چهارشنبه, ۲۴ تیر ۱۴۰۵ | ۲۹ محرّم ۱۴۴۸ قمری | ۱۵ ژوئیه ۲۰۲۶ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
دوشنبه, ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ ۰۸:۵۳
زمان مطالعه: 2 دقیقه
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر فارس گفت: نجاتگران تخصصی هلال احمر فارس در یک المپیاد سخت و سنگین امدادی با یکدیگر به رقابت پرداختند.

به گزارش پیام خبر، مهدی خوبیار گفت: همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی المپیاد تخصصی امداد و نجات هلال احمر فارس با حضور ۴۸ نفر از نجاتگران تخصصی برادر برگزار شد.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر فارس با اشاره به اینکه این مسابقات در رشته های تخصصی جستجو و نجات در جاده ، آوار ، سیلاب ، کوهستان ، اسکان اضطراری و پیش بیمارستانی برگزار گردیده است ،عنوان کرد: نجاتگران هلال احمر فارس پس از شرکت در تمامی شاخه های تخصصی یاد شده مورد ارزیابی قرار گرفته و در پایان ۱۰ نفر از آنها که بیشترین امتیاز را کسب نموده به مرحله کشوری این المپیاد راه یافتند.

وی افزود : طراحی اردوگاه ،احیای قلبی ریوی ،بانداژ ، پانسمان ،خروج ایمن مصدوم از خودرو ،کار با تجهیزات تخصصی آمبولانس و خودرو نجات ،شمعک گذاری آوار ،حمل مصدوم ،ابزار شناسی ،صعود ،فرود و تعویض ابزار و راه اندازی قایق های نجات از جمله مواردی بود که نجاتگران در آن با یکدیگر به رقابت پرداختند.

معاون امداد و نجات هلال احمر فارس سنجش توان فردی نیروهای عملیاتی هلال احمر ،ایجاد تحرک ،پویایی و مشارکت در رقابت های سازنده ،افزایش مهارت های امداد و نجات فردی نجاتگران و ارتقای برنامه های آموزشی تخصصی امداد و نجات را از مهمترین اهداف اجرای این دوره از المپیاد دانست.

خوبیار تصریح کرد: المپیاد تخصصی امداد و نجات ویژه برادران در روزهای ۱۴ و ۱۵ بهمن ماه به میزبانی شهرستان مرودشت برگزار گردید.

 

کد خبر 225348

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید