پنجشنبه, ۱۵ مرداد ۱۴۰۵ | ۲۲ صفر ۱۴۴۸ قمری | ۰۶ اوت ۲۰۲۶ میلادی
  1. اجتماعی
شنبه, ۰۳ شهریور ۱۴۰۳ ۱۱:۵۵
زمان مطالعه: 2 دقیقه
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: تجربه کاری در وزارت ارتباطات و تسلط به ماموریت‌های وزارتخانه، جایگاه علمی، تخصص در هوش مصنوعی و نگاه مثبت به شرکت‌های دانش‌بنیان و بومی‌سازی تجهیزات در کشور، ستار هاشمی را به گزینه پیشنهادی خوبی تبدیل کرده است.

به گزارش پیام خبر، مجید سلطانی، در مورد ستار هاشمی، وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات، اظهار داشت: با توجه به آشنایی که با سوابق هاشمی دارم و از آنجا که او در بدنه وزارت ارتباطات حضور داشته و تجربه کاری و عملی در این حوزه دارد، شناختشان نسبت به ماموریت‌های وزارتخانه کامل است و این یکی از محاسن وی است.

مدیرعامل شرکت مخابرات تاکید کرد: یکی دیگر از حسن‌های هاشمی این است که جزو هیات علمی دانشگاه شیراز است و درجه استاد تمامی دارد. تخصص وی در موضوع هوش مصنوعی است که الان در این زمان نیاز به توجه به این حیطه در توسعه فناوری اطلاعات داریم.

وی تاکید کرد: کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه در حوزه هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری خیلی زیادی انجام دادند و آینده صنعت از بعد اقتصادی و فناوری و ارائه خدمات به مردم به این فناوری وابسته است.

وی افزود: از طرف دیگر وی در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان و بومی‌سازی تجهیزات نیز مسوولیت داشته است، به شرکت‌های دانش‌بنیان و موضوع تولید تجهیزات در کشور نگاه مثبتی دارد که این از دیگر محاسن وی است. امیدواریم با تمام توانمندی‌ها، مراتب علمی و تجربیاتی که دارد بتواند در این مسوولیت خطیر موفق باشد.

 

کد خبر 237132

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید