یکشنبه, ۲۱ تیر ۱۴۰۵ | ۲۶ محرّم ۱۴۴۸ قمری | ۱۲ ژوئیه ۲۰۲۶ میلادی
هدر بالا
  1. سیاسی
یکشنبه, ۲۴ اسفند ۱۴۰۴ ۱۱:۵۸
زمان مطالعه: 7 دقیقه
مدیریت ارشد شهری شیراز با حضور در منازل خانواده‌های شهدای حادثه شهرک زیباشهر و عیادت از یکی از جانبازان این واقعه تلخ حمله تروریستی آمریکایی–صهیونی، ضمن ابراز همدردی با بازماندگان، بر استفاده از تمامی ظرفیت‌ها و اختیارات قانونی برای تکریم و رسیدگی به خانواده‌های شهدا و ایثارگران تأکید کرد.

به گزارش پیام خبر، در پی حمله دژخیمانه دشمن آمریکایی صهیونیستی به شهرک زیباشهر شیراز که به شهادت ۴ تن از کارکنان خدوم شهرداری و مجروحیت تعدادی از همسنگران آنان انجامید، شهردار کلان‌شهر شیراز، رئیس شورای اسلامی شهر، رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری و رئیس کمیسیون اقتصاد و سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر، معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری شیراز و مدیران شهرداری با حضور در منازل خانواده‌های معظم شهدا و یکی از جانبازان این حادثه، ضمن عرض تسلیت و ابراز همدردی، بر ادامه حمایت‌های همه‌جانبه از خانواده شهدا و ایثارگران این واقعه تأکید کردند. فضای دیدارها آمیخته‌ای از اندوه و افتخار بود؛ اندوه از فراق عزیزانی که در راه خدمت به مردم جان خود را نثار کردند و افتخار از پرورش فرزندانی فداکار در شهر شیراز.

شهادت، افتخاری الهی

سید ابراهیم حسینی، با اشاره به شهادت رهبر شهید انقلاب، حضرت آیت‌الله‌العظمی امام سید علی خامنه‌ای(قدس سره النفسه الزکیه) و انتخاب آیت‌الله‌العظمی امام سید مجتبی خامنه‌ای( حافظه الله) به عنوان سومین رهبر انقلاب اسلامی، ضمن عرض تسلیت به صاحب عزا و تبریک به انتخاب متقن و هوشمندانه رهبر جدید انقلاب اظهار داشت: شهادت در حقیقت موهبتی الهی است که تنها نصیب بندگان برگزیده خداوند می‌شود. پایان زندگی ما انسان‌ها نوعی تقدیر الهی است و چه افتخاری بزرگ‌تر از آن‌که سرنوشت هر انسان با شهادت گره بخورد.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز افزود: واژه همدردی و شریک بودن در غم خانواده‌های معزز شهدا کوچک، بسیار ناکافی و در برابر فداکاری شهدا بسیار ناچیز است. آنان نماد ایثار، وفاداری و عشق به وطن‌اند. ما همه اعضای یک خانواده بزرگ شهری هستیم، اکنون عزایمان مشترک و غم‌مان یکی است؛ چرا که باور داریم شورای اسلامی شهر و مجموعه مدیریت شهری خود را خانواده‌ای واحد می‌دانند با غم‌ها و شادی‌های مشترک.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز ادامه داد: امروز همه صاحب عزا هستیم. دشمنی خبیث که رهبر یک ملت را بدون در نظر گرفتن عرف بین‌المللی به شهادت می‌رساند، بی‌شک از حمله به مردم بی‌دفاع نیز ابایی ندارد.

حسینی با اشاره به بیانات اخیر آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب، در رسیدگی ویژه و بدون فوت وقت به خانواده افرادی که در جنگ نابرابر شهید دادند و افرادی که جانباز شدند، خاطرنشان کرد: بیانات معظم‌له فصل‌الخطابی مشخص برای ما مدیران و مسئولان است؛ پس از همه امکانات، اختیارات و ظرفیت‌های قانونی شورا و شهرداری استفاده خواهیم کرد تا خانواده شهدا و جانبازان شهرداری شیراز بدون دغدغه و نگرانی امورشان مرتفع شود، آنچنان که به جز غم و اندوه شهید والامقام‌شان غم و نگرانی دیگری نداشته باشند.

این مقام عالی سیاستگذار حوزه شهری همچنین تأکید کرد: شهردار شیراز با روحیه پدرانه شناخته‌شده‌اش همواره مأمن آرامش مردم است و این اطمینان، اراده و همت وجود دارد که خانواده‌های شهدا جز غم فراق دغدغه‌ای نداشته باشند.

تأکید شهرداری شیراز بر تداوم حمایت‌ها

محمدحسن اسدی، نیز در این دیدار ضمن تبریک و تسلیت شهادت رهبر شهید انقلاب اسلامی و شهدای حمله به شهرک زیباشهر و تبریک به مناسبت انتخاب رهبر جدید انقلاب اظهار داشت: حضور در کنار خانواده شهدا را وظیفه قلبی و وجدانی خود می‌دانم. شأن و منزلت این عزیزان نزد ما بسیار رفیع است.

شهردار شیراز افزود: خانواده بزرگ شهرداری همه از یک پیکر هستند و در رنج و اندوه شریک غم و حمایتگرانی برای صبر بر تمام اندوه‌ها هستند. اسدی با تأکید بر حفظ کرامت خانواده‌های شهدا تصریح کرد: شهرداری شیراز مفتخر است که چهار شهید والامقام و یک جانباز سرافراز از میان نیروهای خدوم خود را تقدیم انقلاب کرده است. این عزیزان خادم ملت بودند و در محل خدمت به مقام رفیع شهادت نائل آمدند. شهرداری در آیین تشییع و بزرگداشت آنان تلاش کرد تا مراسمی فاخر و در شأن شهدا برگزار شود و قطعاً این مسیر تداوم خواهد داشت.

شهردار کلان‌شهر شیراز ضمن محکومیت شدید جنایات رژیم صهیونیستی آمریکایی در بمباران مناطق غیرنظامی گفت: به فضل الهی همه ظرفیت‌های شهرداری و شورای اسلامی شهر برای رسیدگی ویژه به امور خانواده‌های شهدا، به ویژه در حوزه‌های مالی، درمانی و معیشتی بسیج خواهد شد. اجازه نمی‌دهیم حق این عزیزان در هیچ سطحی نادیده گرفته شود و همواره باید مورد تکریم قرار بگیرند.

وی همچنین از ساخت المان یادبود شهدا در محل شهرک مسافران نوروزی زیباشهر و نام‌گذاری اماکن شهری به نام آنان خبر داد و گفت: نام این شهدا جاودانه خواهد ماند، همان‌گونه که جایگاهشان نزد خداوند رفیع و ابدی است. شهرداری به شهدایش افتخار می‌کند و نام شهرداری شیراز مزین به آنان است.

اسدی از روند ادامه‌دار دیدارها و سرکشی‌های مستمر به خانواده‌های شهدای شهرداری و جانباز سرافراز شهرک زیباشهر خبر داد و تصریح کرد: در برنامه نوروزی امسال دیدار مجدد با خانواده‌های شهدا در اولویت است. همچنین با همکاری شورا، از طریق واحد ایثارگران شهرداری، بسیج و حوزه‌های اداری، مسائل و مشکلات خانواده‌ها را پیگیری می‌کنیم.

تأکید بر زنده بودن راه شهدا

مسعود زارعی، نیز در این دیدار با تلاوت آیه ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون گفت: زندگی شهیدان محدود به زمین نیست؛ آنان در عالم معنا زنده‌اند و نزد پروردگارشان روزی می‌خورند.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به اینکه شهادت یک انتخاب الهی است، افزود: رهبر شهید انقلاب در همه بیانات خود، از جمله در اقامه نماز سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، با تضرع از خداوند شهادت را طلب می‌کرد و به آرزوی دیرینه‌اش رسید.

زارعی تأکید کرد: شهادت انتخاب الهی است و خداوند گلچینی از انسان‌ها را برای این رزق پاک و این مرتبه الهی برمی‌گزیند.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به حضور باشکوه مردم در اقامه عزای رهبر شهید انقلاب، آیین‌های تشییع شهدای خدمت شهرداری و شهدای مدافع وطن، روز بیعت و مراسم روز جهانی قدس به رغم تهدید به بمباران از سوی رژیم صهیونیستی گفت: این عشق به شهداست که ملت را با استقامت نگه داشته است.

وی افزود: شهرداری شیراز یک خانواده بزرگ است که با روحیه پدرانه‌ای که در شهردار وجود دارد، از خانواده‌های شهدا و ایثارگران نهایت حمایت و پشتیبانی را خواهد کرد.

زارعی ادامه داد: در دیدار با خانواده‌های شهیدان شهرک زیباشهر، یک مفهوم مشترک دیده می‌شد؛ باور به اینکه شهدا پیش از رفتن با دل و جان وداع کرده و آگاه بودند که در مسیر رهبرشان گام می‌گذارند. خوشا به سعادت آنان که راه حق را تا آخر پیمودند.

عیادت از جانباز حادثه شهرک زیباشهر

در ادامه این دیدارها، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر شیراز با حضور در منزل جانباز سرافراز جنایات جنگی شهرک زیباشهر، ضمن دعا برای سلامتی او، دستور دادند از تمامی امکانات برای بهبود، درمان و مراقبت ویژه از این جانباز استفاده شود.

دیدار مسئولان مدیریت شهری شیراز با خانواده شهدای حادثه شهرک زیباشهر جلوه‌ای از همدلی و همراهی با خانواده‌هایی بود که عزیزان خود را در مسیر خدمت از دست داده‌اند. تأکید بر رسیدگی مستمر به مسائل این خانواده‌ها و پاسداشت نام و یاد شهدا نشان می‌دهد مدیریت شهری شیراز خود را متعهد به حفظ کرامت آنان و تداوم مسیر خدمت و ایثار می‌داند.

 

کد خبر 264897

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید