پنج شنبه, ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ | ۰۸ شوّال ۱۴۴۵ قمری | ۱۸ آوریل ۲۰۲۴ میلادی
هدر بالا
  1. گردشگری
پنج شنبه, ۲۲ مهر ۱۴۰۰ ۲۱:۳۲
زمان مطالعه: 3 دقیقه

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در سفر به شیراز:

پروژه باغ‌موزه مشاهیر ظرفیت مطلوبی برای حافظیه به شمار می‌رود

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: باغ‌موزه مشاهیر ظرفیت مطلوبی برای حافظیه است که می‌تواند مکمل محل حافظیه باشد.
به‌گزارش پیام خبر، عزت‌الله ضرغامی، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی پیش از ظهر امروز 22 مهرماه 1400 در باغ‌موزه مشاهیر حافظیه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از اهداف مهم سفر رسیدگی به پروژه‌های عمرانی است، پروژه باغ‌موزه مشاهیر ظرفیت مطلوبی برای حافظیه است که می‌تواند مکمل محل حافظیه باشد و هارمونی محیط پروژه باغ‌موزه مشاهیر، باید با محیط حافظیه یکی باشد.
وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: تسهیلات مورد نیاز را که حدود ۵۰ میلیارد است امروز پیگیری می‌کنیم، با توجه تسهیلات قول داده شده یک‌ساله پروژه به اتمام برسد هدف ما سرعت در انجام پروژه‌ها است، امروز باید در جلسه پیگیری کنیم تا اعتبار زودتر برای انجام کار به دست عزیزان برسد.
ضرغامی عنوان کرد: مشاهیری که انتخاب می‌شوند در بخش موزه منطقه‌ای حرکت خوب تمدنی خواهد شد که در نشان دادن چهره واقعی ایران نقش بسزایی دارد.
او گفت: باغ‌موزه مشاهیر به دلیل اینکه مربوط به مشاهیر جهانی می‌شود کار خوبی است تا چهره واقعی را به گردشگران نشان دهیم.
پروژه موزه منطقه‌ای فارس با 60 هزار مترمربع مساحت، بزرگ‌ترین مجموعه فرهنگی در حال ساخت کشور محسوب می‌شوند و مساحت موزه منطقه‌ای فارس ۳۰ هزار مترمربع پیش‌بینی‌شده و شامل ۴ گالری اصلی با مساحت ۱۶۰۰ مترمربع، یک پیش گالری، سالن اجتماعات و آمفی‌تئاتر، سینما تک، آزمایشگاه، نمازخانه، کافی‌شاپ و گنجینه امن اموال است.
پروژه موزه مشاهیر درواقع ۲۰ هزار مترمربع وسعت دارد و از ۴ باغ و هر ضلع ۲۴ رواق دارد که درمجموع ۴۸ تندیس از مشاهیر و ادبیان  جهان در این محل نصب می‌شود.
طرح باغ‌موزه مشاهیر با الهام از معماری اسلامی مشتمل بر چهارباغ در مجاورت یک حیاط مرکزی است که توسط باغچه‌های کوچکی با چهار نارنج به شکلی رواق مانند احاطه‌شده است که در هرکدام از این باغچه‌ها چهار نارنج که مجموع آنها ۸۱ عدد است، یکی از بزرگان ادبی ایران وجهان همچون شعرای بزرگ پارسی گوی چون رودکی و مولانا تا شکسپیر و گوته معرفی می‌شود.
حیاط مرکزی باغ‌موزه با توجه به وسعت ۴۶۰۰ مترمربعی هم پیونددهنده عناصر معماری مجموعه است و هم پذیرای مراسم‌ها و تجمع‌های خاص فرهنگی خواهد بود موضوعی که نیاز آن در شهری با ابعاد فرهنگی بزرگی همچون شیراز کاملاً حس می‌شود.

 

کد خبر 157186

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید