چهارشنبه, ۲۴ تیر ۱۴۰۵ | ۲۹ محرّم ۱۴۴۸ قمری | ۱۵ ژوئیه ۲۰۲۶ میلادی
هدر بالا
  1. سیاسی
سه شنبه, ۱۱ مهر ۱۴۰۲ ۱۲:۳۶
زمان مطالعه: 2 دقیقه
رویداد توان به همت شورای عالی جهاد سازندگی و با مشارکت سازمانها و نهادهای متولی در حوزه محرومیت زدایی در آستانه سفر رئیس جمهور به استان فارس برگزار می شود.

رویداد توان به همت شورای عالی جهاد سازندگی و با مشارکت سازمان ها و نهادهای متولی در حوزه محرومیت زدایی در آستانه سفر رئیس جمهور به استان فارس برگزار می شود.

این رویداد با هدف هم افزایی گروه‌های جهادی و مردمی و مسئولین سازمان‌ها و نهادهای متولی حول موضوعات و مسائل استان فارس برگزار می گردد و با اخذ پیشنهادات اجرایی جهت حل مسائل استان فارس به کار خود پایان خواهد داد.

در این رویداد که با شعار «ایران به توان ما» برگزار می شود جمعی از گروه های جهادی و مردمی، شرکت های دانش بنیان، موسسات اجتماعی و خیریه، درکنار مسئولین استانی و ملی حضور خواهند داشت.

به نقل از دبیرخانه رویداد توان، ثبت نام از گروه ها و موسسات در سایت https://hamebaham.org/campaigns/tavan صورت خواهد پذیرفت و پس از ارزیابی، از ایشان جهت حضور در رویداد دعوت به عمل خواهد آمد.

رویداد توان با هدف تسهیل گری در جلب مشارکت های مردمی، بهره مندی از تجارب و دانش گروه های مردمی در مواجهه و حل مسائل، ایده پردازی و طراحی راهکارهای مردم پایه و امکان سنجی واگذاری حل مسائل به گروه های مردمی و جهادی و در نهایت ایجاد حرکت عمومی در راستای تحقق پیشرفت و آبادانی همه جانبه مناطق هدف طرح ریزی شده است.

گفتنی است این رویداد با هدف استفاده از طرح ها و ایده های گروه های مردمی نظیر گروه های جهادی، اندیشکده ها، پژوهشکده ها و ... برای حل مسائل استانی و منطقه هدف و همچنین به هم رسانی مسئولین و گروه های مردمی در آستانه سفر رئیس محترم جمهور به استان ها برگزار می‌شود.

رویداد توان در آستانه سفر رئیس جمهور به استان فارس با حضور گروه های مردمی و جهادی پنجشنبه ۱۳ مهرماه برگزار خواهد شد.

 

کد خبر 217722

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید