
به گزارش پیام خبر،مدیر حوزه علمیه استان وتعدادی از ائمه با سردار ملکی دیدار کردند و انتصاب وی به عنوان فرمانده انتظامی استان، را تبریک گفتند.
حجت الاسلام والمسلمین عبدالرضا محمودی افزود: همه می دانند که پلیس مرجع و پناهگاه شهروندان است و مردم خود را سپاسگزار پلیس می دانند.
وی تصریح کرد: نیروی انتظامی یک نهاد کلیدی در جامعه است وخوشحالیم با آنان تعامل وهمکاری داریم.
در ادامه فرمانده انتظامی استان فارس با اشاره به اینکه نیروی انتظامی کارنامه درخشانی دارد، گفت: اگر امروز ما با همه مشکلات در نیروی انتظامی کارنامه موفقی داریم به برکت درایت و رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) است.
سردار ملکی تصریح کرد: در نیروی انتظامی فرزندان پاکی وجود دارد و با خدمت شبانه روزی د راستای برقراری نظم وامنیت شهروندان، از هیچ کوششی فروگذار نخواهند کرد.
این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه رسیدگی به کار مردم از اولویتهای اصلی ما است، عنوان داشت: لباس نیروی انتظامی ارزش دارد وما در خدمت ائمه جماعت وعلما هستیم وان شا الله بتوانیم مثمر ثمر واقع شویم.
- برچسب
- پلیس فارس