یکشنبه, ۲۱ تیر ۱۴۰۵ | ۲۶ محرّم ۱۴۴۸ قمری | ۱۲ ژوئیه ۲۰۲۶ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
شنبه, ۰۶ تیر ۱۴۰۵ ۱۸:۴۱
زمان مطالعه: 1 دقیقه
مدیر امور اراضی جهاد کشاورزی استان فارس گفت: سازمان جهاد کشاورزی فارس با تمرکز بر توسعه زیرساخت های صنعتی و رفع موانع سرمایه گذاری راهکارهای جدیدی را برای تملک اراضی و راه‌اندازی شهرک های صنعتی جدید در سطح استان دنبال می کند.

به گزارش پیام خبر، نبی اله یزدی با تاکید بر اهمیت هماهنگی میان دستگاه های اجرایی اعلام کرد: تعامل سازنده با شرکت شهرک های صنعتی بستر مناسبی برای تامین اراضی مورد نیاز طرح های صنعتی و رونق تولید در استان فراهم کرده است.

مدیر امور اراضی جهاد کشاورزی استان فارس بیان کرد: پیشنهادهایی در خصوص اصلاح سازوکار واگذاری اراضی و بازنگری در نحوه دریافت بهای فروش زمین ارائه شده است تا فرآیند جذب سرمایه گذاران در شهرک های صنعتی با تسهیل شدن اقدامات اجرایی سرعت بیشتری پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: شرکت شهرک های صنعتی فارس نیز آمادگی خود را برای تداوم و تقویت همکاری های مشترک در جهت حمایت از سرمایه گذاری و توسعه زیرساخت های صنعتی استان و رفع چالش های موجود برای فعالان این حوزه اعلام کرد.

 

کد خبر 269704

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید