پنج شنبه, ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ | ۰۸ شوّال ۱۴۴۵ قمری | ۱۸ آوریل ۲۰۲۴ میلادی
هدر بالا
  1. بین الملل
چهارشنبه, ۰۱ فروردين ۱۴۰۳ ۰۷:۳۴
زمان مطالعه: 1 دقیقه
میزان نانوذراتی که در هنگام آشپزی در آشپزخانه شما تولید می شود موجب قرار دادن افراد در معرض ابتلا به آسم می شود؛ تجمع این نانوذرات در فضای بسته آشپزخانه از میزان نانوذراتی که از اگزوز خودرو تولید می شود بیشتر است.

به گزارش بخش ترجمه پیام خبر، Purdue University هند نوشت: میزان نانوذراتی که در هنگام آشپزی در آشپزخانه شما تولید می شود موجب قرار دادن افراد در معرض ابتلا به آسم می شود.

تجمع این نانوذرات در فضای بسته آشپزخانه از میزان نانوذراتی که از اگزوز خودرو تولید می شود بیشتر است. 

احتراق از منابع اصلی آلودگی در سراسر جهان به شمار می رود و مهم نیست احتراق از اجاق گاز تولید شده باشد یا از موتور خودرو؛ زیرا نانوذرات تولید شده از این احتراق به سیستم تنفسی شما آسیب زده و شما را در معرض ابتلا به آسم قرار می دهد که این خطر برای کودکان بیشتر است.

بر همین اساس لازم است تا هود آشپزخانه را در هنگام آشپزی حتما روشن کنید تا نانوذرات حاصل از احتراق از فضای بسته خانه شما خارج شوند.

 

کد خبر 227058

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید