیرمت...
تعبیر زیبای مرحوم محمد کاسبی از شعر «امان از این هیاهو یا ضامن آهو...»#چهارشنبه_های_امام_رضایی
چهارشنبه های امام رضایی| اومدم به درگهت شفا بده آقا
اومدم به درگهت شفا بده آقا علی بن موسی الرضا (ع) #چهارشنبه_های_امام_رضایی
فیلم| هر گوشه حرم امام رضا (ع) یک دنیا آرامش داره
هر گوشه حرم امام رضا (ع) یک دنیا آرامش داره…تو وقتی نگاهت به ضریح میافته، چه جملهای به امام رضا (ع) میگی؟#چهارشنبه_های_امام_رضایی