به گزارش پیام خبر، حجت الاسلام ابراهیم کلانتری، امروز در مراسم نخستین یادواره شهدای کمیته امداد امام خمینی (ره) فارس، گفت: دشمن هر نقطه به یک شکل دشمنی خود را نشان می دهد، همه همت جبهه استکبار اینست که ارزش های الهی از صفحه روزگار محو شود.
تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی (ع) اضافه کرد: با انواع ترفندها سعی می کنند، زیارت و اهل بیت (ع) را از ما بگیرند و جبهه روبروی آن جبهه مقاومت است که شهادت برای خود ارزش می داند.

تولیت آستان مقدس حضرت شاهچراغ (ع) با یادآوری این مطلب که ما شهادت را یک نوع پیروزی می دانیم، افزود: صهیونیست ها مرگ را بدترین اتفاق می دانند و خاخام صهیونیستی با صدای بلند اعلام کرد ما در برابر جبهه مقاومت پیروز نمی شویم چرا که جبهه مقاومت، مرگ در راه خدا را عزت می دانند.
حجت الاسلام کلانتری با اشاره به اینکه در راه خدا اگر کشته شوید و دشمن را بکشید، پیروز هستید، افزود: این رمز پیروزی جبهه مقاومت است و امیدوارم در مسیر شهدا به درستی گام برداریم، شهید یعنی حاضر و ناظر و هنوز هستند افرادی که به لحاظ معنوی و مادی با تمسک به شهدا گره های خود را باز کنیم.
مرتضی موصلی گفت: امداد گران این نهاد در کنار خدمات رسانی به خانواده هدف در دفاع از کیان ایران اسلامی هم از جان خود گذشتند تا درخت تنومند انقلاب اسلامی پایدار بماند.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس افزود: ۳۳ نفر از امداد گران کمیته امداد استان فارس در دفاع مقدس و دفاع از حرم و خدمت به مردم به درجه رفیع شهادت نائل شدند.
وی افزود: برپایی این یادواره در راستای توسعه فرهنگ ایثار و شهادت و جانفشانی و انتقال پیام شهدا به نسل جدید ضروری است به ویژه در شرایط کنونی که دشمن جنگ شناختی را به راه انداخته است.
ابراهیم عزیزی در این مراسم با اشاره به عملیات وعده «صادق 2» گفت: این عملیات با هوشمندی و غافلگیری اجرا شد و این پیام را به صهیونیستها داد که ما بر اصول و اندیشههای ایران اسلامی ایستاده آیم و ثابت کردیم که صادق الوعدیم و به پیمانی که با جبهه مقاومت بسته ایم، پایبندیم.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه جامعه ما نیازمند برگزاری چنین مراسم ها و یادواره های شهداست، گفت: روحیه ایثار، از خود گذشتگی و شهادت در همین یادواره های شهدا به جامعه تزریق می شود و جامعه را مهیای اقدامات جهادی می کند.
نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: آنچه که مسلم است در منطقه با تلاش های دشمنان بشریت و اسلام روبرو هستیم، امروز منطقه غرب آسیا شاهد لشکر کشی شیطان به ظاهر توسط رژیم صهیونیستی ولی عقبه آن توسط نظام سلطه است.
وی گفت: امروز جبهه مقاومت و حزب الله و حماس شجاعانه در میدان مبارزه هستند و تلفات سنگینی که امروز حزب الله از رژیم صهیونیستی می گیرد، نشان اینست که روحیه جهاد و ایثار در جبهه مقاومت وجود دارد و این اتفاق با برگزاری یادواره های شهدا در ایران اسلامی و صدور پیام آن به جبهه های مقاومت عملی می شود.
عزیزی گفت: با استفاده از اندیشه های قرآن و انسجام، پیروز میدان، جبهه و محور مقاومت خواهد بود.
نماینده مردم شهرستانهای شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی و رئیس کمسیون امنیت ملی مجلس افزود: اگر رژیم صهیونیستی به رفتارهای خود در منطقه ادامه دهد قطعا جبهه مقاومت هم در منطقه و هم در ایران پاسخی سخت و کوبنده به او خواهد داد.
دکتر جمال الدین حسین زاده هم در این مراسم گفت: کمیته امداد امام خمینی (ره)، 102 شهید را تقدیم اسلام و انقلاب کرده است.

مشاور رئیس در امور ایثارگران کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور اظهار کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) مولود انقلاب اسلامی است و نیروهایی که در زمان تشکیل این نهاد، بسیار محدود بودند و جبهه هم نیرو نیاز داشت.
وی اضافه کرد: با همه کمی نیرو در آن زمان، عزیزان ما در پشت جبهه و در جبهه های حق علیه باطل حضور موثر داشتند.
حسین زاده افزود: این عزیزان به خاطر کمبود نیرو، در زمان مرخصی از جبهه و یا در زمان نقاهت بعد از جراحت های ناشی از اتفاقات دوران جنگ، در کمیته امداد حضور می یافتند و به محرومین یاری رسانی می کردند.
وی گفت: همین محرومین بودند که پای نظام و انقلاب ایستادند و خون خود را پای درخت انقلاب اسلامی نثار کردند و حتی در کمیته امداد شهیدی وجود دارد که قبلا از دفاع مقدس در غرب کشور توسط اشرار در زمان خدمت رسانی به محرومین به شهادت رسید و شهیدی هم در زمان خدمت رسانی در سانحه بالگرد به شهادت رسیدند و حتی عده ای از شهدای مدافع حرم هم جز نیروهای کمیته امداد بوده است و یک شهید هم در حادثه منی در سرزمین وحی به شهادت رسید.
حسین زاده افزود: اینها نشان می دهد علاوه بر فقرزدایی و حمایت از مردم مستضعف از جهاد هم دور نمانده اند و با نثار جان خود از انقلاب اسلامی دفاع کردند.
حسین زاده ادامه داد: به این تعداد ایثارگران می بایست چندین هزار ایثارگر ،جانباز و آزاده اضافه کرد که علاوه بر سنگر خدمت رسانی به محرومین و مستضعفان در میدان جهاد مجاهدت و حماسه آفریدند.
وی یاد آور شد: آنچه بیان شد غیر از پشتیبانی امداد گران مخلص این نهاد از جبهه های حق علیه باطل در دوران هشت سال دفاع مقدس است که مردم انقلابی استان فارس نقش برجسته و درخشانی در کنار امدادگران این نهاد ایفا کردند و آمار ها و اسناد تاریخی گواه این حقیقت است.

خاطر نشان می شود، نخستین یادواره شهدای کمیته امداد فارس به یاد ۳۳ شهید کمیته امداد استان فارس برگزار شد و در این مراسم از خانواده معزز این شهدا تجلیل به عمل آمد.










