دوشنبه, ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۹ صفر ۱۴۴۸ قمری | ۰۳ اوت ۲۰۲۶ میلادی
  1. اجتماعی
چهارشنبه, ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ ۲۰:۳۷
زمان مطالعه: 2 دقیقه
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی طرد اتباع بیگانه را خواسته به حق مردم دانست و گفت: باید مقابل مهاجرت های غیر قانونی به کشور محکم ایستاد.

طرد اتباع بیگانه خواسته به حق مردم است

به گزارش پیام خبر، ابراهیم عزیزی طرد اتباع بیگانه را خواسته به حق مردم دانست و گفت: باید مقابل مهاجرت های غیر قانونی به کشور محکم ایستاد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: برای سازمان دهی اتباع بیگانه نیازمند ساز و کاری دقیق و مدیریت شده هستیم که تشکیل سازمان مهاجرین و اتباع که مراحل نهایی خود را طی می کند، می تواند در این زمینه بسیار اثرگذار باشد.

وی با تاکید بر ورود مهاجران با تشریفات قانونی افزود: ورود اتباع بدون تشریفات قانونی خلاف منافع و امنیت ملی است و همه دستگاه ها در این راستا مسئولیت دارند.

عزیزی با تاکید بر ارائه خدمات به اتباع خارجی قانونی گفت: عدم ارائه خدمات به مهاجران غیر قانونی، جلوی ورود آنها را به کشور خواهد گرفت که این مهم نیز وظیفه همه سازمان ها و دستگاه های ذی ربط است.

نماینده شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی همچنین با تاکید بر ورود گردشگران قانونی به کشور اظهار داشت: هیچ کشوری درب خود را به روی گردشگران نمی بندد اما ورود گردشگران نیز تابع قوانین و تشریفات خاص خود است تا هم رضایت گردشگران حفظ شود و هم مشکلی برای کشور به وجود نیاید.

عزیزی در پایان نیز تاکید کرد: برای حفظ امنیت و آرامش کشور و اجابت خواسته به حق مردم، نیازمند برخورد محکم با مهاجران و اتباع غیر قانونی هستیم که در قانون نیز این امر دیده شده است.

 

کد خبر 236974

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید