جمعه, ۲۶ تیر ۱۴۰۵ | ۰۲ صفر ۱۴۴۸ قمری | ۱۷ ژوئیه ۲۰۲۶ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
شنبه, ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ ۱۳:۲۳
زمان مطالعه: 2 دقیقه
مدیرکل صمت فارس گفت: احیای واحدهای راکد، راهبردی کارآمد و اثربخش برای عبور از چالش های اقتصادی است.

به گزارش پیام خبر، کریم مجرب، احیای واحدهای راکد، راهبردی کارآمد و اثربخش برای عبور از چالش های اقتصادی است.

عصرجمعه ۱۹ مردادماه در راستای فعال‌سازی، احیا و راه‌اندازی واحدهای تولیدی راکد، مسعود گودرزی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس، اسفندیار عبدالهی نماینده مردم شریف شهرستانهای مرودشت، پاسارگاد و ارسنجان ، کریم مجرب مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان فارس، مسعود طهماسبی فرماندار مرودشت و سایر روسای دستگاههای اجرایی ذی ربط با حضور در کارخانه درحال فعالیت آرد دادلی و بازدید از فرآیند تولید این واحد صنعتی و درادامه بازدید از شرکت بیسکویت تینا واحد صنایع غذایی غیرفعال و راکد در شهرستان مرودشت، بررسی‌های لازم انجام و تصمیم‌گیری‌های کلیدی صورت گرفت.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان فارس با اشاره به ذخیره سازی اطمینان‌بخش گندم در فعالیت صنایع غذایی گفت: زنجیره گندم، آرد و نان از مهم‌ترین و اساسی‌ترین بخش‌های اقتصادی کشورمان محسوب می‌شود لذا فعالیت کارخانه های صنایع غذایی و احیای واحدهای تولیدی راکد، راهبردی کارآمد و اثربخش برای عبور از چالش های اقتصادی است.

کریم مجرب با تاکید برحل مشکلات زیربنایی تولید، از جمله تامین مواد اولیه، ارتقای فناوری و توسعه بازار گفت: این بازدید ها و جلسات تصمیم‌گیری با هدف رفع موانع تولید و حمایت از صنایع غذایی استان است.
مجرب با اشاره به احیای واحدهای تولیدی، اظهار داشت: رونق تولید، به معنای افزایش فرصت های شغلی جدید، افزایش درآمد سرانه ی مردم و در نهایت، بهبود سطح زندگی آنهاست.
گفتنی است: احیای واحدهای تولیدی راکد، نشان دهنده ی عزم جدی مسئولین استان فارس برای رونق اقتصادی افزایش تولید و سرمایه گذاری و اشتغالزایی است و به چرخه ی تولید جان دوباره می بخشد و زمینه ساز ایجاد فرصت های شغلی جدید، کاهش نرخ بیکاری، بهبود سطح زندگی مردم و افزایش درآمد سرانه ی مردم استان نیز خواهد شد.

 

کد خبر 257667

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید