جمعه, ۲۶ تیر ۱۴۰۵ | ۰۲ صفر ۱۴۴۸ قمری | ۱۷ ژوئیه ۲۰۲۶ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
جمعه, ۱۳ بهمن ۱۴۰۲ ۱۲:۴۶
زمان مطالعه: 2 دقیقه
در دومین روز از دهه مبارک فجر و با حضور وزیر دادگستری، آموزشگاه فنی و حرفه‌ای خیر ساز امیدآفرین همزمان با بهره برداری از ۹۵۰ فضای آموزشی و پرورشی در سراسر کشور در شیراز افتتاح شد.

به گزارش پیام خبر،در دومین روز از دهه مبارک فجر و با حضور وزیر دادگستری، آموزشگاه فنی و حرفه‌ای خیر ساز امیدآفرین همزمان با بهره برداری از ۹۵۰ فضای آموزشی و پرورشی در سراسر کشور در شیراز افتتاح شد.

وزیر دادگستری، جمعه در حاشیه افتتاح این آموزشگاه گفت: جای خوشحالی و شادی دارد که افراد اموال خود را جایی صرف می‌کنند که برای آنها صدقه جاری دارد و مورد نیاز مردم است.

امین حسین رحیمی افزود: این مدرسه با این عظمت و زیبایی و استانداردهای لازم در یک منطقه محروم بنا شده که دانش آموزان اینجا پرورش پیدا کنند، آموزش ببینند و جزو نخبه های کشور شوند.

آموزشگاه‌های فنی و حرفه ای مهارت را به دانش آموزان منتقل می کنند

استاندار فارس در این آیین با اشاره به افتتاح آموزشگاه فنی و حرفه ای امیدآفرین در شیراز گفت: این آموزشگاه ها می توانند مهارت را به دانش آموزان منتقل کنند.

دکتر محمد هادی ایمانیه افزود: جوانان و نوجوانان ما می توانند با استفاده از این فضا ها، کار را یاد بگیرند و بلافاصله پس از فارغ التحصیلی در مکانی مرتبط با آنچه آموخته اند مشغول به کار شوند.

وی اظهار کرد: خوشحالیم که ورثه مرحوم عرب زاده و مرحومه رشید بیگی توانستند به وصیت آن عزیزان عمل کنند و در ساخت این هنرستان در یکی از محروم ترین نقاط شیراز کمک کنند.

 

کد خبر 225176

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید