چهارشنبه, ۲۴ تیر ۱۴۰۵ | ۲۹ محرّم ۱۴۴۸ قمری | ۱۵ ژوئیه ۲۰۲۶ میلادی
هدر بالا
  1. مذهبی
پنجشنبه, ۰۶ آذر ۱۴۰۴ ۱۸:۱۸
زمان مطالعه: 3 دقیقه
فرماندار مُهر با اشاره به میزبانی آتی این شهرستان از 2 رویداد بزرگ ملی، گفت: فستیوال ملی نخل و حصیر و همایش ریحانه‌النبی (س)، از ۱۷ تا ۲۰ آذرماه با محوریت مرکز اسلامی فاطمیه و با همراهی مردم و دستگاه‌های اجرایی برگزار می‌شود.

به گزارش پیام خبر، مصطفی غلامپور در گفت‌وگو با خبرنگاران از برگزاری 2 رویداد بزرگ ملی در شهرستان مُهر خبر داد و اظهارکرد: شهرستان مُهر در آستانه میزبانی 2 رویداد بزرگ و ملی قرار دارد؛ برنامه‌هایی که از ۱۷ تا ۲۰ آذرماه برگزار می‌شود و شهرستان مهر را به یکی از کانون‌های فرهنگی و مذهبی جنوب کشور با محوریت مرکز اسلامی فاطمیه شهر مهر تبدیل خواهد کرد.

فرماندار و رئیس شورای هماهنگی همایش ملی نخل و حصیر و ریحانه النبی (س) با تاکید بر مردمی بودن این رخدادها، تصریح کرد: همایش ریحانه‌النبی (س) یک حرکت ریشه‌دار مردمی است و همه دستگاه‌ها در کنار مردم برای میزبانی آبرومندانه این رویداد ملی تلاش خواهند کرد.

جزئیات فستیوال ملی نخل و حصیر

غلامپور در تشریح جزئیات اولین رویداد، گفت: فستیوال ملی نخل و حصیر بافی با برپایی ۴۰ غرفه از 6 استان جنوبی کشور برگزار می‌شود و اداره‌کل میراث فرهنگی نقش هماهنگی و پشتیبانی این رویداد بزرگ را بر عهده دارد.

وی افزود: این فستیوال که با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برگزار می‌شود، فرصت مهمی برای معرفی آیین‌ها، صنایع‌دستی و ظرفیت‌های فرهنگی جنوب کشور است.

برگزاری نهمین دوره همایش ریحانه‌النبی (س)

فرماندار مُهر درباره رویداد دوم نیز بیان کرد: نهمین همایش ملی ریحانه‌النبی (س)، همچون سال‌های گذشته، کاملا مردمی و با محوریت مرکز اسلامی فاطمیه برگزار می‌شود.

وی نقش نهادهای دیگر در این همایش را این‌گونه توضیح داد: اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در جایگاه هماهنگ‌کننده برنامه‌های جانبی و جشن‌های مردمی فعالیت می‌کند. در این بخش، موسیقی محلی به‌عنوان هویت فرهنگی مردم مهر جایگاه ویژه‌ای خواهد داشت.

برنامه‌های تکمیلی و چشم‌انداز آینده

غلامپور با اشاره به برنامه‌های جنبی این رویدادها، خاطرنشان کرد: در کنار برنامه‌های اصلی، جایزه ادبی ریحانه، همایش علمی صحیفه سجادیه و همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری شهرستان مهر نیز پیش‌بینی شده است.

وی در پایان با بیان اینکه این رویدادها فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های منطقه است، گفت: شهرستان مهر این روزها در تکاپوی میزبانی از 2 رویداد مهم ملی است؛ رخدادهایی که می‌تواند ظرفیت‌های فرهنگی، مذهبی و اقتصادی این شهرستان را در سطح ملی برجسته سازد.

تیمور قاسمی دبیر منطقه ای همایش ملی ریحانه‌النبی (س) نیز از تشکیل کمیته های مختلف خبر داد و افزود: برای میزبانی آبرومندانه نیازمند همدلی و همراهی همه اقشار به ویژه بانوان هستیم.

 

کد خبر 261318

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید