یکشنبه, ۲۱ تیر ۱۴۰۵ | ۲۶ محرّم ۱۴۴۸ قمری | ۱۲ ژوئیه ۲۰۲۶ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
چهارشنبه, ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ ۱۴:۱۱
زمان مطالعه: 1 دقیقه
روابط عمومی شرکت پتروشیمی شیراز با صدور اطلاعیه‌ای، ضمن تکذیب اخبار مربوط به جذب نیروی انسانی، نسبت به سوءاستفاده سودجویان از نام این شرکت هشدار داد.

به گزارش پیام خبر، در پی انتشار آگهی‌های غیرمجاز و فاقد اعتبار با عناوین مختلفِ استخدام در این مجموعه در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، به اطلاع کلیه متقاضیان و کارجویان گرامی می‌رساند که این شرکت در حال حاضر هیچ‌گونه برنامه‌ای برای برگزاری آزمون استخدامی، فراخوان جذب نیرو یا انجام مصاحبه شغلی ندارد.

بر این اساس، تمامی اخبار و محتواهای منتشر شده در سایر منابع، «جعلی و غیرمعتبر» بوده و شرکت پتروشیمی شیراز هیچ‌گونه مسئولیتی در قبال تبعات ناشی از اعتماد به این آگهی‌ها یا کلاهبرداری‌های احتمالی توسط افراد سودجو بر عهده نخواهد داشت.

شایان ذکر است اطلاع‌رسانی در خصوص هرگونه نیاز احتمالی به جذب نیرو، صرفا از طریق وب‌سایت رسمی شرکت پتروشیمی شیراز و کانال‌های ارتباطی معتبر این شرکت صورت می‌گیرد؛ لذا از متقاضیان درخواست می‌شود جهت پیشگیری از هرگونه تضییع حقوق، اخبار را تنها از مراجع رسمی دنبال کرده و به شایعات رسانه‌های غیرمجاز توجه نکنند.

 

کد خبر 268832

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید