به گزارش پیام خبر، محمد میرزایی با اشاره به اینکه سال گذشته سطح زیر کشت ذرت ۴ هزار و ۴۰۰ هکتار بوده است، افزود: پیش بینی می شود امسال سطح زیر کشت تا ۸ هزار و ۲۰۰ هکتار نیز افزایش یابد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز با تاکید بر اینکه عمده ی کشت ذرت در شهرستان شیراز به ارقام علوفه ای اختصاص دارد، تصریح کرد: عملیات کاشت مکانیزه ذرت تا پایان تیر ماه ادامه خواهد داشت.
به گفته وی؛ میانگین عملکرد مزارع ذرت علوفه ای ۶۵ تن در هر هکتار است که با این احتساب، پیش بینی برداشت بیش از ۵۰۰ هزار تن محصول می شود.
میرزایی؛ ترسالی، نیاز شدید دامداران شهرستان به علوفه، افزایش قیمت این محصول و کوتاه بودن دوره ی کشت تا برداشت ذرت را از مهم ترین دلایل افزایش سطح زیر کشت ذرت در سال زراعی جاری عنوان کرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز با بیان اینکه ذرت از جمله محصولات پُر آب بر است، اظهار کرد: به دلیل اهمیت و نقش مهم ذرت علوفه ای در تامین نیاز واحد های دامپروری، کشت ذرت گریز ناپذیر است؛ اما به جهت مدیریت بهینه ی آب مصرفی در این مزارع، طرح ها و برنامه های مختلفی در حال ترویج و توسعه است.
او در ادامه به اقدامات و برنامه هایی همچون ترویج و کشت ۱۴۰ سانتی متری ذرت، استفاده از ارقام زودرس و میان رس برای کاهش مصرف آب در مزارع ذرت، اشاره کرد و به تشریح اهمیت آن پرداخت.
شهرستان شیراز با تولید سالانه ۱۱۳ هزار تن شیر خام و سهم ۱۲ درصدی از تولید استان فارس حائز رتبه ۲ تولید این محصول است و در تولید گوشت قرمز با تولید حدود ۴ هزار تن سالانه و سهم ۶ درصدی از کل تولید استان فارس رتبه ۳ استانی را به خود اختصاص داده است؛ به همین جهت تامین نیار واحد های دامپروری به ذرت علوفه ای از اهمیت ویژه ای برخوردار است.



