یکشنبه, ۲۸ تیر ۱۴۰۵ | ۰۴ صفر ۱۴۴۸ قمری | ۱۹ ژوئیه ۲۰۲۶ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
دوشنبه, ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ ۰۹:۱۶
زمان مطالعه: 1 دقیقه
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، آخرین وضعیت سلامت مجروحان حادثه تروریستی حرم حضرت شاهچراغ(ع) را بیان کرد.

به گزارش پیام خبر، دکتر مهرداد شریفی در حاشیه حضور تیم مسوولان دانشگاه بر بالین مجروحان حادثه تروریستی در حرم مطهر حضرت احمد بن موسی(ع) گفت: با حضور به موقع تیم اورژانس در محل حادثه و اعزام به بیمارستان ها، کار خدمت رسانی به مجروحان این حادثه با ارائه تمام خدمات تخصصی موردنیاز، آغاز شده و تا کنون ادامه دارد.

او با اشاره به آماده باش مراکز درمانی برای خدمت رسانی به مجروحان حادثه به محض اعلام وقوع آن در ساعت 19 امشب افزود: با اعزام هفت مصدوم حادثه به بیمارستان ها، خدمات تخصصی به سرعت در حال انجام است. 

معاون درمان دانشگاه ادامه داد‌: از پنج مجروح اعزامی به بیمارستان نمازی، چهار مجروح مورد عمل جراحی قرار گرفته اند.

این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز از آمادگی و حضور سریع اساتید پزشکی برای ارائه خدمات تخصصی به مجروحان این حادثه خبر داده و گفت: تیم درمان، تمامی تلاش خود را برای نجات جان مجروحان این حادثه به کار بسته اند.

دکتر شریفی نسبت به سلامت کامل مجروحان حادثه، ابراز امیدواری کرد.

 

کد خبر 214618

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید