سه شنبه, ۲۳ تیر ۱۴۰۵ | ۲۸ محرّم ۱۴۴۸ قمری | ۱۴ ژوئیه ۲۰۲۶ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
چهارشنبه, ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ ۲۱:۳۴
زمان مطالعه: 2 دقیقه
رئیس مرکز وکلای فارس رسالت وکلا را فراتر از حل دعاوی دانست و گفت: هر قرارداد صحیح و هر مشاوره حقوقی می‌تواند یک تنش اجتماعی را کاهش دهد، حضور وکیل در جامعه به معنای تضمین حقوق مردم و بسترسازی برای سرمایه‌گذاری سالم و آینده‌ای امن است.

به گزارش پیام خبر، مراسم تحلیف بیش از 700کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضائیه استان فارس با حضور مسئولان قضایی، اعضای هیئت‌مدیره مرکز و جمعی از مقامات استانی درحرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) برگزار شد.

در این آیین، مهرداد ریاحی با تبریک به کارآموزان جدید گفت: این مراسم نقطه آغاز مسئولیتی خطیر است؛ وکالت یک حرفه ساده نیست بلکه رسالتی اجتماعی، فرهنگی و حتی امنیتی به شمار می‌رود، وکیل باید همواره بر مدار صداقت و شجاعت حرکت کند و نقش خود را در پیشگیری از اختلافات و ایجاد امنیت حقوقی و اجتماعی ایفا نماید.

رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه استان فارس، با بیان اینکه کارآموزان پس از موفقیت در آزمون سال ۱۴۰۲ و گذراندن مراحل مختلف امروز سوگند یاد کردند، افزود: این افراد باید طی ۱۸ ماه دوره کارآموزی شامل حضور در محاکم، شرکت در کلاس‌های آموزشی و فعالیت زیر نظر سرپرستان دوره را بگذرانند تا در نهایت در آزمون نهایی پایه یک وکالت شرکت کنند.

مهرداد ریاحی شمار وکلای فعال در مرکز فارس را با احتساب کارآموزان جدید بیش از 700نفر عنوان کرد و اظهار داشت: با وجود افزایش تعداد وکلا، همچنان فرهنگ مراجعه به وکیل در استان و کشور ضعیف است و برای نهادینه‌سازی آن نیازمند همکاری رسانه‌ها و نهادهای فرهنگی هستیم، اگر خانواده‌ها از ظرفیت وکلا بهره‌مند شوند، بسیاری از مشکلات حقوقی و اجتماعی کاهش خواهد یافت.

رئیس مرکز وکلای فارس همچنین رسالت وکلا را فراتر از حل دعاوی دانست و گفت: هر قرارداد صحیح و هر مشاوره حقوقی می‌تواند یک تنش اجتماعی را کاهش دهد، حضور وکیل در جامعه به معنای تضمین حقوق مردم و بسترسازی برای سرمایه‌گذاری سالم و آینده‌ای امن است.

 

کد خبر 258933

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید