چهارشنبه, ۲۴ تیر ۱۴۰۵ | ۲۹ محرّم ۱۴۴۸ قمری | ۱۵ ژوئیه ۲۰۲۶ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
چهارشنبه, ۱۴ آذر ۱۴۰۳ ۱۷:۳۶
زمان مطالعه: 2 دقیقه
۳ متخلف شکارشبانه پرندگان در شهرستان سرچهان به همراه ۸عدد باقرقره (کوکر) گندمی که در اصطلاح محلی به آن سینه سیاه می گویند به دام قانون افتادند.

به گزارش پیام خبر، ۳ متخلف شکارشبانه پرندگان در شهرستان سرچهان به همراه ۸عدد باقرقره(کوکر) گندمی که در اصطلاح محلی به آن سینه سیاه می گویند به دام قانون افتادند.

محمدرضا میرسلیمانی، با ارائه گزارشی در این زمینه ادامه داد: ۳۹ عدد فشنگ ویک قبضه اسلحه ۵ تیر پران نیز در گشت شبانه از متخلفان شکار به دست آمده است.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان سرچهان با بیان اینکه عرصه های محیط زیست در فصول سرد بیشتر آسیب پذیر است از شکارچیان خوات تا سلاح بر زمین بگذارند و با گونه های حیات وحش با مهربانی رفتار کنند.

وی ادامه داد: پرندگان بخشی از چرخه زیستی در طبیعت قلمداد می شوند، شکار کوکرها موجب به هم خوردن این چرخه زیستی می شود، هنگامی که پرندگان سفر می کنند، دانه هایی را که خورده اند با خود می برند و آنها را از طریق فضله پراکنده می کنند. آنها گیاهان را به اکوسیستم هایی که از بین رفته اند بازمی گردانند و حتی گیاهان را از طریق مختلف  به مناطق محیط زیست  جدید منتقل می کنند، پرندگان به شکل گیری زندگی گیاهی که در اطراف خود  و در سراسر اقلیم  می بینیم کمک کرده اند.

میرسلیمانی در ادامه به قاطعیت دستگاه قضایی و محیط زیست به عنوان ضابط دستگاه قضایی اشاره کرد و ادامه داد: شکارچیان متخلف مطمئن باشند که چشمان تیزبین محیط زیست آنان را دنبال می کند، برخورد قاطع و بدون اغماض با شکارچیان می تواند انگیزه های شکار دراین مناطق تحت مدیریت را از بین ببرد.

وی یاد آور شد: هیچکس نمی تواند محیط زیست را بدون کبک و کوکر و سایر پرندگان تصور کند، مزایایی که پرندگان برای ما به همراه دارند فقط زیست محیطی نیست، پرندگان نقش اساسی در عملکرد اکوسیستم ها دارند، به شکلی که مستقیماً بر سلامت انسان، اقتصاد و تولید غذا و همچنین میلیون ها مورد دیگر تاثیر می گذارد.

 

کد خبر 243625

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید