شنبه, ۲۰ تیر ۱۴۰۵ | ۲۵ محرّم ۱۴۴۸ قمری | ۱۱ ژوئیه ۲۰۲۶ میلادی
هدر بالا
  1. فرهنگ و ادب
شنبه, ۲۰ تیر ۱۴۰۵ ۱۵:۰۷
زمان مطالعه: 2 دقیقه
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس، با تأکید بر جایگاه ادبیات در پرورش اندیشه گفت: ادبیات کودک و نوجوان فراتر از سرگرمی، زیربنای رشد فکری و خلاقیت است و ما با حمایت از این حوزه در حال ساختن آینده فرهنگی کشور هستیم، اعلام داشت: به پاسداشت روز ادبیات کودکان و نوجوانان؛ «دفتر جادویی من» در شیراز گشوده می‌شود.

به گزارش پیام خبر، مهدی رنجبر، با تأکید بر جایگاه ادبیات در پرورش اندیشه گفت: ادبیات کودک و نوجوان فراتر از سرگرمی، زیربنای رشد فکری و خلاقیت است و ما با حمایت از این حوزه در حال ساختن آینده فرهنگی کشور هستیم، اعلام داشت: به پاسداشت روز ادبیات کودکان و نوجوانان؛ «دفتر جادویی من» در شیراز گشوده می‌شود.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس افرود: درست مثل ورق زدن اولین صفحه یک کتاب بازنشده، دوران کودکی نیز زمانی برای کشف سرزمین‌های نادیده است و روز ادبیات کودکان و نوجوانان، یادآور اهمیت نهادینه‌سازی فرهنگ مطالعه و خلاقیت در ذهن پویای نسل نو است؛ روزی که در آن عهد می‌بندیم با قلم و قصه، بذر دانایی را در جان کودکان امروز و بزرگ‌مردان و زنان فردای این سرزمین بکاریم.

رنجبر با اشاره به برگزاری جشنواره «دفتر جادویی من» در تاریخ ۲۰ تیرماه ۱۴۰۵ از ساعت ۱۸ تا ۱۹ و ۳۰ دقیقه در سالن فرهنگ مدیریت اسناد و کتابخانه ملی منطقه جنوب کشور در شیراز، افزود: این رویداد با هم‌افزایی نهادهای فرهنگی و آموزشی برای ایجاد بستری جهت شکوفایی استعدادهای ادبی برگزار می‌شود که حاصل همکاری انتشارات فرنام، مؤسسه فرهنگی و هنری شیراز همایش‌گستر، مؤسسه آوای سرو و مدرسه دو زبانه «سها» است، برنامه‌های ویژه‌ای را برای شرکت‌کنندگان پیش‌بینی کرده است.

وی در خصوص برنامه‌های جانبی این رویداد اظهار داشت: رونمایی از خدمات استارت‌آپ یا نوآفرین‌ها «بوکومارک»، معرفی کتاب‌های سفر به دنیای نویسندگی و نویسندگی خلاق، برگزاری کارگاه با حضور دکتر لیلا حسینی و تقدیر از نویسندگان برتر استان از بخش‌های اصلی این برنامه است.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس در پایان خاطرنشان کرد: از تمامی علاقه‌مندان به حوزه کودک و نوجوان دعوت می‌کنم تا با حضور در این رویداد، حامی جوشش خلاقیت در میان نسل نو باشند. بی‌تردید حمایت ما از این جریان، فردای روشن‌تری برای فرهنگ دیار فرهنگ‌دوست فارس رقم خواهد زد.

 

کد خبر 270391

 

    مطالب مرتبط

    دیدگاه ها

    شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



    کد امنیتی کد جدید