یکشنبه, ۲۱ تیر ۱۴۰۵ | ۲۶ محرّم ۱۴۴۸ قمری | ۱۲ ژوئیه ۲۰۲۶ میلادی
هدر بالا
  1. مذهبی
پنجشنبه, ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ ۱۴:۱۱
زمان مطالعه: 4 دقیقه
همایش تجلیل از دانش‌آموختگان و برگزیدگان مجتمع آموزشی پژوهشی بین‌الملل حوزه علمیه فارس، با حضور جمعی از مسئولان حوزوی، اساتید برجسته، طلاب نخبه و فعالان فرهنگی در مرکز مدیریت حوزه علمیه استان فارس این مجتمع برگزار شد.

به گزارش پیام خبر، همایش تجلیل از دانش‌آموختگان و برگزیدگان مجتمع آموزشی پژوهشی بین‌الملل حوزه علمیه فارس، با حضور جمعی از مسئولان حوزوی، اساتید برجسته، طلاب نخبه و فعالان فرهنگی در مرکز مدیریت حوزه علمیه استان فارس این مجتمع برگزار شد.

در این مراسم که با هدف پاسداشت تلاش‌های علمی و تبلیغی طلاب زباندان و تبیین رسالت بین‌المللی حوزه‌های علمیه برگزار گردید، حضرت آیت الله لطف‌الله دژکام، نماینده ولی‌فقیه در استان فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین محمودی، مدیر حوزه علمیه فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین عباس پور، مدیر مرکز خدمات حوزه‌های علمیه استان فارس، علی شیخعلی، رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در استان، محمد حسین اسماعیلی و جمعی از اساتید و مدیران حوزوی حضور داشتند.

 تربیت طلاب زباندان با رویکرد بین‌المللی

مجتمع بین‌الملل حوزه علمیه فارس با هدف تربیت طلاب مسلط به زبان‌های انگلیسی، عربی، چینی، عبری، فرانسوی، آلمانی، روسی در راستای گسترش فعالیت‌های تبلیغی و رسانه‌ای در سطح منطقه ای فعالیت می‌کند.

این مجتمع با تمرکز بر آموزش زبان، تولید محتوای رسانه‌ای، تربیت مبلغین بین‌المللی و ترویج معنویت در کنار علم آموزی نقش مهمی در دیپلماسی بین المللی و فرهنگی ایفا کرده است.

آیت الله دژکام در این مراسم با تاکید بر رسالت فراملی حوزه‌ های علمیه گفت: مجتمع بین‌الملل حوزه تنها به آموزش زبان محدود نمی‌شود، بلکه ماموریت اصلی آن تربیت کنش‌گران فرهنگی در سطح بین‌المللی است که بتوانند پیام اسلام را با زبان روز به جهانیان منتقل کنند.

نماینده ولی فقیه در فارس افزود: طلاب باید بدانند که رسالت‌ شان صرفاً علمی نیست، بلکه باید در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی نیز نقش‌ آفرینی کنند؛ امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند مبلغینی هستیم که با زبان جهانی، منطق اسلامی را تبیین کنند.

آیت الله دژکام همچنین بر اهمیت استمرار در علم‌آموزی تاکید کرد و گفت: علم بدون تمرین و تکرار از ذهن خارج می‌شود، طلاب باید با مباحثه، مطالعه مستمر، دانش خود را تثبیت و به دیگران منتقل کنند.

وی در پایان سخنان خود، چشم‌انداز تبدیل شیراز به جهان‌ شهر جهان اسلام را مطرح کرد و خواستار بهره‌ برداری از ظرفیت‌های فکری، هنری و فرهنگی استان فارس در این مسیر شد.

مدیر حوزه علمیه استان فارس نیز در این مراسم با اشاره به بیانیه مهم رهبر معظم انقلاب به مناسبت یکصدمین سال باز تاسیس حوزه علمیه قم، اظهار داشت: این بیانیه منشوری راهبردی برای آینده حوزه‌ های علمیه است و بر رسالت تاریخی حوزه در مبارزه با استعمار تاکید دارد. ما باید این هویت را بازخوانی و به نسل جدید منتقل کنیم.

وی افزود: حوزه علمیه در طول تاریخ، مدافع هویت ملت‌ ها در برابر سلطه‌ گران بوده است، امروز نیز باید با امید، انگیزه و تلاش مستمر، مسیر تعالی علمی و فرهنگی حوزه را ادامه دهیم.

حجت‌الاسلام عبدالرضا محمودی با اشاره به نقش حوزه در بصیرت‌ افزایی و انسجام ملی در جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی گفت: در روزهایی که دشمنان ایران تهدید به حضور در خیابان‌های کشور می‌کردند، وحدت و بصیرت مردم ایران، این توهم را نابود کرد، مبلغین حوزه علمیه فارس با حضور فعال در میدان، نقش مؤثری در روشنگری و تقویت انسجام ملی ایفا کردند.

تجلیل از برگزیدگان و طلاب ممتاز

در بخش پایانی مراسم، از جمعی از طلاب ممتاز، فارغ التحصیلان و اساتید کادر مجتمع عالی بین‌الملل با اهدای لوح تقدیر و هدایای معنوی تجلیل شد.

این طلاب در زمینه‌ های زبان‌آموزی، تولید محتوا، فعالیت‌های تبلیغی و پژوهشی عملکرد درخشانی داشته‌اند.

همچنین از خبرنگارانی که با مجتمع فعالیت داشتند نیز تقدیر به‌ عمل آمد.

همایش تجلیل از دانش‌آموختگان مجتمع بین‌الملل حوزه علمیه فارس، نه‌ تنها فرصتی برای قدردانی از تلاش‌های علمی و فرهنگی طلاب بود، بلکه بستری برای تبیین چشم‌انداز آینده حوزه های علمیه استان فارس در عرصه‌های بین‌المللی فراهم کرد.

مسئولان حاضر در مراسم بر ضرورت توسعه فعالیت‌های تبلیغی، تقویت زبان‌آموزی، و حضور مؤثر در فضای رسانه‌ای جهانی تاکید کردند.

این مراسم با تاکید بر استمرار مسیر تعالی علمی و تبلیغی حوزه علمیه فارس به پایان رسید.

 

کد خبر 258425

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید