پنجشنبه, ۲۵ تیر ۱۴۰۵ | ۰۱ صفر ۱۴۴۸ قمری | ۱۶ ژوئیه ۲۰۲۶ میلادی
هدر بالا
  1. فرهنگ و ادب
دوشنبه, ۱۶ مهر ۱۴۰۳ ۲۰:۲۵
زمان مطالعه: 1 دقیقه
مدیر اسناد و کتابخانه ملی منطقه جنوب کشور، از اهدای 163 برگ سند تاریخی از سوی داریوش نویدگویی، مدیر انتشارات بین المللی نوید شیراز به مدیریت اسناد و کتابخانه ملی منطقه جنوب کشور خبر داد.

به گزارش پیام خبر، روح اله منوچهری، از اهدای 163 برگ سند تاریخی از سوی داریوش نویدگویی، مدیر انتشارات بین المللی نوید شیراز به مدیریت اسناد و کتابخانه ملی منطقه جنوب کشور خبر داد.

مدیر اسناد و کتابخانه ملی منطقه جنوب کشور، با اشاره به وجود اسناد در مراکز تخصصی برای نگهداری در شرایط استاندارد و نگهداری و نگهداری برای آیندگان اظهار داشت: موضوع این اسناد تاریخی عقدنامه، مبایعه نامه، مصالحه نامه، ذمه نامه، استشهاد نامه و ... می باشد که مربوط به بازه زمانی 1256 هجری قمری تا 1310 هجری شمسی می باشد.

وی گفت: همچنین تعداد هشت فقره پاکت و 30 روگرفت همراه با این اسناد از سوی داریوش نویدگویی به این مدیریت اهداء شد.

منوچهری با اشاره به وجود اسناد فراوان و با ارزش در منازل مردم فارس به پیشینه تاریخی و فرهنگی این استان بیان داشت: از تمام خاندان‌ها درخواست می کنیم اسناد را برای نگهداری به تشخیص خود به این مرکز اهدا کنند.

 

کد خبر 239848

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید