سه شنبه, ۲۳ تیر ۱۴۰۵ | ۲۸ محرّم ۱۴۴۸ قمری | ۱۴ ژوئیه ۲۰۲۶ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
شنبه, ۲۹ مهر ۱۴۰۲ ۱۶:۵۲
زمان مطالعه: 2 دقیقه
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن درباره آخرین وضعیت متقاضیان واحد شرایط نهضت ملی مسکن در استان‌ها گفت: استان‌های فارس، خراسان رضوی و کردستان بیشترین متقاضی و شاهرود و جنوب کرمان کمترین متقاضی را دارند.

به گزارش پیام خبر، ارسلان مالکی، در نشست تخصصی نهضت ملی مسکن که صبح امروز با حضور وزیر راه و شهرسازی و مدیران راه و شهرسازی استان‌ها برگزار شد، وضعیت اراضی تامین شده در محدوده شهرها را توضیح داد و گفت: زمین تامین شده حاصل از شناسایی اراضی داخل محدوده یا الحاق اراضی تا کنون به ۳۵ هزار و ۴۴ هکتار رسیده است.

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: ۲۲ هزار هکتار زمین نیز در مراحل الحاق در استان‌ها قرار دارد که اگر برای الحاق تصویب شود، مجموعا ۵۵ هزار هکتار زمین حاصل از الحاق برای ساخت ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار واحد مسکن تامین می‌شود، این در حالی است که سهم سازمان ملی زمین و مسکن در تامین زمین برای یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد بود.

مالکی اظهار کرد: سایر اراضی مورد نیاز در شهرها و شهرهای جدید را از طریق الحاق و توافق با بخش خصوصی تامین خواهیم کرد.

وی درباره آخرین وضعیت متقاضیان واحد شرایط نهضت ملی مسکن در استان‌ها گفت: استان‌های فارس، خراسان رضوی و کردستان بیشترین متقاضی و شاهرود و جنوب کرمان کمترین متقاضی را دارند.

 

کد خبر 218869

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید