پنجشنبه, ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | ۰۶ ربيع الأول ۱۴۴۸ قمری | ۲۰ اوت ۲۰۲۶ میلادی
  1. اجتماعی
سه شنبه, ۲۰ دی ۱۴۰۱ ۱۲:۰۳
زمان مطالعه: 2 دقیقه
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای فارس با اعلام اینکه تردد در تمامی محورهای استان برقرار است از خدمت‌رسانی ۷۰۰ راهدار درقالب ۱۳۵ گشت ثابت و سیار راهداری خبرداد.

به گزارش پیام خبر،علیرضا راستیار گفت: راهداری و حمل و نقل استان فارس با استقرار ۷۰۰ راهدار در ۵۲ راهدار خانه و ۶ راهدار خانه سیار در محور های مواصلاتی استان و ۱۳۵ گشت ثابت و سیار در طرح راهداری زمستانه به خدمت رسانی می پردازد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای فارس با بیان ایکنه ۴۳۰ دستگاه و ماشین آلات راهداری در طرح زمستانه بکارگیری می شود، افزود: علی رغم فرسودگی تجهیزات و ماشین آلات اما راهداران با تمام توان به وظیفه ذاتی خودشان در راستای تردد روان و باز بودن محور های جاده ای در کولاک، برف و باران اقدام می کنند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان فارس همچنین گفت: ۵۲ گردنه برف گیر و ۶۴۰۰ کیلومتر راه در استان وجود دارد که در شرایط بارش نیازمند عملیات راهداری زمستانی هست.

راستیار در پایان افزود: از تمامی کاربران جاده ای تقاضا داریم ضمن رعایت قوانین و مقررات رانندگی، حتما زنجیر چرخ در خودروهای خود داشته باشند و در صورت بروز هرگونه مشکل در سطح راه های استان با تلفن ۱۴۱ تماس بگیرند.

 

کد خبر 204771

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید