سه شنبه, ۲۳ تیر ۱۴۰۵ | ۲۸ محرّم ۱۴۴۸ قمری | ۱۴ ژوئیه ۲۰۲۶ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
جمعه, ۰۴ اسفند ۱۴۰۲ ۱۳:۴۳
زمان مطالعه: 2 دقیقه

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس:

استان فارس رتبه دوم مدیریت گندم، آرد و نان را کسب کرد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس گفت: کسب رتبه دوم کشوری استان فارس در مدیریت گندم آرد و نان مرهون تلاش‌های کلیه دستگاه‌های عضو کارگروه رصد و پایش گندم آرد و نان استان است.

به گزارش پیام خبر، حسن شیخ نیا در کارگروه رصد و پایش گندم آرد و نان در کارگروه استانی که به صورت ویدیو کنفرانس با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور و سایر دستگاه‌های ملی عضو کارگروه کشوری برگزار شد ضمن تشریح اقدامات استان در حوزه آرد و نان، تاکید کرد: برگزاری منظم جلسات حوزه‌های مختلف گندم آرد و نان و برخورد با متخلفین، باعث کسب رتبه دوم کشوری گردید. 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس با توجه به برگزاری انتخابات بر مشارکت حداکثری فعالان این حوزه در انتخابات تاکید کرد.

وی با اشاره به ماه مبارک رمضان و ایام تعطیلات نوروز افزود: تامین آرد به اندازه کافی برای مردم استان و مهمانان نوروزی صورت گرفته است و مشکلی در خصوص آرد و نان در استان وجود ندارد. 
شیخ نیا با تاکید بر اولویت تامین نان با کیفیت برای مردم افزود: نظارت های لازم توسط مجموعه های مرتبط به صورت ویژه صورت می‌گیرد و ان شاءالله شاهد بهبود کیفیت هر چه بهتر نان در سطح استان باشیم .

معاون استاندار فارس ضمن اعلام کسب رتبه اول در حوزه آموزش عوامل اجرایی حوزه آردونان در استان با بیشترین میزان ساعت آموزش از تلاش‌های دستگاه‌های اجرایی و نانوایان تلاشگر و مردم استان که از اول اجرای طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان، یار و همراه این طرح بودند تقدیر کرد .

 

کد خبر 226397

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید