دوشنبه, ۲۶ مرداد ۱۴۰۵ | ۰۳ ربيع الأول ۱۴۴۸ قمری | ۱۷ اوت ۲۰۲۶ میلادی
  1. سیاسی
سه شنبه, ۰۴ فروردین ۱۴۰۵ ۲۰:۵۴
زمان مطالعه: 1 دقیقه
شامگاه سه‌شنبه، رژیم‌های جنایتکار آمریکایی و صهیونیستی بار دیگر با تکرار جنایت‌های خود در شیراز، به یک مرکز فروش فرش و کارواش در یکی از خیابان‌های این شهر حمله ور شدند؛ این منطقه که کاملا مسکونی است، هدف حملات قرار گرفت که در نتیجه آن خسارت‌های جدی به اموال شخصی مردم وارد شد.

به گزارش پیام خبر، شامگاه سه‌شنبه، رژیم‌های جنایتکار آمریکایی و صهیونیستی بار دیگر با تکرار جنایت‌های خود در شیراز، به یک مرکز فروش فرش و کارواش در یکی از خیابان‌های این شهر حمله ور شدند؛ این منطقه که کاملا مسکونی است، هدف حملات قرار گرفت که در نتیجه آن خسارت‌های جدی به اموال شخصی مردم وارد شد.

در جریان این تجاوز، سه نفر از مردم بی‌گناه مصدوم شدند که خوشبختانه حال آن‌ها مساعد است و به صورت سرپایی درمان شدند.

خوشبختانه این حادثه تلفات جانی در پی نداشت.

این رژیم‌های جنایتکار پیش از این نیز با حمله به نقاط مسکونی در شهر شیراز و برخی شهرستان‌های استان فارس، خسارت‌های سنگینی به اموال مردم وارد کرده بودند. 

در آن حملات نیز تعدادی از شهروندان به شهادت رسیدند و شماری دیگر مجروح شدند.

 

کد خبر 265325

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید