یکشنبه, ۲۱ تیر ۱۴۰۵ | ۲۶ محرّم ۱۴۴۸ قمری | ۱۲ ژوئیه ۲۰۲۶ میلادی
هدر بالا
  1. مذهبی
دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ ۰۸:۵۹
زمان مطالعه: 2 دقیقه
نشست یاوران نماز استان مرکزی، با هدف توسعه و ترویج فرهنگ غنی نماز در مدارس در سالن جلسات اداره کل تبلیغات اسلامی استان برگزار شد.

به گزارش پیام خبر از اراک، در این نشست حجت الاسلام علی رودبارانی ضمن خیر مقدم و تشکر از حضور یاوران نماز استان، مطالبی را پیرامون توسعه و ترویج فرهنگ نماز در مدارس بیان کرد و گفت: ما باید برای ترویج و تشویق دانش آموزان به نماز اول با مسئولیت های خود آشنا باشیم و در قدم دوم برای دعوت از آنها به نماز و نماز جماعت با معاونت پرورشی مدارس هماهنگی و همکاری کنیم.

وی افزود: این نشست ها و جلسات باید تداوم داشته باشد و تصمیمات اجرایی خوب و هدفمندی برای رونق اقامه نماز جماعت در مدارس سطح استان گرفته شود که این کار مستلزم همکاری خوب دستگاه های متولی با یاوران نماز را می طلبد.

مدیر ستاد اقامه نماز استان مرکزی در ادامه خواستار توجه ویژه مدیران مدارس به اجرای برنامه های نماز و ایجاد زمینه های مناسب برای حضور حداکثری دانش آموزان در صفوف نماز جماعت شد و تاکید کرد دعوت دانش آموزان به نماز باید با اخلاق خوب و روی خوش انجام شود.

حجت الاسلام رودبارانی در ادامه گفت: ما باید برای موفقیت بیشتر در این راه، از مشارکت اولیاء دانش آموزان غافل نشویم، چرا که این کار در فرایند بهبود برنامه های اقامه نماز در بین نسل جوان و نوجوان تاثیر بسزایی خواهد داشت، پس باید، مسئولین امر در مدارس و یاوران نماز، برای برقراری تعاملی سازنده و کاربردی میان مدارس، مساجد و خانواده ها، برنامه های موثری را در نظر بگیرند.

وی بیان کرد: برای رسیدن به اهداف جلسه یاوران نماز که با ستاد اقامه نماز همکاری دارند، باید دوره آموزشی و توانمند سازی معارف نماز و شیوه های دعوت به نماز را برگزار شود تا راهکارها را فرا گرفته و اقدام کنند.

در ادامه این نشست مسئولین و یاوران نماز استان نظرات خود را مورد بحث و تبادل قرار دادند.

 

کد خبر 230143

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید