دوشنبه, ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۲۲ شوّال ۱۴۴۶ قمری | ۲۱ آوریل ۲۰۲۵ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
پنجشنبه, ۱۴ فروردین ۱۴۰۴ ۱۸:۴۲
زمان مطالعه: 1 دقیقه
نماینده مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی در ستاد سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، اقدامات اورژانس فارس در راستای ارائه خدمات سلامت به مردم و میهمانان نوروزی طی ۲۴ ساعت گذشته را اعلام کرد.

به گزارش پیام خبر، دکتر مسعود عابد گفت: طی 24 ساعت گذشته، هزار و 192 ماموریت از سوی تکنسین های اورژانس 115 استان انجام شده است که از این ماموریت ها، 191 مورد مربوط به سوانح ترافیکی بود که از این تعداد 117 مورد جاده ای و 74 مورد شهری بوده است؛ همچنین از هزار و یک مورد ماموریت غیرترافیکی اورژانس فارس، 610 مورد جاده ای و 391 مورد شهری بوده است.

سرپرست مدیریت مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اعلام امدادرسانی به 11 مورد مسمومیت با گاز مونواکسیدکربن طی شبانه روز گذشته، افزود: در سوانح ترافیکی در این بازه زمانی نیز، 265 نفر مصدوم شده اند که از این تعداد، 184 مصدوم بستری شده و 81 مصدوم نیز به صورت سرپایی مداوا شدند.

 

کد خبر 251162

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید