سه شنبه, ۱۳ مرداد ۱۴۰۵ | ۲۰ صفر ۱۴۴۸ قمری | ۰۴ اوت ۲۰۲۶ میلادی
  1. مذهبی
سه شنبه, ۱۳ مرداد ۱۴۰۵ ۲۰:۰۷
زمان مطالعه: 3 دقیقه
نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز، بر لزوم توجه به کارهای بزرگ و خدمات جهادی در کشور، از جمله اقدامات خدماتی شهرداری شیراز در مرز شلمچه برای زائران اربعین، تأکید کرد و خواستار تمرکز مسئولان بر حل مشکلات مردم شد.

به گزارش پیام خبر، آیت‌الله لطف‌الله دژکام، در مراسم سوگواری اربعین حسینی در هیئت مکتب‌الزهرا (س) شیراز، ضمن تبیین مفاهیم زیارت اربعین، بر ضرورت مقابله با «جاهلیت مدرن» و ترویج سبک زندگی ایرانی-اسلامی به عنوان راهبردی برای حفظ تمدن بشری تأکید کرد.

نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز، با اشاره به عبارت «لَم تُنَجِّسکَ الجاهِلِیَّةُ بِأنجاسِها» در زیارت اربعین، اظهار داشت: جاهلیت مدرن با ابزارهای تبلیغاتی و ترفندهای ظاهری، تلاش دارد با هدف قرار دادن نهاد خانواده، تمدن انسانی را متلاشی کند. وی با بیان اینکه غرب با ترویج سبک زندگیِ خلاف فطرت، خانواده را در عمل نابود کرده است، افزود: نباید اجازه داد این سبک زندگی به جامعه ما رسوخ کند؛ چرا که ازدواج یک سنت اصیل انسانی و جهانی است و نباید آن را تنها یک رسم مذهبی تقلیل داد.

امام جمعه شیراز با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب درباره ترویج سبک زندگی ایرانی-اسلامی، تصریح کرد: جاهلیت صرفاً به معنای بی‌سوادی نیست، بلکه یک سبک زندگی است که در سیاست، اجتماع و رفتارهای فرهنگی نمود می‌یابد. وی افزود: کسانی که امروز در برابر ملت ایران صف‌آرایی کرده‌اند، همان مسیر یزید و معاویه را طی می‌کنند و هدفشان تحقیر و بی‌غیرت کردن جامعه اسلامی است.

نماینده ولی فقیه در فارس همچنین با تحلیل فراز «أشهَدُ أنَّکَ کُنتَ نُورا فِی الأصلابِ الشّامِخَةِ» در زیارت اربعین، بیان کرد: این زیارت اگرچه کوتاه است، اما دوره‌ای کامل از درس زندگی مطابق با مکتب امام حسین (ع) است. وی با اشاره به اهمیت وراثت و تربیت پاک در خاندان عصمت و طهارت، خاطرنشان کرد: امام حسین (ع) در تمامی اعصار از هرگونه آلودگی جاهلیت مصون مانده‌اند و ما باید با تکیه بر این نورانیت، مسیر شیعی دوازده‌امامی خود را با افتخار ادامه دهیم.

آیت‌الله دژکام در بخش پایانی سخنان خود با تقدیر از ایستادگی مردم ایران و خدمات انجام شده در عرصه‌های مختلف، به وضعیت فضای سیاسی کشور اشاره کرد و گفت: اگرچه از انتقاد سازنده استقبال می‌کنیم، اما پرداختن به مشاجرات بی‌ثمر سیاسی مورد رضایت رهبر انقلاب نیست.

وی بر لزوم توجه به کارهای بزرگ و خدمات جهادی در کشور، از جمله اقدامات خدماتی شهرداری شیراز در مرز شلمچه برای زائران اربعین، تأکید کرد و خواستار تمرکز مسئولان بر حل مشکلات مردم شد.

 

کد خبر 271782

 

    مطالب مرتبط

    دیدگاه ها

    شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



    کد امنیتی کد جدید