سید ابراهیم حسینی، در جلسه قرارگاه محرومیتزدایی با اشاره به گذشت چهار سال از آغاز فعالیت این کمیته، اظهار داشت: شهرداری شیراز بهطور کامل به تعهدات خود در حوزه محرومیتزدایی عمل کرده و عملکرد آن بهطور شفاف قابل گزارشدهی است.
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز، افزود: متاسفانه برخی دستگاههای اجرایی که مسئولیت مستقیم در این حوزه دارند، آنچنان که انتظار میرود وارد میدان نشدهاند. اگرچه قرارگاه محرومیتزدایی احمد بن موسی (ع) سپاه فجر فارس بهعنوان نهادی انقلابی در این عرصه پیشگام بوده، اما همکاری لازم از سوی سایر نهادها محقق نشده است.
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز با بیان اینکه محوریت شعارهای شورای ششم بر «عدالت» استوار بوده، تصریح کرد: شاخصهای عدالت در مناطق محروم شهر نیازمند توجه فوری است و این موضوع نگرانی جدی اعضای شورا را برانگیخته است.
حسینی در ادامه بر لزوم تعریف شاخصهای عینی برای سنجش محرومیت تاکید و خواستار شد: باید با تشکیل جلسهای با حضور استاندار و نمایندگان مجلس، برای تعریف سازوکارهای قانونی و تامین اعتبارات لازم جهت رفع محرومیت در شیراز چارهاندیشی شود.
وی همچنین به چالشهای بودجهای اشاره کرد و گفت: با وجود تخصیص ۳ درصد از بودجه شهرداری به امر محرومیتزدایی، ضروری است این منابع بهصورت متمرکز و با نظارت کمیته مربوطه هزینه شود تا از هدررفت منابع جلوگیری شود.
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در پایان با اشاره به مشکلات زیرساختی شیراز از جمله کمبود مدرسه و معضل آبهای سطحی، از نمایندگان مردم شیراز در مجلس خواست تا برای رفع این مشکلات و دریافت سهم عادلانهتر اعتبارات ملی، اهتمام بیشتری نشان دهند.


