یکشنبه, ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ | ۲۶ ذو القعدة ۱۴۴۶ قمری | ۲۵ مه ۲۰۲۵ میلادی
هدر بالا

غدیر

اینفوگرافیک| ۲۵ روز تا غدیر

اینفوگرافیک| ۲۵ روز تا غدیر

امام باقر (ع) می‌فرمود: خدا ما اهل‌بیت (ع) را به تمام مخلوقاتش برتری داده و هیچ‌‌کس را به ما برتری نداده است. (الکافی، ج۱، ص۲۹۲) #روزشمار_غدیر
اینفوگرافیک| ۲۶ روز تا غدیر

اینفوگرافیک| ۲۶ روز تا غدیر

حضرت رسول (ص) قبل از جنگ خیبر فرمودند: فردا پرچم را به‌دست کسی می‌دهم که خدا و پیامبر را دوست دارد و خدا و پیامبر هم او را دوست دارند و او هرگز از…
اینفوگرافیک| ۲۷ روز تا غدیر

اینفوگرافیک| ۲۷ روز تا غدیر

حضرت رسول صلی‌الله علیه و آله می‌فرمود: امیرالمؤمنین (ع) از حضرت آدم داناتر است. (بحارالانوار، ج۴۰، ص۵۴) #روزشمار_غدیر
اینفوگرافیک| ۲۸ روز تا غدیر

اینفوگرافیک| ۲۸ روز تا غدیر

امیرالمؤمنین (ع) می‌فرمود: خدا به من صبر نوح، وفای ابراهیم و بردباری اسماعیل را عطا کرده است.(بحارالانوار، ج۴۰، ص۵۱) #روزشمار_غدیر
ایفنوگرافیک| ۲۹ روز تا غدیر

ایفنوگرافیک| ۲۹ روز تا غدیر

حضرت رسول (ص) به امیرالمؤمنین (ع) می‌فرمودند: تو بهترین انسان‌ها هستی و مقامت از حضرت ابراهیم هم بالاتر و برتر است‌. (مناقب شهر آشوب، ج۳، ص۸)…
اینفوگرافیک| ۳۰ روز تا غدیر

اینفوگرافیک| ۳۰ روز تا غدیر

امیرالمؤمنین (ع) می‌فرمودند: خدا زیور داوود و فهم سلیمان را به من عطا کرده بود. (بحارالانوار، ج۴۰، ص۵۳) #روزشمار_غدیر
اینفوگرافیک| ۳۱ روز تا غدیر

اینفوگرافیک| ۳۱ روز تا غدیر

حضرت رسول (ص) به امیرالمؤمنین (ع) می فرمودند: تو وصی و جانشین منی و اگر تو نبودی، بعد از من مؤمنان شناخته نمی‌شدند. (عیون اخبارالرضا، ج۱، ص۲۱۱)…
اینفوگرافیک| ۳۲ روز تا غدیر

اینفوگرافیک| ۳۲ روز تا غدیر

حضرت رسول (ص) می‌فرمود: خدا به فرشته‌ها دستور داده است، تا امیرالمؤمنین (ع) را ولی خود بدانند و به او احترام بگذارند. (بحارالانوار، ج۳۹، ص۹۷)…
اینفوگرافیک| ۳۳ روز تا غدیر

اینفوگرافیک| ۳۳ روز تا غدیر

حضرت رسول (ص) می‌فرمود: تمام فرشته‌های آسمان، برای امیرالمؤمنین (ع) صلوات می‌فرستند و از خدا برای او طلب مقام می‌کنند. (بحارالانوار، ج۷، ص۶۸)…
اینفوگرافیک| ۳۴ روز تا غدیر

اینفوگرافیک| ۳۴ روز تا غدیر

امیرالمؤمنین (ع) می‌فرمود: در هر دوره‌ای، فرشته‌ها به دستور خدا، ولایت من را در زمین اعلام می‌کنند و به اهالی آسمان هم از مقام ولایت من خبر می‌دهند.…
اینفوگرافیک| ۳۵ روز تا غدیر

اینفوگرافیک| ۳۵ روز تا غدیر

امام رضا (ع) می‌فرمود: تمام فرشته‌ها به عشق امیرالمؤمنین (ع) آفریده شدند؛ آن‌ها در آسمان مشغول عبادت هستند. (عیون اخبارالرضا، ج۱، ص ۱۴۸) #روزشمار_غدیر
اینفوگرافیک| ۳۶ روز تا غدیر

اینفوگرافیک| ۳۶ روز تا غدیر

حضرت رسول (ص) می‌فرمود: در روز قیامت، مقام امیرالمؤمنین (ع) نزد خدا، بالاتر از تمام پیامبران است؛ حتی جبرئیل و میکائیل هم از جایگاه او آگاه هستند.…
اینفوگرافیک| ۳۷ روز تا غدیر

اینفوگرافیک| ۳۷ روز تا غدیر

حضرت رسول (ص) می‌فرمود: فرشته‌ها در آسمان گفتند: «ای رسول خدا، اگر باقی فرشتگان بدانند که امیرالمؤمنین (ع) چه کسی است، همان‌طور که تو او را ولی خود…
اینفوگرافیک| ۳۸ روز تا غدیر

اینفوگرافیک| ۳۸ روز تا غدیر

امام باقر (ع) می‌فرمود: در آسمان فرشتگانی هستند که مدام این ذکر را می‌گویند؛ حمد و ستایش مخصوص خدای بزرگ است، محمد (ص) رسول اوست و امیرالمؤمنین (ع)…
اینفوگرافیک| ۳۹ روز تا غدیر

اینفوگرافیک| ۳۹ روز تا غدیر

حضرت رسول (ص) به امیرالمؤمنین (ع) می‌فرمود: یکی از مواردی که خداوند در شب قدر حکم کرد و تقدیر فرمود، ولایت تو و امامان بعد از او بود تا روز قیامت...…
اینفوگرافیک| ۴۰ روز تا غدیر

اینفوگرافیک| ۴۰ روز تا غدیر

حضرت رسول (ص) به امیرالمؤمنین (ع) می‌فرمود: تو راهنمای امت هستی پس از من، هدایت نشده‌ها با تو هدایت می‌شوند و راه راست را در پیش می‌گیرند. (مستدرک،…
اینفوگرافیک| ۴۱ روز تا غدیر

اینفوگرافیک| ۴۱ روز تا غدیر

حضرت رسول (ص)، دست بر سینه خود گذاشتند و فرمودند: من بیم‌دهنده این امتم و هر قوم، هدایت‌گری دارد؛ بعد سمت امیرالمؤمنین (ع) رفتند و فرمودند: این مرد…
اینفوگرافیک| ۴۲ روز تا غدیر

اینفوگرافیک| ۴۲ روز تا غدیر

امام صادق (ع) می‌فرمود: منظور از آیه ۱۶ سوره جن، امیرالمؤمنین است؛ یعنی اگر مردم پیرو امیرالمؤمنین (ع) باشند، ایمان را در دلشان جایگزین می‌کنیم.…
اینفوگرافیک| ۴۳ روز تا غدیر

اینفوگرافیک| ۴۳ روز تا غدیر

امیرالمؤمنین علی (ع) درباره آیه ۷۵ سوره حجر می‌فرماید: منظور از هوشیاران و تیزهوشان در این آیه، رسول خدا (ص)، من و امامان پس از من است. (کافی، ج۱،…
اینفوگرافیک| ۴۴ روز تا غدیر

اینفوگرافیک| ۴۴ روز تا غدیر

امام باقر (ع) در تفسیر آیه ۴۱ سوره اسراء می‌فرمود: مقصود خدا در آیه، این است که ما امیرالمؤمنین (ع) را در همه جای قرآن یاد کردیم، با وجود این مردم از…
اینفوگرافیک| ۴۵ روز تا غدیر

اینفوگرافیک| ۴۵ روز تا غدیر

حضرت رسول (ص) به امیرالمؤمنین (ع) می‌فرمود: شما حزب خدا هستید و دشمنان شما، حزب شیطان‌اند، عاقبت کارها‌ به نفع پرهیزکاران است؛ پس‌ صبر کنید... (امالی…
اینفوگرافیک| ۴۶ روز تا غدیر

اینفوگرافیک| ۴۶ روز تا غدیر

حضرت رسول (ص) به امیرالمؤمنین (ع) می‌فرمود: دین با شما شروع شده و به دست شما تمام می‌شود، خوشا به حال کسانی که از شما پیروی کردند. (امالی مفید، ص۱۷۰)…
اینفوگرافیک| ۴۷ روز تا غدیر

اینفوگرافیک| ۴۷ روز تا غدیر

از امیرالمؤمنین (ع) پرسیدند: بهترین فضیلت و برتری شما کدام است؟ حضرت فرمود: منظور قرآن از کسی‌که عالم به علم کتاب است، من هستم. (کافی، ج۱، ص۲۷۵)…
اینفوگرافیک| ۴۸ روز تا غدیر

اینفوگرافیک| ۴۸ روز تا غدیر

از امیرالمؤمنین (ع) پرسیدند: بهترین فضیلت شما چیست؟ حضرت آیه ۱۷ سوره هود را خواندند و فرمودند: منظور از شاهد و نشانه‌ی خدا در این آیه من هستم...…
اینفوگرافیک| ۴۹ روز تا غدیر

اینفوگرافیک| ۴۹ روز تا غدیر

در قرآن آیه‌ای وجود دارد با این معنی: «و خداوند آن‌ها را امر کرد به عدل و‌ احسان!» مغیرة بن سعید می‌ گفت: منظور از «عدل» امیرالمومنین (ع) و منظور از…
اینفوگرافیک| ۵۰ روز تا غدیر

اینفوگرافیک| ۵۰ روز تا غدیر

۵۰ روز تا غدیر؛ حضرت رسول (ص) به امیرالمؤمنین (ع) می‌فرمود: در روز قیامت تو و شیعیانت، ساقی حوض کوثر خواهید بود؛ هر کسی که بخواهید را از حوض کوثر…
توجه به غدیر واجب است

توجه به غدیر واجب است

کارشناس برنامه «سمت خدا» گفت: توجه به غدیر و ولایت واجب است چرا که نماز و روزه فروع دین هست ولی خدا، معاد، نبوت و ولایت جز اصول دین است.
صفحه 1 از 2