به گزارش پیام خبر، سید ابراهیم حسینی، در مراسم پنجاهوسومین جهش عمرانی شهرداری با تبریک میلاد پیامبر گرامی اسلام (ص) و امام جعفر صادق (ع) گفت: شیراز و شیرازیها مردمانی اصیل و صاحب شناسنامهاند که باید با افتخار در ایران و جهان معرفی شوند.
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز، با اشاره به اهمیت همکاری بین شورای شهر و شهرداری افزود: این حرکت ارزشمند با تلاش و پیگیری همه مسئولان، از جمله آیتالله دژگام، نماینده ولی فقیه در فارس و همچنین دکتر اسدی شهردار شیراز آغاز شد و امیدواریم مجموعه فرهنگی و اجتماعی شمس الشموس در تاریخ شیراز ماندگار باشد.
رئیس شورای شهر شیراز همچنین با یادآوری تجربیات خود از زندگی در شهرهای مشهد، قم و شیراز تصریح کرد: شیرازیان، متدینترین مردم هستند و جایگاه سومین حرم اهل بیت در شیراز، اهمیت و اعتبار ویژهای به این شهر داده است.
حسینی در پایان ابراز امیدواری کرد که این مسیر توسعه فرهنگی و عمرانی، همچنان با همکاری مسئولان و حمایت شهروندان ادامه یابد.




