سه شنبه, ۲۳ تیر ۱۴۰۵ | ۲۸ محرّم ۱۴۴۸ قمری | ۱۴ ژوئیه ۲۰۲۶ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
یکشنبه, ۱۴ دی ۱۴۰۴ ۱۶:۴۹
زمان مطالعه: 2 دقیقه
رئیس سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری شیراز از تداوم عملیات بازسازی پل شاهد با وجود محدودیت‌های فصلی خبر داد و گفت: با برنامه‌ریزی دقیق و اجرای مرحله‌ای، روند بتن‌ریزی عرشه این پل تا پایان ماه جاری به اتمام خواهد رسید.

به گزارش پیام خبر، علی‌حسین عباسی، با اشاره به شرایط خاص اجرای پروژه در فصل زمستان اظهار داشت: با توجه به لزوم حفظ جریان آب رودخانه و عدم امکان مسدودسازی کامل مسیر، عملیات اجرایی پروژه بازسازی پل شاهد به‌صورت مرحله‌ای و در قالب چند پارت برنامه‌ریزی و اجرا شده است.

رئیس سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری شیراز، افزود: در مرحله نخست، بتن‌ریزی بخش اول عرشه پروژه با حجمی بالغ بر ۱۱۰۰ مترمکعب با موفقیت انجام شد و پس از آن، با انحراف مسیر عبور آب، جریان به بخش بتن‌ریزی‌شده هدایت شد تا زمینه برای ادامه عملیات در پارت بعدی فراهم شود.

عباسی گفت: در حال حاضر عملیات اسکافولدبندی و قالب‌بندی پارت دوم در حال اجراست و تلاش می‌شود با حفظ ایمنی، کیفیت و سرعت مناسب، بتن‌ریزی عرشه پل تا پایان ماه جاری به‌طور کامل به سرانجام برسد.

رئیس سازمان عمران شهرداری شیراز با تأکید بر اهمیت این پروژه در بهبود ایمنی و پایداری زیرساخت‌های شهری خاطرنشان کرد: بازسازی پل شاهد با تلاش شبانه‌روزی عوامل اجرایی و نظارت مستمر فنی در حال انجام است و این سازمان تمام توان خود را برای تکمیل به‌موقع پروژه به کار گرفته است.

 

کد خبر 262257

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید