
به گزارش پیام خبر، مهدی رنجبر با ارائه گزارشی از عملکردهای خیرین و جذب کمک های مردمی در قالب حساب 100 امام راحل اظهار داشت: حساب 100 امام (ره) استان فارس در جذب کمک های مردمی و خیرین در سالی که گذشت مقام نخست کشور را به دست آورد، درخشش حساب 100 امام (ره) دستاوردی بزرگ و نقطه عطفی در توسعه فعالیت خیرین مسکن ساز برای تامین مسکن نیازمندان است.
مدیر دفتر مشارکت های مردمی حساب 100 امام (ره) بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان فارس اظهار داشت: در سالی که گذشت خیرین استان فارس 19 میلیارد و 910 میلیون تومان کمک های نقدی به حساب 100 داشتند که در همین راستا و به پاس کمک های ارزشمند خیرین و تشویق ایشان جهت مشارکت بیشتر در زمینه کمک به ساخت مسکن محرومین، معادل کمکهای نقدی خیرین، حساب ۱۰۰ امام (ره) نیز مبلغ 19 میلیارد و 910 میلیون تومان به صورت بلاعوض به مسکن محرومین اختصاص و به حساب فردی محرومین استان فارس با هدف ساخت و تکمیل مسکن ایشان پرداخت کرده است.
وی افزود: در همین مدت از سوی حساب 100 امام راحل (ره)، 19 میلیارد و 500 میلیون تومان کمک های غیر نقدی خیرین استان نیز جذب شده است.
مدیر حساب 100 امام (ره) استان فارس در ادامه افزود: مجموع مشارکت های نقدی و غیر نقدی به حساب 100 امام راحل 39 میلیارد و 410 میلیون تومان است که رقم چشمگیری به حساب می آید و بیانگر فعالیت خوب حساب 100 و استقبال خیرین از کمک به این یادگار امام راحل است.
رنجبر با بیان اینکه ما از برنامه پیش بینی شده در سالی که گذشت جلوتر قرار داریم اضافه کرد : عملکرد حساب 100 در این سال 171 و سه دهم درصد برآورد شده است و رسالت و مسئولیت ما را در مدیریت حساب 100 امام راحل و تامین مسکن نیازمندان بیشتر کرد.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه عملکرد حساب 100 امام راحل در سطح کشور بر اساس آمار عملکرد استان ها ارزیابی می شود، اضافه کرد: عملکرد دیگری نیز در سطح استان رقم خورده است که موضوع هبه اراضی شهری و روستایی در سطح استان در جهت تامین مسکن نیازمندان است، هبه اراضی برای مناطقی که بنیاد مسکن زمین مناسب برای تامین مسکن نیازمندان در اختیار ندارد انجام می شود.
رنجبر گفت: این رویکرد خوبی است و نیکوکاران در بخش شهری در سالی که گذشت یک هزار و 593 متر مربع زمین و در بخش روستایی 6 هزار و 957 متر مربع زمین هبه کردند، ارزش ریالی این اراضی در شهرها 2 میلیارد و 500 میلیون تومان و در روستاها 10 میلیارد و 400 میلیون تومان برآورد می شود.
مدیر حساب 100 امام (ره) استان فارس با بیان اینکه 12 میلیارد و 900 میلیون تومان ارزش زمینه های هبه شده به حساب 100 امام راحل است، ادامه داد: هبه اراضی در شهرها و روستاها زمینه مساعدی برای توسعه مسکن نیازمندان فراهم کرده است، جمع این اعداد با عملکرد نقدی و غیر نقدی فعالیت حساب 100 امام راحل در استان بالغ بر 52 میلیارد و 310 میلیون تومان می شود، این اعداد بیانگر 227 درصد عملکرد حساب 100 در سالی که گذشت است که مقام نخست فعالیت را در سطح کشور به استان فارس اختصاص داد.
رنجبر با تقدیر از مدیر کل و مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در بنیاد مسکن استان فارس و مدیران بنیاد شهرستان ها، ادامه داد: این عملکرد افق روشنی در سال 1404 فرا روی ما قرار داده است و باید تلاش شود در این سال فراتر از پیش بینی ها و برنامه ریزی ها شتاب جدی در تامین مسکن محرومین رقم بخورد، تامین مسکن محرومین هم راستا با شعار سال و فرامین رهبر معظم انقلاب است، نامگذاری امسال به نام سرمایه گذاری برای تولید فرصتی است که باید به شتاب بخشی در تولید مسکن محرومین در سطح کشور منجر شود و این امر با مشارکت هرچه بهتر و بیشتر خیرین نیک اندیش استان فارس در زمینه ساخت و تامین مسکن محرومین محقق خواهد شد.