یکشنبه, ۰۱ تیر ۱۴۰۴ | ۲۵ ذو الحجة ۱۴۴۶ قمری | ۲۲ ژوئن ۲۰۲۵ میلادی
هدر بالا
  1. مذهبی
چهارشنبه, ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ ۲۳:۰۸
زمان مطالعه: 3 دقیقه
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز گفت: در هشت منطقه شهری نیز جشن‌های بزرگ منطقه‌ای در حال اجراست و مراسم پیاده‌روی و مهمانی بزرگ کیلومتری «غدیر» نیز روز جمعه در خیابان زند برگزار خواهد شد.

محمدعلی چوبینی، در جشن ۲۰ هزار نفری عید غدیر در ورزشگاه حافظیه، با تبریک این عید بزرگ به شهروندان شیرازی، از اجرای گسترده برنامه‌های مردمی، فرهنگی و مذهبی در ایام دهه ولایت خبر داد و با اشاره به اهمیت غدیر در فرهنگ شیعیان گفت: عید غدیر، بزرگ‌ترین عید ما شیعیان است و وظیفه داریم با تمام توان در بزرگداشت آن بکوشیم. وی با بیان اینکه امسال برنامه‌های متنوعی در سطح محلات و مناطق شهری در حال برگزاری است، افزود: تلاش ما بر این است که جشن‌ها هم در سطح محلی و هم در مقیاس شهری با مشارکت فعال مردم برگزار شود.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز، با اشاره به طرح «کوچه‌های علوی» گفت: امسال با همراهی مردم، تعداد کوچه‌های آذین‌بندی‌شده از ۱۱۰ کوچه به ۲۷۰ کوچه افزایش یافته و در ۱۱۰ محله جشن‌های مردمی برگزار می‌شود، در هشت منطقه شهری نیز جشن‌های بزرگ منطقه‌ای در حال اجراست و در کنار همه این‌ها، جشن بزرگ ورزشگاه حافظیه امشب و مراسم پیاده‌روی و مهمانی بزرگ کیلومتری «غدیر» نیز روز جمعه در بلوار زند برگزار خواهد شد.

چوبینی با تاکید بر مردم‌پایه بودن این برنامه‌ها افزود: در این رویدادها، مردم تنها مخاطب نیستند بلکه خودشان نقش‌آفرین‌اند و این موضوع ارزشمند است. تمامی دستگاه‌های اجرایی شهرداری، از جمله معاونت‌های مختلف، شورای شهر، قرارگاه احمد بن موسی (ع)، دستگاه‌های خدمات‌رسان شهری، نیروی انتظامی، شرکت آب و دیگر نهادها برای برگزاری این برنامه‌ها مشارکت گسترده دارند و این هماهنگی جمعی، پشتوانه اصلی برگزاری موفق چنین رویدادهایی است.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به رشد ظرفیت‌های فرهنگی و هنری شهر شیراز در سال‌های اخیر گفت: امروز بیش از ۵۰ درصد برنامه‌ها و اجرای گروه‌های هنری از جمله سرود، پرفورمنس، مجری‌گری و نمایش توسط هنرمندان بومی شیراز انجام می‌شود. این در حالی است که در گذشته ناچار بودیم از دیگر استان‌ها هنرمند دعوت کنیم، اما اکنون شهر شیراز به یک قطب هنری خودکفا در زمینه اجرای برنامه‌های شهری تبدیل شده است.

چوبینی درباره برنامه پیاده‌روی عید غدیر نیز گفت: این مراسم روز جمعه از حدفاصل میدان امام حسین (ع) تا میدان شهدا برگزار می‌شود و در مسیر، ایستگاه‌های فرهنگی، خدماتی و مواکب مردمی حضور دارند. این شادپیمایی، تلفیقی از معنویت، فرهنگ و حضور پرشور مردم است که امیدواریم امسال نیز با استقبال گسترده شهروندان همراه شود.

وی در پایان از همه مردم دعوت کرد با حضور فعال در این برنامه‌ها، ضمن بزرگداشت عید غدیر، در تقویت نشاط اجتماعی، مشارکت فرهنگی و انسجام دینی نقش‌آفرین باشند.

 

کد خبر 255750

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید