به گزارش پیام خبر، مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس در این نشست با بیان اینکه آماده همکاری با فرمانداری و سایر دستگاه ها برای رفع مشکل کمبود آب شهرک صنعتی هستیم مهمترین زیرساخت این شهرک صنعتی را تأمین آب پایدار عنوان کرد و گفت: براساس قرارداد منعقدشده با شرکت آبفا، تأمین آب واحدهای تولیدی از طریق خرید انشعاب بر عهده این دستگاه است که این موضوع در برخی فصول سال و بعلت محدودیت منابع آب با مشکل مواجه شده است.
عباس برنهاد با اشاره به تخصیص بخشی از آب خط انتقال آب از سد درودزن به شهرستان خرامه به شهرک صنعتی گفت:تخصیص آب از این محل می تواند بستر مناسبی برای تامین پایدار آب و رفع این مشکل فراهم کند.
وی با اشاره به جایگاه شهرک صنعتی خرامه در توسعه صنعتی شهرستان گفت: این شهرک از شهرکهای صنعتی نزدیک به کلانشهر شیراز است و به دلیل فاصله مناسب، در اولویت پیشنهاد سرمایهگذاری به متقاضیان قرار دارد و محدودیت زمین صنعتی در مرکز استان موجب شده است تا خرامه به یکی از گزینه های هدایت سرمایهگذاران تبدیل شود.
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی فارس با بیان اینکه امور راهبری شهرک صنعتی خرامه در آینده نزدیک به صنعتگران مستقر در این شهرک صنعتی واگذار می شود گفت:تشکیل شرکت خدماتی با عضویت صنعتگران در برنامه این شرکت قراردارد و میتواند بسترساز ارائه خدمات مناسب تر به صنعتگران و ارتقای کیفی خدمات باشد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس همچنین از برنامه تکمیل عملیات آسفالت خیابان اصلی شهرک خبر داد و گفت: این طرح با پیش بینی اعتبار 6میلیارد تومان در مرحله مناقصه و انتخاب پیمانکار قراردارد.
وی در ادامه با اشاره به وضعیت مخابراتی شهرک افزود: شبکه داخلی مخابرات انجام و ساختمان مخابرات احداث شده است و با توجه به اینکه فاصله خط فیبر نوری خارج از شهرک صنعتی حدود 2کیلومتر است انتظار میرود شرکت مخابرات در اتصال این شبکه به خطوط اصلی همکاری لازم را داشته باشد و این شرکت نیز همراهی و حمایت های لازم را انجام خواهد داد تا با هماهنگی با راهداری عملیات حفاری خط فیبر نوری انجام شود.
شهرک صنعتی خرامه با ۹۷ هکتار مساحت، تاکنون دارای ۱۱۳ قرارداد سرمایهگذاری است؛ 15 واحد تولیدی با اشتغال ۱۸۰ نفر در آن فعال هستند و ۶۸ واحد دیگر در مرحله ساخت و ساز قرار دارند.
- برچسب
- فیبرنوری
- شهرک صنعتی
- کم آبی


