یکشنبه, ۲۱ تیر ۱۴۰۵ | ۲۶ محرّم ۱۴۴۸ قمری | ۱۲ ژوئیه ۲۰۲۶ میلادی
هدر بالا
  1. مذهبی
دوشنبه, ۱۸ خرداد ۱۴۰۵ ۲۲:۲۹
زمان مطالعه: 3 دقیقه
رئیس هیئت‌های مذهبی استان فارس با تأکید بر نقش فرهنگ عاشورایی در شکل‌گیری انسجام ملی و حمایت از جبهه مقاومت گفت: مردم ایران با حضور مستمر خود در صحنه‌های مختلف، عملا از حدود صد شب پیش به استقبال ماه محرم رفته‌اند و امروز جلوه‌ای عینی از شعار «کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا» را به نمایش گذاشته‌اند.

به گزارش پیام خبر، مهندس رضا محمدیان، در گردهمایی سالانه مداحان، پیرغلامان و کارداران هیئت‌های مذهبی فارس اظهار کرد: حضور پرشور مردم در حمایت از آرمان‌های انقلاب و جبهه مقاومت نشان می‌دهد که فرهنگ حسینی همچنان مهم‌ترین سرمایه اجتماعی و معنوی ملت ایران است.

رئیس هیئت‌های مذهبی استان فارس با اشاره به تحولات منطقه و ایستادگی ملت ایران در برابر تهدیدهای دشمنان افزود: آنچه امروز در جامعه شاهد آن هستیم، ریشه در مکتب امام حسین (ع) دارد. این فرهنگ به مردم آموخته است که در برابر ظلم و تجاوز سکوت نکنند و از آرمان‌های خود دفاع کنند.

وی تصریح کرد: اگر امروز ملت ایران در برابر فشارها، تهدیدها و توطئه‌های دشمنان ایستادگی می‌کند، این استقامت برخاسته از فرهنگ عاشورایی و آموزه‌های نهضت حسینی است.

محمدیان با اشاره به حضور شبانه اقشار مختلف مردم در برنامه‌ها و تجمعات حمایتی گفت: در این شب‌ها صحنه‌های کم‌نظیری از حضور مردمی رقم خورده است. گاهی سالمندانی را می‌بینیم که با وجود محدودیت‌های جسمی، ساعت‌ها در صحنه حضور پیدا می‌کنند و با در دست داشتن پرچم، حمایت خود را از آرمان‌های انقلاب و مقاومت اعلام می‌کنند.

وی ادامه داد: این حضورهای مردمی را نباید صرفاً یک تجمع عادی تلقی کرد؛ دشمن از چنین صحنه‌هایی کمتر از توان موشکی و نظامی کشور هراس ندارد، زیرا این حضورها نشان‌دهنده سرمایه اجتماعی و پشتوانه مردمی نظام است.

رئیس هیئت‌های مذهبی فارس با اشاره به اعتراضات مردمی علیه سیاست‌های استکباری در کشورهای مختلف جهان اظهار داشت: امروز صدای مقاومت تنها محدود به ایران نیست و بسیاری از ملت‌های آزاده جهان نیز در برابر ظلم و جنایت واکنش نشان می‌دهند. این مسئله نشان‌دهنده گسترش گفتمان مقاومت و بیداری ملت‌ها در سطح بین‌المللی است.

محمدیان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرارسیدن ماه محرم و صفر گفت: امسال در آستانه محرم، یاد و نام بسیاری از شهدا بیش از گذشته در میان مردم زنده است و همین موضوع مسئولیت فعالان فرهنگی، هیئت‌های مذهبی و خادمان اهل‌بیت (ع) را سنگین‌تر می‌کند.

وی با قدردانی از همراهی مجموعه‌های مختلف از جمله شهرداری شیراز در پشتیبانی از برنامه‌های مذهبی افزود: همه ظرفیت‌های فرهنگی و مردمی برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر آیین‌های محرم و صفر به کار گرفته شده است و امیدواریم با عنایت خداوند، توسل به حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و برکت خون شهدا، محرم امسال به یکی از ماندگارترین و اثرگذارترین محرم‌های سال‌های اخیر تبدیل شود.

 

کد خبر 268753

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید