چهارشنبه, ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۵ ذو القعدة ۱۴۴۶ قمری | ۱۴ مه ۲۰۲۵ میلادی
هدر بالا
  1. مذهبی
جمعه, ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ ۰۵:۱۵
زمان مطالعه: 7 دقیقه
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با اشاره به اینکه ستاد به معروف به دنبال تزکیه و روشنگری جامعه است، افزود: با پنهان کردن گناه از گسترش آن جلوگیری کنیم‌.

به گزارش پیام خبر، آیت الله کاظم صدیقی، در اختتامیه پنجمین جشنواره مفلحون خراسان رضوی که در نمایشگاه بین المللی مشهد برگزار شد با اشاره به اهمیت تزکیه نفس و دوری از ناپاکی‌ها، بر نقش این ستاد در روشنگری و هدایت جامعه تاکید کرد.

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، با بیان اینکه ستاد امر به معروف به دنبال رهایی افراد از زندان غرایز و خودخواهی‌ها است، افزود: هر کس تزکیه شود، از زندان طبیعت و ستاد غرایز آزاد می‌شود و روز به روز با نماز و خدمت به مردم، یک قدم به خدا نزدیک‌تر خواهد شد.

آیت الله صدیقی با خاطرنشان کردن اینکه نباید اجازه داد دل‌ها نسبت به کشور و اولویت‌های آن بیگانه شوند، تصریح کرد: کسی که درد مردم را احساس نکند، نسبت به بدی‌ها بی‌تفاوت و بی‌رحم خواهد بود.

وی با انتقاد از کسانی که به دنبال دوقطبی‌سازی جامعه هستند، تاکید کرد: این افراد جامعه را تکه تکه می‌کنند و نباید اجازه داد این کار صورت گیرد.

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با تاکید بر اهمیت الگوگیری از بزرگان و علما، بیان کرد: احتیاط در تربیت و رفتار باید در جان انسان نهادینه شود و اساتید و الگوها نقش مهمی در این زمینه دارند.

آیت الله صدیقی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت زیارت اشاره کرد و گفت: زیارت امام رضا (ع) فرصتی برای یافتن خدا و تزکیه نفس است و باعث برکت در زندگی می‌شود زائران جایگاه ویژه‌ای نزد خداوند دارند.

وی با تاکید بر اهمیت تزکیه نفس و دوری از گناه، بیان کرد: اگر گناه دیگران را مخفی کنیم، باعث کاهش گناه می‌شود. هر چه شما دامن بزنید، گناه ها بیشتر می‌شود و عادی می‌شود.

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با انتقاد از کسانی که به دنبال بزرگنمایی گناهان هستند، تاکید کرد: باید خوبی‌ها را نشان داد، ولی زشتی‌ها را مخفی کرد‌. اگر فرزند شما کار خلافی انجام داد و نادیده گرفتید بار دیگر حیا می کند آن کار را ادامه دهد.

امر به معروف و نهی از منکر، دغدغه‌مندی مردم نسبت به جامعه است

در ادامه حجت الاسلام محمدحسین طاهری، با تاکید بر نقش محوری مردم در تحقق فریضه امر به معروف، گفت: این فریضه الهی یعنی تمام مردم جامعه نسبت به پیرامون خود بی‌تفاوت نباشند، اگر فقر، فساد، تبعیض یا بی‌عدالتی در جامعه وجود دارد، همه مسئولیم. وی اظهار کرد: نظامی که بر اساس محوریت خدا اداره شود، مناسبات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی آن نیز الهی خواهد بود. امر به معروف یعنی همین رابطه عمیق بین مردم و خدا که در رفتار اجتماعی تجلی می‌یابد. 

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با اشاره به تجربه برخی کشورها در زمینه مشارکت مدنی، خاطرنشان کرد: در برخی جوامع، نهادهای مردمی ۲۰ درصد از فعالیت‌های اجتماعی را بر عهده دارند، اما ما به عنوان امت اسلامی، قرن‌هاست که این فریضه را به عنوان یک مسئولیت همگانی می‌شناسیم. امروز باید این فرهنگ را با روش‌های نوین تقویت کنیم.

دبیر ستاد امر به معروف کشور با اشاره به فرمایش حضرت امیرالمؤمنین (ع)، تصریح کرد: مطالبه‌گری مردم و حضور آن‌ها در صحنه، بزرگ‌ترین سد مقابل دسیسه‌های دشمن است. انقلاب اسلامی به دست مردم پیروز شد و با حضور آن‌ها حفظ خواهد شد، امروز وظیفه ما تبیین حکمرانی دینی به زبان روز است.

حجت الاسلام طاهری با اشاره به سختی‌های مسیر امر به معروف، گفت: این راه، شهیدانی چون حضرت اباعبدالله (ع) و شهدای امروز ما را به یادگار دارد. امیدواریم با توفیق الهی، همه ما سربازان راستین این مسیر باشیم.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور خاطرنشان کرد: ستاد امر‌به‌معروف و نهی‌ازمنکر خراسان رضوی طی سال‌های متوالی رتبه اول را در ارزیابی برنامه‌های ابلاغی کشور کسب کرده است.

وی با اشاره به اینکه مردم نباید نسبت به امور جامعه بی‌تفاوت باشند، گفت: براساس نامه ۵۶ حضرت علی (علیه‌السلام)، وظیفه جامعه این است که در امور جامعه دخالت داشته باشد و مردم باید در بطن نظام انقلاب باشند.

شهادت، نقطه اوج در مسائل حکمرانی است

در ادامه حجت الاسلام علی عسگری، شهادت را نقطه هدف در مسائل سیاسی و حکمرانی عنوان کرد. 

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی، حرم مطهر رضوی را محور اصلی ترویج ارزش‌ها، فرهنگ و آرمان‌های انقلاب اسلامی دانست و گفت: تلاش ما بر این است که با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود و با همکاری تمامی دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط، حرم حضرت رضا (ع) را به کانون اصلی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی تبدیل کنیم.

حجت الاسلام عسگری خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم تا این توجهات روز به روز افزایش یابد و زائران و مجاوران این بارگاه نورانی بتوانند از فیوضات معنوی و برکات این مکان مقدس بهره‌مند شوند.

معاون استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اهمیت ترویج دیانت و ارزش‌های اسلامی در جامعه، اظهار کرد : باید با تمام توان در راه حفظ و تقویت ارزش‌های دینی و اخلاقی در جامعه تلاش کنیم؛ چرا که دشمن می‌خواهد آن را از ما بگیرد.

حجت الاسلام عسگری با اشاره به فرمایشات معصومین (ع) در خصوص اهمیت امر به معروف بیان کرد: ما نیز باید در مسیر اهل بیت (ع) گام برداریم و در ترویج معروف و نهی از منکر کوشا باشیم.

وی با اشاره به توطئه‌های دشمنان برای انحراف جامعه از ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی، تصریح کرد: هدف شیطانی دشمنان این است که ما را از معروف‌ها و ارزش‌ها دور کنند. اما ما با هوشیاری و بصیرت کامل در برابر این توطئه‌ها ایستاده‌ایم و اجازه نخواهیم داد که دشمنان به اهداف شوم خود دست یابند.

معاون استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اهمیت شهادت در راه خدا، گفت: ما به اعتبار همان جمله ای که حضرت علی (ع) فرمودند: «فزت و رب الکعبه» شهادت را در هرجا و در هر شرایطی می‌طلبیم. 

وی با اشاره به سخنان رئیس جمهور در خصوص مذاکرات، ابراز کرد: ما تابع رهنمودهای مقام معظم رهبری هستیم و همانگونه که رئیس جمهور گفتند فصل الخطاب مذاکرات، سخنان آیت الله خامنه ای هستند و امید اشت بتوانیم در مسیر ولایت نه افراط و نه تفریط کنیم‌.

رشد ۷ درصدی مشارکت در پنجمین جشنواره مفلحون خراسان رضوی

در ادامه مهدی رضایی، هم گفت: برگزیدگان این جشنواره در دو مرحله و با توجه به شیوه‌نامه‌های مد نظر انتخاب شده‌اند.

دبیر ستاد امر به معروف خراسان رضوی افزود: مرحله اول افراد بیشتری را در بر می‌گیرد و همه منتخبین توسط مدیران کل دستگاه مربوطه تشویق می‌شوند.

رضایی خاطر نشان کرد: در مرحله دوم، از افراد منتخب شده در مرحله اول باتوجه‌به شاخص‌ها و معیارهای مدنظر، برگزیدگان مرحله نهایی جشنواره مفلحون انتخاب می‌شوند. 

وی ابراز کرد: نتایج ثمر بخشی که در حال حاضر شاهد آن هستیم حاصل تلاش‌های مستمر یک ساله همکاران در برگزاری جشنواره‌ای مرتبط با فعالیت‌های این ستاد است.

رضایی با خاطر نشان کردن اینکه در سال گذشته ۷۴ دستگاه اداری و اجرایی در این جشنواره مشارکت کردند، افزود:امسال نسبت به سال گذشته، مشارکت دستگاه‌ها ۷ درصد و منتخبین ۱۲/۵ درصد رشد داشته است.

دبیر ستاد امر به معروف خراسان رضوی به نقش مدیران، مردم، رسانه‌ها اشاره کرد و گفت: باید بتوانیم جریان امر به معروف را در حد و شان آن در کشور پیاده کنیم.

 

کد خبر 252059

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید