غدیر

اینفوگرافیک| ۲۲ روز تا غدیر

اینفوگرافیک| ۲۳ روز تا غدیر

اینفوگرافیک| ۲۵ روز تا غدیر
امام باقر (ع) میفرمود: خدا ما اهلبیت (ع) را به تمام مخلوقاتش برتری داده و هیچکس را به ما برتری نداده است. (الکافی، ج۱، ص۲۹۲) #روزشمار_غدیر

اینفوگرافیک| ۲۶ روز تا غدیر
حضرت رسول (ص) قبل از جنگ خیبر فرمودند: فردا پرچم را بهدست کسی میدهم که خدا و پیامبر را دوست دارد و خدا و پیامبر هم او را دوست دارند و او هرگز از…

اینفوگرافیک| ۲۷ روز تا غدیر
حضرت رسول صلیالله علیه و آله میفرمود: امیرالمؤمنین (ع) از حضرت آدم داناتر است. (بحارالانوار، ج۴۰، ص۵۴) #روزشمار_غدیر

اینفوگرافیک| ۲۸ روز تا غدیر
امیرالمؤمنین (ع) میفرمود: خدا به من صبر نوح، وفای ابراهیم و بردباری اسماعیل را عطا کرده است.(بحارالانوار، ج۴۰، ص۵۱) #روزشمار_غدیر

ایفنوگرافیک| ۲۹ روز تا غدیر
حضرت رسول (ص) به امیرالمؤمنین (ع) میفرمودند: تو بهترین انسانها هستی و مقامت از حضرت ابراهیم هم بالاتر و برتر است. (مناقب شهر آشوب، ج۳، ص۸)…

اینفوگرافیک| ۳۰ روز تا غدیر
امیرالمؤمنین (ع) میفرمودند: خدا زیور داوود و فهم سلیمان را به من عطا کرده بود. (بحارالانوار، ج۴۰، ص۵۳) #روزشمار_غدیر

اینفوگرافیک| ۳۱ روز تا غدیر
حضرت رسول (ص) به امیرالمؤمنین (ع) می فرمودند: تو وصی و جانشین منی و اگر تو نبودی، بعد از من مؤمنان شناخته نمیشدند. (عیون اخبارالرضا، ج۱، ص۲۱۱)…

اینفوگرافیک| ۳۲ روز تا غدیر
حضرت رسول (ص) میفرمود: خدا به فرشتهها دستور داده است، تا امیرالمؤمنین (ع) را ولی خود بدانند و به او احترام بگذارند. (بحارالانوار، ج۳۹، ص۹۷)…

اینفوگرافیک| ۳۳ روز تا غدیر
حضرت رسول (ص) میفرمود: تمام فرشتههای آسمان، برای امیرالمؤمنین (ع) صلوات میفرستند و از خدا برای او طلب مقام میکنند. (بحارالانوار، ج۷، ص۶۸)…

اینفوگرافیک| ۳۴ روز تا غدیر
امیرالمؤمنین (ع) میفرمود: در هر دورهای، فرشتهها به دستور خدا، ولایت من را در زمین اعلام میکنند و به اهالی آسمان هم از مقام ولایت من خبر میدهند.…

اینفوگرافیک| ۳۵ روز تا غدیر
امام رضا (ع) میفرمود: تمام فرشتهها به عشق امیرالمؤمنین (ع) آفریده شدند؛ آنها در آسمان مشغول عبادت هستند. (عیون اخبارالرضا، ج۱، ص ۱۴۸) #روزشمار_غدیر

عید غدیر در نگاه امام رضا (ع)؛ روزی که در آسمان مشهورتر از زمین است! + فیلم
بزرگداشت عید غدیر به عنوان یکی از اعیاد مهم شیعه، همواره از تلاشهای امام رضا (ع) بوده است.

اینفوگرافیک| ۳۶ روز تا غدیر
حضرت رسول (ص) میفرمود: در روز قیامت، مقام امیرالمؤمنین (ع) نزد خدا، بالاتر از تمام پیامبران است؛ حتی جبرئیل و میکائیل هم از جایگاه او آگاه هستند.…

اینفوگرافیک| ۳۷ روز تا غدیر
حضرت رسول (ص) میفرمود: فرشتهها در آسمان گفتند: «ای رسول خدا، اگر باقی فرشتگان بدانند که امیرالمؤمنین (ع) چه کسی است، همانطور که تو او را ولی خود…

اینفوگرافیک| ۳۸ روز تا غدیر
امام باقر (ع) میفرمود: در آسمان فرشتگانی هستند که مدام این ذکر را میگویند؛ حمد و ستایش مخصوص خدای بزرگ است، محمد (ص) رسول اوست و امیرالمؤمنین (ع)…

اینفوگرافیک| ۳۹ روز تا غدیر
حضرت رسول (ص) به امیرالمؤمنین (ع) میفرمود: یکی از مواردی که خداوند در شب قدر حکم کرد و تقدیر فرمود، ولایت تو و امامان بعد از او بود تا روز قیامت...…

اینفوگرافیک| ۴۰ روز تا غدیر
حضرت رسول (ص) به امیرالمؤمنین (ع) میفرمود: تو راهنمای امت هستی پس از من، هدایت نشدهها با تو هدایت میشوند و راه راست را در پیش میگیرند. (مستدرک،…

گزارش تصویری| حرم مطهر حضرت امیرالمومنین علی (ع)
حرم مطهر حضرت امیرالمومنین علی (ع) میزبان عاشقان اهل بیت (ع) است.

اینفوگرافیک| ۴۱ روز تا غدیر
حضرت رسول (ص)، دست بر سینه خود گذاشتند و فرمودند: من بیمدهنده این امتم و هر قوم، هدایتگری دارد؛ بعد سمت امیرالمؤمنین (ع) رفتند و فرمودند: این مرد…

اینفوگرافیک| ۴۲ روز تا غدیر
امام صادق (ع) میفرمود: منظور از آیه ۱۶ سوره جن، امیرالمؤمنین است؛ یعنی اگر مردم پیرو امیرالمؤمنین (ع) باشند، ایمان را در دلشان جایگزین میکنیم.…

اینفوگرافیک| ۴۳ روز تا غدیر
امیرالمؤمنین علی (ع) درباره آیه ۷۵ سوره حجر میفرماید: منظور از هوشیاران و تیزهوشان در این آیه، رسول خدا (ص)، من و امامان پس از من است. (کافی، ج۱،…

اینفوگرافیک| ۴۴ روز تا غدیر
امام باقر (ع) در تفسیر آیه ۴۱ سوره اسراء میفرمود: مقصود خدا در آیه، این است که ما امیرالمؤمنین (ع) را در همه جای قرآن یاد کردیم، با وجود این مردم از…

اینفوگرافیک| ۴۵ روز تا غدیر
حضرت رسول (ص) به امیرالمؤمنین (ع) میفرمود: شما حزب خدا هستید و دشمنان شما، حزب شیطاناند، عاقبت کارها به نفع پرهیزکاران است؛ پس صبر کنید... (امالی…

اینفوگرافیک| ۴۶ روز تا غدیر
حضرت رسول (ص) به امیرالمؤمنین (ع) میفرمود: دین با شما شروع شده و به دست شما تمام میشود، خوشا به حال کسانی که از شما پیروی کردند. (امالی مفید، ص۱۷۰)…

اینفوگرافیک| ۴۷ روز تا غدیر
از امیرالمؤمنین (ع) پرسیدند: بهترین فضیلت و برتری شما کدام است؟ حضرت فرمود: منظور قرآن از کسیکه عالم به علم کتاب است، من هستم. (کافی، ج۱، ص۲۷۵)…

اینفوگرافیک| ۴۸ روز تا غدیر
از امیرالمؤمنین (ع) پرسیدند: بهترین فضیلت شما چیست؟ حضرت آیه ۱۷ سوره هود را خواندند و فرمودند: منظور از شاهد و نشانهی خدا در این آیه من هستم...…

اینفوگرافیک| ۴۹ روز تا غدیر
در قرآن آیهای وجود دارد با این معنی: «و خداوند آنها را امر کرد به عدل و احسان!» مغیرة بن سعید می گفت: منظور از «عدل» امیرالمومنین (ع) و منظور از…

اینفوگرافیک| ۵۰ روز تا غدیر
۵۰ روز تا غدیر؛ حضرت رسول (ص) به امیرالمؤمنین (ع) میفرمود: در روز قیامت تو و شیعیانت، ساقی حوض کوثر خواهید بود؛ هر کسی که بخواهید را از حوض کوثر…

زائران، گذرنامه خود را از وبگاه «پلیس من» اخذ کنند
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه، با اشاره به اوج یافتن درخواست های دریافت گذرنامه، اعلام کرد: زائران برای دریافت گذرنامه خود حتما باید از طریق وبگاه…

اهدای آثار برگزیده نخستین جشنواره ملی تجسم غدیر دانشگاه هنر شیراز به آستان مقدس علوی (ع)
همزمان با روز مباهله، آثار برگزیده نخستین جشنواره ملی تجسم غدیر دانشگاه هنر شیراز، پس از اهدا به عتبه علویه (ع)، در نمایشگاه دائمی آستان مقدس علوی…

توجه به غدیر واجب است
کارشناس برنامه «سمت خدا» گفت: توجه به غدیر و ولایت واجب است چرا که نماز و روزه فروع دین هست ولی خدا، معاد، نبوت و ولایت جز اصول دین است.

گزارش تصویری| جشن عید سعید غدیر در حرم مطهر امیرالمومنین علی (ع)
جشن عید سعید غدیر در حرم مطهر امیرالمومنین علی (ع) برگزار شد.

گزارش تصویری| شادپیمایی مردم شیراز در روز عید سعید غدیر خم
شادپیمایی مردم شیراز در روز عید سعید غدیر خم برگزار شد.

فیلم| عید غدیر روز عید بزرگ و روزی استجابت دعاهاست
امام رضا علیهالسلام فرمودند: «یَوْمَ الْغَدِیرِ یَوْمُ الْعِیدِ الْاَکْبَرِ وَیَوْمَ یُسْتَجَابُ فِیهِ الدُّعَاءُ یَوْمُ عِیدِ اَهْلِ بَیْتِ…

فیلم| محب امیرالمومنین علی (ع)، سعادتمند واقعی است (۱ روز تا غدیر) + فیلم برای استوری
حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها فرمودند: «اِنَّ السعید، کُلَّ السَّعِیدِ، حَقَّ السَّعید مَن اَحَبَّ عَلِیَّ بنِ اَبِی طَالِبٌ فِی حَیاتِه وَ بَعدَ…

فیلم| روز غدیر خم عید بزرگ خداست (۲ روز تا غدیر) + فیلم برای استوری
امام صادق علیهالسلام فرمودند: «یَوْمِ غَدِیرٍ خُمَ عِیدُ اللهِ الاکْبَرُ وَ مَا بَعَثَ اللَّهُ نَبِیًّا الا وَ تُعِیدُ فِی هذا الیَوْمِ»؛ «ر وز غدیر…

فیلم| اطعام مومن در روز غدیر همسان اطعام تمام انبیا (۴ روز تا غدیر) + فیلم برای استوری
امام رضا علیهالسلام فرمودند: «مَنْ یَوْمِ الْغَدِیرِ اَطْعَمَ مُؤْمِناً کَانَ کَمَنْ اَطْعَمَ جَمِیعَ الْاَنْبِیَاءِ وَ الصَّدِّیقِینَ»؛ «هرکس روز…