سه شنبه, ۳۰ تیر ۱۴۰۵ | ۰۶ صفر ۱۴۴۸ قمری | ۲۱ ژوئیه ۲۰۲۶ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
سه شنبه, ۲۷ شهریور ۱۴۰۳ ۱۸:۰۷
زمان مطالعه: 3 دقیقه
مدیرعامل شرکت شهرک‌ های صنعتی فارس با اشاره به اجرای 2 طرح زیرساختی در شهرک صنعتی خرمبید در یک سال اخیر گفت: زیرساخت‌ های شهرک صنعتی سنگ خرمبید، به عنوان یکی از قطب‌های صنایع سنگ کشور در وضعیت مناسب و مطلوبی قرار دارد.

به گزارش پیام خبر، سید مسعود عظیمی پس از بازدید و رفع موانع از چهار واحد سنگبری در شهرک صنعتی سنگ خرمبید در جلسه مجمع عمومی عادی شرکت خدماتی این شهرک صنعتی گفت: پروژه های تکمیل و اصلاح شبکه داخلی برق و فاضلاب با اعتبار 2 میلیارد و 700 میلیون تومان اجرایی شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌ های صنعتی فارس با اشاره به آیین نامه و دستورالعمل های تشکیل شرکت های خدماتی و واگذاری اداره امور شهرک‌های صنعتی به صاحبان صنایع مستقر در شهرک‌ها گفت: راهبری امور شهرک‌های صنعتی ، مستلزم تعامل، همکاری و هماهنگی همه جانبه صنعتگران با شرکت های خدماتی شهرک های صنعتی است.

وی، ضمن تاکید بر نقش موثر شرکت های خدماتی در راهبری و نگهداری شهرک‌های صنعتی، گفت: حفظ و نگهداری تاسیسات و تجهیزات آب و فاضلاب و تصفیه خانه های مربوطه و تاسیسات برقی و مکانیکی، حفظ و نگهداری فضای سبز، معابر و ساختمانهای عمومی، نظافت عمومی شهرک و ناحیه صنعتی مرمت و تعمیر، نوسازی و بازسازی تاسیسات و اخذ هزینه های مشترک و حق شارژ از واحدهای صنعتی از جمله وظایف شرکت های خدماتی است.

عظیمی افزود: شهرک صنعتی متعلق به همه صنعتگران است و نقش دولت، نقشی نظارتی و حاکمیتی وحمایتی است و خود صنعتگران از طریق شرکت خدماتی اداره کننده امور شهرک صنعتی هستند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس تصریح کرد: تکمیل و توسعه متوازن زیرساخت های شهرک های صنعتی از مهمترین ماموریت های شرکت شهرک‌های صنعتی و یک ضرورت برای توسعه صنعتی است تا سرمایه گذاران و صاحبان صنعت در شهرک‌ها و نواحی صنعتی مستقر و از مزایای آن بهره برداری کنند که در این زمینه در شهرک صنعتی سنگ خرمبید زیرساخت ها ی مناسبی ایجاد شده است.

عظیمی با تاکید بر لزوم تعامل و هم افزایی برای رفع مشکلات شهرک صنعتی ابراز داشت: اهداف برگزاری مجامع شرکت های خدماتی بیان انتظارات متقابل، به تعامل رسیدن در سرفصل مشترک کاری و ایفای نقش سازنده در قانون است.

وی در ادامه با اشاره به استقرار بیش از 120 واحد فراوری سنگ در شهرک صنعتی تخصصی سنگ خرمبید برحمایت از این واحدها تاکید کرد و گفت: در بخش خدمات حمایتی صنایع کوچک برنامه های متنوعی نظیر تورهای صنعتی و نمایشگاهی، کلینیک های صنعتی و عارضه یابی و برگزاری دوره های آموزشی در دستور کار قرار دارد.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی فارس تصریح کرد: شهرک صنعتی سنگ خرمبید نیز با مساحت ۱۴۸ هکتار دارای امکانات زیربنایی شامل آب و برق و تلفن و تصفیه خانه فاضلاب است و هم‌اکنون حدود 212 قرارداد با سرمایه‌گذاران منعقد شده که از این تعداد 120 واحد با اشتغال یک هزار و 500 نفر در مرحله بهره برداری است.

 

کد خبر 238599

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید